Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΑΤΗΣ: Ο «Εθνάρχης» μετά 7 χρόνια παραδίδει χρέος στον Ανδρέα 8 δις. δρχ.
  • “Εν αρχή ήν ο λόγος…… Η “Χούντα” το ΄74 παραδίδει στον «Εθνάρχη» υγιές χρέος μόνο 330 εκ.δρχ. Λέγομεν υγιές χρέος διότι λόγω της τότε μεγάλης οικονομικής ανάπτυξης, το χρέος αυτό μπορούσε να αυτο-εξοφληθεί. Εν συνεχεία ήρθαν οι «Δημοκράτες» πολιτικοί, απατεώνες, κλέφτες, πιόνια και ανδρείκελα ξένων δυνάμεων, και τα έκαναν θάλασσα. Tην Κυριακή προ των Χριστουγέννων στις εκκλησίες διαβάζεται το Ευαγγέλιο, με τη Βίβλο γεννέσεως Ιησού Χριστού. Επάνω σε αυτό, τροποποιημένο ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης έγραψε.

    Η αργία εγέννησε τη πενία. Η πενία εγέννησε την πείνα. Η πείνα εγέννησε την όρεξη. Η όρεξη εγέννησε την αυθαιρεσία. Η αυθαιρεσία εγέννησε τη ληστεία. Η ληστεία εγέννησε τη πολιτική. Η πολιτική εγέννησε τους πολιτικούς. Εδώ έχουμε να πούμε τα εξής.

    Ο «Εθνάρχης» μετά 7 χρόνια παραδίδει χρέος στον Ανδρέα 8 δις. δρχ.

    Ο Ανδρέας με τη μέθοδο αυξήσεων μισθών και εισφορών, αλλά και φορολογιών και επιδοτήσεων για μετανάστευση των βιομηχανιών, αναγκάζει όλες τις μεγάλες βιομηχανίες, κατεντολή της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, να κλείσουν, και να μεταφερθούν σε φτωχιές γειτονικές χώρες με χαμηλά μεροκάματα, μισθούς, και φορολογίες, με σκοπό να ανακάμψουν αυτές, και να πτωχεύσει η Ελλάς. Παράλληλα με αυτό το μέτρο, ο Ανδρέας με εντολή άνωθεν, άρχισε να εφαρμόζει το οικονομικό κόλπο που λέγεται «Easy money system» σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια από τις διεθνείς τράπεζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, (που αρχικά είχαν σχεδιάσει, οργανώσει, και χρηματοδοτήσει τη δημιουργία του Σιωνιστικού ΠΑΣΟΚ), και μοιράζει τα χρήματα μέσω των Ελληνικών τραπεζών, στους πολίτες, (βλέπε αφειδώς δάνεια τραπεζών με χρηματοπιστωτικές κάρτες, εορτοδάνεια, διακοποδάνεια, δάνεια για αγορά αυτοκινήτων), κ.λ.π. Δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα, όχι όμως υγιές χρήμα, αλλά με χρήμα που δανείζεται με υψηλούς τόκους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελλάδα να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει, βυθίζοντας έτσι τη χώρα πολύ περισσότερο στο λεγόμενο «Debt base banking system».

    Σκοπός του «Τσοβόλα δώστα όλα» δεν είναι η φιλανθρωπία όπως πιστεύει ο αφελής λαός, αλλά ότι ο λαός πρέπει να αρχίσει και να συνηθίσει στα μεγάλα έξοδα.

    Έτσι ο Ανδρέας παραδίδει στο Σημίτη το 1996 χρέος άνω των 350 δις δρχ. (περίπου σε ευρώ 1 δις).

    Στις αρχές του 2000 και όταν πια το «Easy money system», σε επίπεδο κράτους είχε φτάσει στο μάξιμουμ, αλλά και με τη καταστροφή του χρηματιστηρίου, μαζέψανε όλα τα λεφτά από το λαό, και έτσι έπρεπε να εφευρεθεί ένας τρόπος να πάψει πια το «Easy money system» σε επίπεδο κράτους, εφόσον πια τα πράγματα όδευαν καλά γιαυτούς, και να περάσουμε στο άλλο επίπεδο δηλαδή στο «Easy money system» σε επίπεδο φυσικών προσώπων.

