Σοκ στη Θεσσαλονίκη! Αυτοπυρπολήθηκε μπροστά από τράπεζα. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

  • Μπροστά στην τράπεζα Πειραιώς, στην συμβολή της Τσιμισκή με την Εθνικής Αμύνης αυτοπυρπολήθηκε ένας πολίτης αντιδρώντας στις απειλές της τράπεζας ότι θα του πάρει το σπίτι.

    Ο 55χρονος άνδρας, απειλούσε για αρκετή ώρα ότι θα καεί ζωντανός, κρατώντας στο ένα χέρι μια ντουντούκα και στο άλλο ένα μπιτόνι βενζίνη, ενώ στο σημείο βρίσκονταν και αστυνομικοί που προσπαθούσαν να τον μεταπείσουν.

    Ευτυχώς για τον ίδιο, όταν τελικά πραγματοποίησε την απειλή του, άνδρες της ομάδας Ζήτα επενέβησαν άμεσα και με πυροσβεστήρες έσβησαν τη φωτιά που είχε βάλει στον εαυτό του. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με ελαφρά εγκαύματα στο στήθος και την πλάτη.

    Όπως αποκαλύφθηκε, ο ίδιος άνδρας πριν από δύο χρόνια περίπου επιχείρησε ξανά να βάλει τέλος στη ζωή του με τον ίδιο τρόπο και έξω από το ίδιο υποκατάστημα τράπεζας.

    Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες:

     

     

     

    ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ

    ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ...!!!

     

     

     

     

    http://1.bp.blogspot.com/-HA9LiEXk3Q0/TnNMhQ3hSUI/AAAAAAAAfgk/sZ1wCXCwdFo/s640/160911+32+AFTOPIRPOLISMOS+TRAPEZA+PEIRAIOS+copy.jpg

     

     

     

     

     

     


    http://4.bp.blogspot.com/-uogps43uVx0/TnNMu8iy6vI/AAAAAAAAfg0/ynRf3wE-a2I/s640/160911+28+AFTOPIRPOLISMOS+TRAPEZA+PEIRAIOS+copy.jpg

     

     

     

    http://4.bp.blogspot.com/-6OLJyAXqTT0/TnNMrtz_6TI/AAAAAAAAfgw/WBPlKfs1bFQ/s640/160911+29+AFTOPIRPOLISMOS+TRAPEZA+PEIRAIOS.jpg
    Τα κανάλια δεν τα δείχνουν αυτά.  

     

     

     Αν είχε καεί το φουστάνι της Μενεγάκη θα έπαιζαν την είδηση 2 βδομάδες.