ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!! Μια ταξιαρχία της ευρωχωροφυλακής (EGF) εγκαταστάθηκε στην Λάρισα. Τις δύο τελευταίες ημέρες πέρασε μέσω Ηγουμενίτσας μια ταξιαρχία της γνωστής EUROGENDFOR ή European Gendarmerie Force.
 •  

  Να είμαστε έτοιμοι για ΟΛΑ!

  Απ΄ότι φαίνεται  επαληθεύεται  η  πληροφορία που είχαμε απο  το πρωί, ότι  δηλαδή τις δύο τελευταίες ημέρες  πέρασε  μέσω  Ηγουμενίτσας μια ταξιαρχία  της  γνωστής  EUROGENDFOR ή European Gendarmerie Force.
  Συγκεκριμένα όπως  ανέφεραν  αυτόπτες μάρτυρες κάτοικοι  της Ηγουμενίτσας  αλλά και της Λάρισας    πλήθος   ανδρών με πολιτικά  που κρατούσαν   βαλίτσες με το σήμα της EGF  καθώς επίσης  και  πολλές νταλίκες  με μηχανοκίνητα  ( κάτι σαν τις  "αύρες" που χρησιμοποιούσε παλαιότερα  η δική μας αστυνομία) βγήκαν στην Ηγουμενίτσα και κατευθύνθηκαν  στην Λάρισα όπου και εγκαταστάσθηκαν.
  Αν  όλα αυτά που ακούγονται πλέον  και απο ραδιοφωνικούς σταθμούς ( π.χ ράδιο 9  στην σημερινή εκπομπή  του  Δ.Καζάκη) είναι αλήθεια, τότε  είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς πως οι  Ευρωπαίοι   "προστάτες" μας και η  ντόπιοι εντολοδόχοι τους   έχουν πανικοβληθεί  μιας και βλέπουν  τον ελληνικό λαό να είναι έτοιμος για εξέγερση.
  Η  στρατοπέδευση   στην χώρα μας   μιας ταξιαρχίας  "ξυρισμένων κεφαλιών"  Γερμανικής και Ολλανδικής κυρίως καταγωγής,  σημαίνει  ότι   η καταρρέουσα κυβέρνηση  Παπανδρέου  έκανε ακόμα και αυτό που δεν τόλμησε να κάνει ο Μεταξάς  τον  Οκτώβριο του 1940.
  Όλα  δείχνουν  πως  ή  επόμενη Δευτέρα που  καθορίστηκε,  γύρευε να δείς απο ποιούς  και γιατί,  σαν  ημέρα  εξέγερσης  των  απανταχού  "αγανακτισμένων", είναι  εκείνη  στην οποία  ίσως να  δούμε τα ξυρισμένα κεφάλια  των κατακτητών να  στέκονται  δίπλα  στα δικά μας τάγματα ασφαλείας.
  Αυτό πάντως που έχει σημασία είναι  ότι  το καθεστώς  νοιώθει πως κολοβώθηκαν οι μέρες του  και κάνει ότι είναι δυνατόν  για να παραμείνει στην εξουσία , όχι ασφαλώς  επειδή το  θέλει αλλά επειδή  έτσι το διέταξαν τα αφεντικά  του.
  Δεν  υπάρχει καμία αμφιβολία πως οι  προδότες της πατρίδας  μας , θάθελαν  να μπούν  σε  ένα  αεροπλάνο  και να  πάνε  σε  ασφαλή  μέρη  όπου θα χαρούν ανενόχλητοι  τα κλοπιμαία  και την αμοιβή της προδοσίας.
  Τα αφεντικά  τους όμως   δεν έχουν την ίδια γνώμη.
  Τους  λένε "σε πληρώσαμε  να κάνεις μια δουλειά και θα την αποτελειώσεις, μετά κάνε  ότι θέλεις".