    Έτσι οι οικονομικοί Κοσμοκράτορες με τη βοήθεια των εδώ δοσιλόγων πολιτικών, διοχέτευσαν το κόλπο το οποίο δεν ήταν άλλο από τη μεγάλη απάτη του χρηματιστηρίου που όλοι γνωρίσαμε. Σκηνοθέτησαν λοιπόν εικονικά κέρδη με τις φούσκες μετοχές, και μέσω πάντα των υποχείριων ΜΜΕ κατόρθωσαν να κάνουν ακόμα και τους βοσκούς επάνω στα υψηλότερα βουνά να κατεβαίνουν στη τηλεόραση του καφενείου του χωριού, για να παρακολουθούν τη συνεδρίαση του χρηματιστηρίου. Όταν το 90% του αφελούς κοινού είχε παίξει τα λεφτά του σε μετοχές, και η όλη κατάσταση είχε φτάσει στο ζενίθ, ήρθε η ώρα των διεθνών αρπακτικών και απατεώνων, να κοντύνουν τον Ελληνικό λαό. Εδώ και τώρα σκάει μύτη ο Σόρος με τη Goldman Sachs, και άλλα αρπακτικά, και έτσι ξεκινάει το κατρακύλισμα. Αποτέλεσμα να πάρουν όλα τα λεφτά του αφελούς λαού, που νωρίτερα τους τα είχαν δώσει με το «Easy money system» σε επίπεδο κράτους.

    Ο σκοπός όμως δεν είχε ολοκληρωθεί ακόμη, ίσα-ίσα μόλις ξεκινούσε.

    Ο Ανδρέας είχε ενεργοποιήσει το «Easy money system» σε επίπεδο κράτους (δηλαδή έπαιρνε δάνεια και τα μοίραζε στην αγορά, μέσω τραπεζών, χρεώνοντας τον Ελληνικό λαό στις διεθνείς τράπεζες των Επικυρίαρχων). Το 2000 Σημίτης και Σόρος τραβάνε όλο το χρήμα από την αγορά-μέσω χρηματιστηρίου-με αποτέλεσμα να μείνει η Ελληνική αγορά στεγνή χωρίς ρευστό, αλλά με τεράστιους όγκους τοκοχρεολυσίων των δανείων να μας βαραίνουν.

    Ήλθε ο καιρός για το «Easy money system» σε επίπεδο φυσικών προσώπων. Δεδομένου λοιπόν ότι ρευστό στην αγορά από τα κρατικά δάνεια δεν υπάρχει πια, αφού πήραν τα χρήματα πίσω αφήνοντας στο λαό τα χρέη από τα τοκοχρεολύσια, εμφανίζονται τώρα σαν από μηχανής Θεός, οι ντόπιες τράπεζες οι οποίες χορηγούν με αφθονία δάνεια ενεργοποιώντας έτσι το «Εasy money system» σε επίπεδο φυσικών προσώπων. Δηλαδή επί Ανδρέα είχαμε το σύστημα σε επίπεδο κράτους, και τώρα με το Σημίτη σε επίπεδο φυσικών προσώπων. Δηλαδή οι τράπεζες αρχίζουν και ρίχνουν ρευστό στην αγορά , αυτή τη φορά μέσω των φυσικών προσώπων χορηγώντας δάνεια.

    Ήταν λύση αυτή για να ορθοποδήσουμε;; φυσικά όχι.

    Σκοπός ήταν να φτάσει η κατάσταση σε κάποιο σημείο, να κλείσει ένας χρονικός κύκλος, για να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο το οποίο λέγεται «Tight money system» σε επίπεδο φυσικών προσώπων.

    Έτσι λοιπόν έχουμε τρία δεδομένα.

    1.- Μας βαραίνουν κρατικά χρέη από τα δάνεια του Ανδρέα, άρα μπαίνουν μεγάλοι φόροι σε όλες τις συναλλαγές, υποτίθεται για να ξεχρεώσουμε, όμως αυτό σημαίνει ακρίβεια.

    2.-Υγιές ρευστό στην αγορά δεν υπάρχει, παρά μόνο τα χρήματα των τραπεζών, τα οποία είναι με τοκογλυφικούς όρους στην ήδη κατεστραμμένη αγορά.

