ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ! ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ! Την Παρασκευή 28 Οκτώβρη σβήνουμε τα φώτα σε όλη την Ελλάδα! Από τις 7μ.μ. μέχρι τα ξημερώματα στις 7π.μ. της 29ης – 12 ώρες χωρίς ρεύμα

 • ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ! ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ!
  Εμείς ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ και θα τους ανατρέψουμε.
   
  Σε δράση για να ανατραπεί στη πράξη το χαράτσι με το τέλος των ακινητών μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ καλούν οι επιτροπές αγώνα "Δεν πληρώνω" με έναν συμβολικό τρόπο ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

  Την ίδια μέρα λοιπόν που ανάλογες δράσεις έχουν προγραμμιστεί (μάυρα περιβραχιόνια για τους καθηγητές που θα βρίκσονται στις παρελάσεις, μαύρες σημαίες στα μπαλκόνια των σπιτιών κτλ) οι επιτροπές αγώνα ζητούν από τους πολίτες να κλείσουν τα φώτα τους από τις 7μ.μ. μέχρι και τις 7π.μ, δήλαδή για 12 ώρες ως ένδειξη ουσιαστικής αλλά και συμβολικής κίνησης για τα χαράτσια.

  Παραθέτουμε την ανακοίνωση των επιτροπών:

  Την Παρασκευή 28 Οκτώβρη ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Από τις 7μ.μ. μέχρι τα ξημερώματα στις 7π.μ. της 29ης – 12 ώρες χωρίς ρεύμα-  ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ! ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ!

  700.000 λογαριασμοί της ΔΕΗ έχουν ήδη ταχυδρομηθεί και αρκετές χιλιάδες είναι ήδη στα χέρια μας. Το χαράτσι στα σπίτια μας δεν θα επιβληθεί εάν αρνηθούμε να το πληρώσουμε τώρα. Πέραν της αντισυνταγματικότητας, εκτός του ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει καμία νομιμοποίηση, στην ουσία εμείς είμαστε αυτοί που μπορούμε να επιβάλλουμε το δίκαιο. Από εμάς περιμένουν να εισπράξουν και εάν το καταφέρουν θα μπορούν αν ισχυριστούν ότι νομιμοποιήσαμε τις επιλογές τους, είμαστε ανίσχυροι μπροστά τους, δεν καταφέραμε να εντάξουμε την ατομική μας αντίθεση στην συλλογική αντίσταση για να νικήσουμε.

  Τι μας φοβίζει; Θα μας κόψουν το ρεύμα; Σκεφτήκαμε ποτέ ότι η ΔΕΗ μια επιχείρηση που περιμένει να εισπράξει δεν μπορεί να ξεμείνει από πελάτες; Ένα εκατομμύριο μόνο λογαριασμοί εάν δεν πληρωθούν, η ΔΕΗ δεν μπορεί να αντέξει. Και θα αναγκαστούν να υποχωρήσουν. Θα στείλουν την οφειλή στα δημόσια ταμεία; Να τη στείλουν και να περιμένουν …

  Εμείς ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ και θα τους ανατρέψουμε.