  Έτοιμος λοιπόν  ο Παπανδρέου να  χτυπήσει  τον  λαό και  με εισαγόμενους  φασίστες , έτοιμος και ο επόμενος εργολάβος   ο οποίος  δήθεν  θα επαναδιαπραγματευθεί   το χρέος   και το μνημόνιο, με  ή χωρίς την  συναίνεση του λαού.
  Αν  σήμερα σκύψουμε το κεφάλι και φοβηθούμε   μερικούς  ξυρισμένους γορίλες της  νέας Γκεστάπο  που θα στέκονται  δίπλα στα  φασιστοειδή  καραγκιοζάκια με τα  άσπρα κράνη , τότε  καλύτερα να  πάμε  και να ανοίξουμε  απο τώρα τον λάκκο μας.
  Ο Οκτώβριος  του  40  έβγαλε  λεβέντες και παλληκάρια  που πάλεψαν  για την πατρίδα και νίκησαν.Στο χέρι μας είναι  και ο Οκτώβριος  του  2011 να βγάλει   την πατρίδα μας  έξω απο τον βόθρο που μας έριξαν  όλα τα προηγούμενα  γιουσουφάκια  της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
  Οι Ευρωπαϊκοί λαοί και το κεφάλαιο,ο κάθε ένας για τους δικούς του λόγους, έχουν τα μάτια τους στραμένα στην Ελλάδα και στον Ελληνικό λαό.Οι μέν  περιμένουν  να δούν  ηρωικές πράξεις αντίστασης και αληθινού πατριωτισμού  για να ξεσηκωθούν και  οι δε  αγωνιούν  να διαπιστώσουν αν θα  πετύχει  η  νέα επιχείρηση "σοκ και δέος" που έχουν στήσει εναντίον της χώρας μας.
  Σαν χθές διώξαμε τον Όθωνα και όλο το Βαυαρικό  σκυλολόϊ  που μας  είχαν φορτώσει οι προστάτιδες  δυνάμεις  δηλαδή  εκείνες που τον καιρό του  εθνικού ξεσηκωμού   χειροκροτούσαν  τον καγκελάριο Κλέμενς  Φον Μέτερνιχ   όταν τους έλεγε πως : 
  «Η Ελλάδα είναι λέμβος άνευ εδάφους και πηδαλίου -πέρα απ' τα ανατολικά μας σύνορα. 300 ή 400 χιλιάδες κρεμασμένοι, στραγγαλισμένοι, παλουκωμένοι δεν σημαίνει τίποτα για μας. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες πνίξαμε δύο επαναστάσεις, στη Νεάπολη και στο Πεδεμόντιο. Ας ελπίσουμε ότι και η κρίση στην Ανατολή δεν θα 'χει καλύτερη τύχη. Οι Ελληνες είναι επικίνδυνος λαός, η επανάστασή τους πρέπει να συντριβεί».
  Είναι αυτοί  που   και τότε και σήμερα  ήθελαν  και θέλουν να καταπνίξουν  την εξέγερση των  "ραγιάδων τρομοκρατών".
  Ήλθε η στιγμή να αποδείξουμε  στον εαυτό μας  ότι  εχουμε "κότσια"  σαν και κείνα  του Μακρυγιάννη , του Παππουλάκου  και των άλλων μαρτύρων και αγωνιστών προγόνων μας .
  Ήλθε η ώρα  να δείξουμε  την έξοδο σε όλα  τα  ντόπια και ξένα κοπρόσκυλα  που γυρίζουν δρυλίζοντας τριγύρω μας.
  Έφτασε η μέρα  να  μάθουμε να περπατάμε όρθιοι και με το κεφάλι  ψηλά.
  Αν θέλουν  να πάρουν πίσω όσα δήθεν μας έδωσαν ( διότι και αυτό είναι μέγα ψέμα)  να πάνε να τα πάρουν  απο  τον Παπανδρέου , τον Καραμανλή, τον Σημίτη και αν δεν μπορούν απο δαύτους , ας πάνε τότε στον διάβολο που είναι και ο αφέντης τους να του ζητήσουν  τα μεροκάματα.
  Η  Ελλάδα  ανήκε , ανήκει  και θα ανήκει  στους Έλληνες   οι οποίοι  είχαν , έχουν και θα έχουν  αφεντικό  μονάχα τον Χριστό.

  Σημ: Για την EGF (Ευρωχωροφυλακή) είχαμε γράψει απο το 2010.Πιό κάτω  επαναδημοσιεύουμε  τα δύο σχετικά κείμενα :


  ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ "ΕΤΑΙΡΟΙ" ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

  http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/03/blog-post_8074.html 

     