    3.-Οι τιμές των ακινήτων έχουν πολλαπλασιαστεί από το 1993 λόγω φορολογίας και μόνο, οπότε τα βάρη στους πολίτες-υποζύγια είναι αβάσταχτα. Είναι πια καιρός για το τελικό «Tight money system» σε επίπεδο κράτους. Εδώ ο Σημίτης παραδίδει στο Καραμανλή ένα χρέος περίπου 150 δις. Ευρώ. Από χρέος 1 δις που παρέλαβε από τον Ανδρέα.

    Θυμηθείτε έργα Ολυμπιακών αγώνων, και άλλα δημόσια έργα.

    Ο Καραμανλής το μόνο σωστό πράγμα που έκανε ήταν να κλείσει τη συμφωνία με τη Ρωσία για τους αγωγούς ενέργειας.

    Αυτό για τους Σιωνιστές Αμερικανούς ήταν μεγάλο κακό, άρα καλό για μας, διότι,

    1.- Θα κερδίζαμε χρήματα υγιή ξανά μετά από 30 χρόνια.

    2.- Ποιος θα τολμούσε να πειράξει τα συμφέροντα του Πούτιν;;;

    3.- Αν το θέμα των Εξουσιαστών «μπαμπούλας Τουρκία» κατέρρεε, τα κέρδη και η επιρροή των Σιωνιστών Αμερικανών θα μηδενίζονταν, διότι αφενός δεν θα μας δάνειζαν πλέον οι Κοσμοκράτορες, θα σταματούσαμε να αγοράζουμε οπλικά συστήματα από αυτούς, (αφού στην Ε.Ε. αγοράζουμε οπλικά συστήματα από τους Σιωνιστές Αμερικανούς, τόσα όσα οι υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. μαζί), και ότι σε καιρό πολέμου οι Αμερικάνοι Σιωνιστές δεν θα μπορούσαν να μας επηρεάσουν εφόσον τα οπλικά συστήματα δεν θα ήταν δικά τους.

    Αυτοί και πολλοί άλλοι λόγοι ήταν που έπρεπε να ρίξουν τον κουρασμένο Καραμανλή, και στη θέση του να έρθει ο αποτυχημένος ΑμερικανοΕβραίος Jeffrey. Στο προεκλογικό αγώνα ο Καραμανλής ουσιαστικά με τις δηλώσεις του δείχνει στο λαό να ψηφίσει Jeffrey, o Τζέφρυ υπόσχεται χρήμα στο λαό (επανάληψη του Τσοβόλα δώστα όλα), και ο λαός παραβλέπει τις προεκλογικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ στα εθνικά μας θέματα, γιατί ο αφελής λαός μένει στις απατηλές υποσχέσεις για χρήματα.

    Διορίζουν 1 εκατομμύριο δημοσίους υπαλλήλους, δηλαδή ένα περίπου άτομο από κάθε ελληνική οικογένεια, και έτσι σκλαβώσανε τους έλληνες να ψηφίζουν το Σιωνιστικό ΠΑΣΟΚ.

    Ο αφελής λαός το 2009 ψηφίζει Τζέφρυ, και εκεί ξεκινάει το μεγάλο κακό, και δράμα της Ελλάδος. Οι σύμβουλοι του Τζέφρυ του έλεγαν το διεθνές σύστημα έχει μεγάλη ρευστότητα, και θα βρούμε αρκετό χρήμα να δανειστούμε. Υπάρχουν έτσι περιθώρια να αντιμετωπίσουμε λα’ι’κά αιτήματα για παροχές, αλλά και μια πιθανή φυγή κεφαλαίων στις ξένες τράπεζες από το δικό μας κατεστημένο……..

    Δηλαδή λεφτά υπάρχουν τόνιζε ευχαριστημένος ο Τζέφρυ. Θα μπορέσουμε έτσι να δείξουμε στο λαό ότι μοιράζουμε χρήμα. Ποιος ποτέ θα μάθει ότι αυτό είναι δανεικό;;;

    Οι τράπεζες το 2009 έκλεισαν τις κάνουλες των δανείων.

    Ο Καραμανλής παραδίδει στο Τζέφρυ χρέος 300 δις Ευρώ, και ο Τζέφρυ στο Παπαδήμο -ύστερα από 2 χρόνια με τα δύο μνημόνια και μεσοπρόθεσμα που υπέγραψε- 500 δις Ευρώ, και έτσι το χρέος έγινε μη διαχειρήσιμο, και ουσιαστικά έχουμε πια χρεοκοπήσει.

