Η δίκη των Βατραχανθρώπων: Τους δικάζουν επειδή είναι Έλληνες ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ.
 •    Μιλάμε για την επιτομή της γελοιότητας. Την ίδια στιγμή που οι πολίτες εξαθλιώνονται και το κοινωνικό κράτος διαλύεται χάριν κάθε ελεεινού κρατικοδίαιτου εξουσιαστή, την ίδια στιγμή τα ΟΥΚ που αποτελούν μία από τις τελευταίες προμετωπίδες εγγύησης της Δημοκρατίας και της λαϊκής ασφάλειας βάλλονται σε μία γελοία υπόθεση. Μία υπόθεση που ξεπήδησε από τα σπάργανα της φασιστικής διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, με μαϊμού βίντεο που προκλητικά προβλήθηκαν από μεγάλα κανάλια και τηλεπαρουσιαστές με “ανοιχτό στόμα”. Ξέρετε, τα ίδια ασπόνδυλα που έλεγαν με δέος για το “Μεγάλο στοχαστή”, για τα “Λεφτά που υπήρχαν”, συνεργούς της μεγάλης ληστείας της χώρας.

  Μπορεί να σταγονίδια να γελοιοποιήθηκαν μαζί με τους εμπνευστές τους, η δίκη των ΟΥΚ όμως είναι μία οδυνηρή πραγματικοτητα και πρέπει όλοι να είμαστε εκεί για να δείξουμε ότι δεν τρώμε κουτόχορτο.
  Γι’ αυτό η παρουσία κάθε ελεύθερου πολίτη, κρίνεται επιβεβλημένη. Για την προάσπιση της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας. Για να ορθώσουμε ασπίδα προστασίας σε όσους διώκονται από την φασιστική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – Παπαδήμου. Για να δώσουμε το ηχηρό μήνυμα στους εχθρούς της Ελευθερίας με ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ σύνθημα από αυτούς που είναι έτοιμοι να θυσιάσουν την ζωή τους για την υπέρτατη, πανανθρώπινη αξία.
  Διεκόπη  για την Τρίτη 20 Δεκεμβρίουη επεισοδιακή δίκη των ΟΥΚάδων στο ναυτοδικείο Πειραιά με τους μάρτυρες κατηγορίας να πέφτουν σε αντιφάσεις και να μηνύονται από την υπεράσπιση. Πιο συγκεκριμένη κρατήθηκε για να καταθέσει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Αγγελίδης ο οποίος είχε τραβήξει το επίμαχο βίντεο με τους άνδρες της ΜΥΑ. Η κράτηση του έγινε κατόπιν αιτήματος των συνηγόρων των ανδρών της ΜΥΑ και με την κατηγορία της ψευδομαρτυρίας, αφού κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας υπέπεσε σε αντιφάσεις!
  Παράλληλα συνελήφθη ο Απόστολος Κοκκινόπουλος πρώην μέλος των ΟΥΚ ο οποίος επετέθη κατά του δικηγόρου της πολιτικής αγωγής Τάρτη. Μετά από ένταση μέσα στην δικαστική αίθουσα υπήρξε μικροεπεισόδιο που έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων. Συνελήφθη ένα άτομο και η δίκη διεκόπη. Σημειώνεται ότι στο facebook υπάρχει ομάδα με 18.000 μέλη που ζητά τα ΟΥΚ να ξαναφωνάξουν στις παρελάσεις. Η δίκη θα συνεχιστεί την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 11.30

  defencenet