  EUROGENDFOR ή European Gendarmerie Force ή επί το ελληνικότερον "Ευρωπαϊκή αστυνομία". Το επίσημο site της είναι το http://www.eurogendfor.eu/ και η είδηση είναι στο Γερμανικό Kopp Verlag και σε εκατοντάδες άλλα forum. Τρέχει αυτή τη στιγμή με μεγάλη ταχύτητα, καθώς το θέμα ενδιαφέρει χιλιάδες "αντεξουσιαστές" από όλη την Ευρώπη, οι οποίοι άρχισαν να σχολιάζουν την είδηση.
  Ποιά είναι η είδηση: Στις παραπάνω ιστοσελίδες, γράφεται ότι η "Ευρωπαϊκή αστυνομία", η οποία λέγεται ότι είναι στην ουσία στρατός και τη χρησιμοποιούν τα κράτη, (όταν δε θέλουν να φανεί ότι αναμειγνύουν το στρατό), θα "εισβάλλει" στην Ελλάδα και θα...
  χρησιμοποιηθεί για την καταστολή διαδηλώσεων !!!
  Δε νομίζουμε ότι θα κάνει τέτοια ανοησία η κυβέρνηση, αλλά δεν μπορεί να αφεθεί έτσι το θέμα, γιατί παίρνει διαστάσεις. Πιστεύουμε ότι είναι υπερβολικό το δημοσίευμα, αλλά οι καιροί ειναι πονηροί και οι Δούρειοι Ίπποι, πολλοί. Ας το διαψεύσει κάποιος, πριν γίνει αστικός μύθος.
   

  Να είμαστε έτοιμοι για ΟΛΑ!

  http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/06/blog-post_30.html
   Αν είναι αλήθεια αυτό που διαβάσαμε σε ιστολόγια , ότι δηλαδή προχθές  στο ραδιόφωνο  "Θέμα" συνδικαλιστικός εκπρόσωπος  των αστυνομικών  αποκάλυψε  ότι  η κατοχική κυβέρνηση  είναι  έτοιμη να  μας φέρει την Ευρωπαϊκή Στρατιωτική Αστυνομία (EGF) τότε  το πολίτευμά μας κινδυνεύει απο την εκλεγμένη  κυβέρνηση που υποτίθεται ότι  το υπηρετεί.


  ¨Ειπώθηκε λοιπόν,  ότι υπάρχουν  τέτοιες σκέψεις  στην κυβέρνηση  μιας και φοβούνται,   ότι σε μια γενικευμένη κοινωνική εξέγερση  με αφορμή την ψήφιση του αντι-ασφαλιστικού και αντι-εργατικού νομοσχεδίου οι ελληνικές αστυνομικές δυνάμεις δεν  θα κάνουν "καλά " την ...δουλειά τους.Ο συνδικαλιστής αστυνομικός αναρωτήθηκε μάλιστα  "πως θα νοιώθουν οι Έλληνες εργαζόμενοι  όταν θα τους δέρνουν ξένοι μισθοφόροι".

  Φυσικά δεν έχει νόημα να  σχολιάσουμε την ηλίθια απορία του Έλληνα αστυνομικού -συνδκαλιστή .Θα περιμέναμε να καταγγείλει αυτό το "μαύρο σενάριο" και όσους κρύβονται πίσω απο αυτό.
  Στίς 13 Μαρτίου  είχε κυκλοφορήσει πάλι μια τέτοια φήμη  (δείτε εδώ ) και  σχεδόν όλοι το  θεωρήσαμε σενάριο επιστημονικής φαντασίας.Βέβαια τότε  δεν είχαμε δεί παρά την σταδιακή αλλαγή του πράσινου προσώπου  της κυβέρνησης σε ...γκρίζο ,σήμερα όμως  που έχει γίνει σχεδόν μαύρο  όλα  αυτά τα ακραία σενάρια   αποκτούν άλλη βαρύτητα και οι φήμες  άλλη αξιοπιστία.
  Αν  όντως η κυβέρνηση σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ακόμα και ως "εφεδρεία"   εισαγόμενους μισθοφόρους  ή οποιοδήποτε άλλο  στρατιωτικό μέσο καταστολής , τότε  μιλάμε  ουσιαστικά περί πραξικοπήματος που θα το σκεπάσουν    με τον χιτώνα της Ευρωπαϊκής  "νομιμότητας" όπως αυτή περιγράφεται στις συνθήκες Σενγκεν ,Μάαστριχτ κλπ.
  Εμπρός στο ενδεχόμενο μιας τέτοιας , επι της ουσίας,  απόπειρας ανατροπής του πολιτεύματος, το Σύνταγμα της Ελλάδας  μας καλεί  δια του ακροτελεύτιας διάταξης σε  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ:
  Ακροτελεύτια διάταξη
  Άρθρο 120
  1. Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.
  2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
  3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
  4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.
  Ας είμαστε λοιπόν  ΕΤΟΙΜΟΙ  ΓΙΑ ΟΛΑ!