    Έτσι ολοκληρώθηκε το σχέδιο των Κοσμοκρατόρων με τη χρεοκοπία της Ελλάδος, να μας πάρουν τζάμπα όλο τον ορυκτό πλούτο, σε πετρέλαια και φυσικό αέριο, όπως έκαναν στη Νιγηρία……..

    Και ενώ προεκλογικά το 2009 ο Τζέφρυ υπόσχεται χρήματα στο λαό, με το που κερδίζει τις εκλογές, λέει ακριβώς το αντίθετο, ισχυριζόμενος ότι δεν γνώριζε. Το σωστό είναι ότι γνώριζε τη κατάσταση του χρέους, αφού πήγαινε για Πρωθυπουργός, και όχι για ψιλικατζής.

    Όλα αυτά τα έκανε με δόλο, για να εκπληρωθούν τα σχέδια των αφεντικών του. Ο Τζέφρυ είναι σίγουρος για την εκλογική νίκη του Σιωνιστικού «Κινήματος», και η συζήτηση με την ομάδα του είναι που θα βρεθούν τα απαραίτητα κεφάλαια για να μοιραστούν στις ορδές των «μη προνομιούχων» Πασόκων, που ανυπόμονοι περιμένουν την ώρα της μεγάλης εισβολής, και της μεγάλης εφόδου, στο Κράτος των αφελών Ελλήνων. Ο Τζέφρυ 30 ημέρες πριν τις εκλογές, και ενώ είμαστε σε προεκλογική περίοδο, πηγαίνει στις ΗΠΑ και συναντάει το πρώην πρόεδρο Κλίντον, εκτελεστικό όργανο της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

    Κανένα ΜΜΕ δεν το αναφέρει. Τι πήγε να κάνει ο Τζέφρυ στη πατρίδα του;;; τι είπε με τον Κλίντον;;; με ποίους συναντήθηκε , και τι σχεδίασαν;;; Διότι για καφέ δεν πήγε στη πατρίδα του την Αμερική, και μάλιστα σε καιρό προεκλογικής εκστρατείας….

    Ασφαλώς πήρε γραμμή από τα ανώτατα στελέχη της Ν.Τ.Π.

    Μόλις επανέρχεται προσλαμβάνει την ίδια Σιωνιστική εταιρία συμβούλων που είχε αναλάβει την καμπάνια του ΟΒΑΜΑ για να κάνει την προεκλογική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ.

    Με το που γίνεται πρωθυπουργός ξαφνικά ξεχνάει το «Λεφτά υπάρχουν», και θυμάται ότι «Λεφτά δεν υπάρχουν», και έτσι αρχίζει το δράμα του Ελληνικού λαού, με τη χρεοκοπία της χώρας.

    Ξαφνικά όλοι τώρα θυμούνται ότι η Ελλάδα δεν τα πάει καλά με τα οικονομικά. Ξαφνικά οι τράπεζες και οι άλλες αγορές ανακαλύπτουν ότι είμαστε χρεωμένοι στα δημοσιονομικά.

    Όπως μας λένε οι Financial Times στο τέλος του 2009 το Dubai ανακοίνωσε μια αναδιάρθρωση της οικονομίας του που τρόμαξε τους παγκόσμιους επενδυτές-αγορές, και δημιούργησε πολλές αμφιβολίες όλων των κρατικών τίτλων, και την ίδια στιγμή η Ελληνική κυβέρνηση ομολόγησε από μόνη της ότι τα στοιχεία για το έλλειμμα της Ελλάδας είχαν παραποιηθεί, πράγμα που τρόμαξε τις «αγορές», και ήταν η αιτία να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου στην οικονομία.

    Ταυτόχρονα το Γερμανικό πολιτικό περιοδικό FOCUS κυκλοφορεί με εξώφυλλο την Αφροδίτη με την SEXY χειρονομία γράφοντας λίγο πολύ ότι οι Γερμανοί δουλεύουν να τρέφουν τους τεμπέληδες Έλληνες.

