Η απόδειξη της προδοσίας με την υπογραφή ΓΑΠ και “Ιζνογκούντ”. Δώρο το άρθρο 37. Αποκλειστικά δικό τους έργο η εξαθλίωση
 •  

  Ιδού η “προδοσία” του Ελληνικού λαού με την ενυπόγραφη ευγενική χορηγία και πρόταση του πρωθυπουργεύοντος εντεταλμένου και του “ιζνογκούντ” υπουργού οικονομικών. 
  Ιδού το έργο τουΤζέφρυ Μινέϊρο Τσαντ Παπανδρέου.Οι γνωρίζοντες από το παρελθόν της ιστορίας της χώρας μας, και οι γνωρίζοντες από το ποιόν αυτών που θέλουν να εγκαταστήσουν την παγκόσμια διακυβέρνηση, ας δουν το επίθετο για να καταλάβουν την προέλευση. Και ΟΧΙ μην παραμυθιάζεστε….ο ΓΑΠ δεν είναι πιόνι. Όχι δεν είναι άβουλος και έρμαιο της όποιας Τρόϊκας που βολεύει να πυροβολάμε. Το έχουμε αποδείξει και δείξει πολλές φορές. Είναι αυτός που έχει μιλήσει σε όλα τα κανάλια και πανεπιστήμια του κόσμου για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση που ευαγγελίζεται για την χώρα που με το ζόρι έμαθε τη γλώσσα της για να επιτελέσει το έργο του. ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ


  Το άρθρο 37 κανείς δεν τους το ζήτησε. Το έκαναν δώρο. 
  Στις 2 πίτσες η 3η δώρο.
  Εσείς, καθίστε και δείτε τηλεόραση τα επεισόδια και δείτε τα παπαγαλάκια που... σας προσφέρονται απλόχερα από τους χορηγούς της εξουσίας. Δεν βαριέστε, όπως στα περισσότερα πράγματα της ζωής σας, αφήστε τους άλλους να κάνουν κουμάντο στη ζωή σας. Σ.Σ. Με λύπη και απογοήτευση διαπιστώνω ότι……τουλάχιστον στην Χούντα του 67 ήταν όλοι Έλληνες. Σε αντίθεση με το σήμερα…….Τα συμπεράσματα δικά σας. 

  ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

  Τα μέτρα που αναφέρει ότι έχουν αποφασισθεί αναφέρει ο κ. Βενιζέλος ότι είναι τα εξής:
  -Μείωση του αφορολογήτου στα 5.000 ευρώ με εξαίρεση ατόμων άνω των 65 και κάτω των 30 ετών.
  -Μείωση των συντάξεων άνω των 1.200 ευρώ κατά 20% και κατά 40% για τους συνταξιούχους κάτω 55 ετών με σύνταξη άνω των 1.000 ευρώ. Προαναγγέλλει επίσης «μεταρρύθμιση των επικουρικών συντάξεων» και «σημαντική μείωση» του εφάπαξ.
  -Μείωση μισθών στο Δημόσιο τομέα (στενό και ευρύτερο) κατά μέσο όρο 20% μέσω αλλαγής του μισθολογίου.
  -Τοποθέτηση 30.000 εργαζόμενων του Δημοσίου σε εφεδρεία και δέσμευση για επανακαθορισμό ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι.
  -Εσοδα από τη νομιμοποίηση αυθαίρετων.
  Στην επιστολή δεν γίνεται καμία αναφορά στο ζήτημα των κλαδικών συμβάσεων.
  Καμία απαίτηση και δέσμευση για το άρθρο 37!!!
  Καληνύχτα σας….
  Loutraki One (τα ντοκουμέντα από το φιλικόExoMatiakaiVlepo)