  Τον περασμένο Μάϊο  ο φίλος  "Κόκκινος Ουρανός" έγραφε:...


  Μήπως ήρθε η σειρά της EUROGENDFOR;

  Εδώ και ενάμισο χρόνο, σχεδόν όλοι οι δυτικοί θεσμοί προειδοποιούν για την πιθανότητα εκτεταμένων ταραχών/εξεγέρσεων λόγω της κρίσης.
  Έκθεση του US Army War College (Δεκέμβριος 2008) προειδοποιούσε ότι η κρίση μπορεί να οδηγήσει σε “εκτεταμένη αναταραχή και ανάγκη χρήσης του στρατού για την επιβολή της τάξης”.
  Το Πεντάγωνο άρχισε εκπαίδευση 30.000 στρατιωτών της Northcom στην καταστολή ταραχών.
  Ο ναύαρχος Μάικλ Μιούλεν, αρχηγός του Μεικτού Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ, χαρακτήρισε την οικονομική κρίση μεγαλύτερη απειλή από τους πολέμους στη Μέση Ανατολή, ενώ ο επικεφαλής των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Ντένις Μπλερ υπογράμμισε τους κινδύνους για τη διεθνή σταθερότητα.
   
   
  Για την Ευρώπη υπάρχει η EUROGENDFOR ή European Gendarmerie Force, που μεταφράζεται σε "Ευρωπαϊκή αστυνομία".
   
  Η Ευρωπαϊκή Δύναμη Χωροφυλακής (EGF) έχει δημιουργηθεί για την πάταξη εξεγέρσεων και αναταραχών στην Ευρώπη και είναι μια πρωτοβουλία από 6 κράτη μέλη της ΕΕ - Γαλλία, Ιταλία, Κάτω Χώρες, Πορτογαλία , Ισπανία και Ρουμανία - με στόχο την βελτίωση της ικανότητας διαχείρισης κρίσεων σε ευαίσθητες περιοχές. Η Ευρωπαϊκή Δύναμη Χωροφυλακής έχει έδρα την Ιταλία.
  Πληροφορία αναφέρει ότι, πριν λίγο καιρό, στο ραδιόφωνο «Θέμα» εκπρόσωπος των αστυνομικών είχε αποκαλύψει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση μαζί με την κυβέρνηση, ετοιμάζουν να εισάγουν μέρος της δύναμης της Ευρωχωροφυλακής όπως την κατονόμασε, αποτελούμενη από Ισπανούς, Γερμανούς, Ιταλούς, Ολλανδούς και άλλους μισθοφόρους, «οι οποίοι θα έχουν και το βάρος της καταστολής της κατά τα φαινόμενα επερχόμενης εξέγερσης, αν και εφόσον η ντόπια αστυνομία δεν κάνει καλά την δουλεία της». Κατά τα λεγόμενα η εν λόγο δύναμη μπορεί να επέμβει όπου και όπως θέλει χωρίς να υπόκειται σε έλεγχο και περιορισμούς, λαμβάνοντας εντολές μόνο από την ΕΕ.

   

  Άλλη πληροφορία αναφέρει ότι έχουν λάβει χώρα μυστικές προετοιμασίες για την επέμβαση της ειδικής ευρωπαϊκής στρατιωτικής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα με στόχο την άμεση καταστολή των λαϊκών κινητοποιήσεων και αντιδράσεων στα νέα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης.
   
  Αυτές οι Ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής θα είναι στην ουσία ένας στρατός που θα χρησιμοποιούν τα κράτη, στην προσπάθεια να φανεί ότι δεν αναμειγνύουν το δικό τους στρατό αλλά Ευρωπαϊκές δυνάμεις άμεσης επέμβασης.
   
  Η οικονομική κρίση η οποία θα συνοδεύεται από κοινωνικές αναταραχές θα δώσει στις Βρυξέλλες μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τεστάρει την ικανότητα επέμβασης της μυστικής ομάδας η οποία έχει δημιουργηθεί για την πάταξη εξεγέρσεων και αναταραχών στην Ευρώπη.
   
  Το επίσημο site είναι το http://www.eurogendfor.eu/ και η είδηση αναρτήθηκε αρχικά στο Γερμανικό Kopp Verlag.

   

  Είναι γεγονός πως η κυβέρνηση μέχρι στιγμής τηρεί "σιγή ιχθύος" αναφορικά με το θέμα , ενώ οι περισσότεροι Ευρωπαίοι πολίτες δεν γνωρίζουν την ύπαρξη αυτής της ομάδας.