Μήνυμα του Λευτερη Ραβιολου για νέα σχολική χρονιά. Μια αρχή δημιουργική , γεμάτη εκπαιδευτικές εμπειρίες και αστείρευτη γνώση.
  • Στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς θέλω να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καλό ξεκίνημα με πρόοδο και προκοπή!
    Μια αρχή δημιουργική , γεμάτη εκπαιδευτικές εμπειρίες και αστείρευτη γνώση.
    Ένα ξεκίνημα γεμάτο όνειρα από τα παιδιά μας που αποτελούν το μέλλον , το αύριο και τη συνέχεια.
    Ένα ξεκίνημα με την ελπίδα ότι ο κόπος τους , η προσπάθειά τους και η δίψα τους για μάθηση θα είναι η κινητήριος δύναμη για την καλυτέρευση των σχολικών υποδομών και την αναβάθμιση της παιδείας στον τόπο μας.
    Αυτό που πρέπει πάντα να θυμάστε σε κάθε αρχή σας είναι ότι η οργάνωση και η προετοιμασία θα αποτελέσουν απαραίτητα εφόδια στη ζωή σας.
    Οι βασικές ελλείψεις που αντιμετωπίζει η παιδεία στον τόπο μας σήμερα αποδεικνύει περίτρανα όλα τα παραπάνω.
    Ας είναι οι δύσκολες συνθήκες που περνάτε σήμερα ως μαθητές η εμπειρία και το «μάθημα» για να κάνετε πάντα προγραμματισμένα βήματα στην ζωή σας.
    Σε εσάς που εναποθέτουμε την ελπίδα ότι θα καταφέρετε να διαμορφώσετε μια πραγματικότητα πολύ καλύτερη από τη σημερινή αλλά και στους δασκάλους και τους καθηγητές που θα κοπιάσουν μαζί σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου … Καλή αρχή!

    Λευτέρης Ραβιόλος