Η ΛΕΣΧΗ ΣΥΝΔΑΙΤΥΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ www.e-karystos gr ΣΤΗΝ 3η ΕΛΤΡΟΠ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΠΟΤΩΝ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ



  • Η έκθεση ΕΛΤΡΟΠ http://www.goldenexpo.gr/index.php/eltrop αποτελεί διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών που θα δώσει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες - εκθέτες να προβάλλουν τα ελληνικά είδη διατροφής και τα αγροτικά προϊόντα ενισχύοντας την προσπάθεια τους για την αύξηση των πωλήσεων και τη διαμόρφωση νέων επιχειρηματικών σχέσεων.
    Η έκθεση FROZENexpo διοργανώνεται στην Ελλάδα από την εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων Golden Expo θα αποτέλεσει σημείο αναφοράς για τον τομέα των κατεψυγμένων προϊόντων διατροφής και θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των θεσμικών φορέων και αγορών των χωρών της Μεσογείου και Ν.Α. Ευρώπης.

    Η ΛΕΣΧΗ ΣΥΝΔΑΙΤΥΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ μαζί με την διαδικτυακή πύλη e-karystos για άλλη μια φορά θα προσπαθήσουν να πετύχον τον στόχο τους για την ανάδειξη και προβολή της νότιας Καρυστίας.

    Στην έκθεση ΕΛΤΡΟΠ θα συμμετάσχουν επιχειρήσεις, παραγωγοί, συνετερισμοί, νομαρχίες, επιμελητήρια και φορείς όπου θα παρουσιάσουν τα παρακάτω προϊόντα:
    Γάλατα, Γαλακτοκομικά και Τυροκομικά προϊόντα, Βούτηρα, Λάδια, Ελιές, Κρεατικά, Αλλαντικά, Πουλερικά, Αυγά, Δημητριακά, Άλευρα, Ρύζια, Όσπρια, Ζυμαρικά, Κονσερβοποιημένα προϊόντα, Σαλάτες, Σαλιγκάρια, Φρέσκα φρούτα και λαχανικά, Ζάχαρη, Μέλι, Μαρμελάδες, Ξηροί καρποί, Ζαχαρώδη προϊόντα, Μαστίχα, Κομπόστες, Γλυκά κουταλιού, Μπαχαρικά, Βότανα, Κρασιά, Ούζο, Τσίπουρο, Σόδες, Οινοπνευματώδη ποτά, Αναψυκτικά, Μεταλλικά και εμφιαλωμένα νερά. Επίσης, παραδοσιακά είδη διατροφής, Βιολογικά τρόφιμα και ποτά, Αγροτικά είδη (καπνός - βαμβάκι κλπ)