    Ο Τζέφρυ κυκλοφορεί ανά τας Ευρώπας και κατηγορεί τους Έλληνες για ανίκανους και διεφθαρμένους, λέγοντας ότι κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα. Την ίδια στιγμή πολλοί ξένοι δημοσιογράφοι υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να δοθεί από την Ε.Ε. υποστήριξη στην Ελλάδα γιατί έχουμε φάει πολλά, όμως τα φάγανε οι πολιτικοί και μεγαλοεργολάβοι μεγαλοκαρχαρίες, όχι ο λαός.

    Ύστερα από όλα αυτά ξέσπασε διεθνής σάλος σε όλα τα ΜΜΕ εναντίον της Ελλάδος. Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του περιοδικού FOCUS, που είναι και ιδιοκτήτης του διεθνούς συγκροτήματος ΜΜΕ, Humbert Burda Media, με 250 περιοδικά, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, κ.λ.π. είναι μεταξύ πολλών άλλων , μέλος οικονομικών αμοιβαίων κεφαλαίων.

    Μέσω λοιπόν των ΜΜΕ που ελέγχει, αλλά και της παραπληροφόρησης, πιέζει την Ε.Ε. και τις διεθνείς αγορές, να μην πάρει η Ελλάδα οικονομική βοήθεια από την Ε.Ε. ότι δηλαδή κάνουν και άλλοι ξένοι δημοσιογράφοι, οικονομολόγοι, και οικονομικοί αναλυτές.

    Χρησιμοποίησαν την Ελλάδα, για να πλήξουν την Ευρωζώνη, κατ’ εντολή των Κοσμοκρατόρων, αυτό οι ηγέτες της Ε.Ε. άργησαν να το καταλάβουν, διότι εάν το είχαν καταλάβει νωρίς, θα μπορούσαν να προλάβουν το κακό, θεραπεύοντας την Ελληνική οικονομία, αφού η Ελληνική οικονομία είναι μόνο το 2% του ΑΕΠ της Ε.Ε.

    Αυτό που ξέχασαν να μας πούν όλοι αυτοί οι κύριοι, πράκτορες της παγκόσμιας Δικτατορίας, είναι ότι διατελούν σύμβουλοι της Goldman Sachs, της JP Morgan, της Deutsche Bank, και άλλων αγορών της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας.

    Εδώ ξανασυναντάμε τη Goldman Sachs που είχε φέρει ο Σημίτης για τα γνωστά SWAPS και άλλα οικονομικά «μαγειρέματα».

    Ο ΟΒΑΜΑ τύπωσε στα τρία περίπου χρόνια που είναι στην εξουσία, τόσα δολάρια όσα δεν είχε τυπώσει η Αμερική από το Β! Παγκόσμιο πόλεμο, μέχρι την ημέρα που εξελέγη. Αυτό το πληθωριστικό δολάριο δεν έχει αξία και πρέπει να αποκτήσει.

    Ο μόνος τρόπος να αποκτήσει είναι να κλέψει αξία από κάποιο άλλο νόμισμα που έχει αξία, ποιο είναι αυτό;; το Ευρώ, αλλά και μέσω εξοπλισμών και τοπικών πολέμων.

    Ο Τζέφρυ ένα μήνα μετά την εκλογή του, έχει γεύμα στο «Πεντελικόν» με το πρόεδρο της Goldman Sachs, και τη κουστωδία τους. Εκεί συμφώνησαν την υλοποίηση των σχεδίων για τη χρεοκοπία της Ελλάδος, σύμφωνα πάντα με τις αποφάσεις της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης. Η σύσκεψη δεν έγινε στο μέγαρο Μαξίμου, για να μη δούνε οι δημοσιογράφοι τη Σιωνιστική κουστωδία.

    Η Γαλλική εφημερίδα LE MONDE σε άρθρο της λέει: «Στην Ευρώπη η Goldman Sachs στρατολογεί ισχυρά πρόσωπα για να εγκαθιδρύσει τη δική της ισχύ», και αναφέρει ότι τοποθετήσανε Έλληνες τραπεζικά στελέχη σε σημεία κλειδιά για να φέρουν εις πέρας τα σχέδιά τους.

    Μετά τη συνάντηση στο «Πεντελικόν» ο Τζέφρυ, τα στελέχη αυτά της Goldman Sachs, τα διόρισε σε θέσεις κλειδιά για να διαχειρισθούν το χρέος της Ελλάδος, με τα γνωστά αποτελέσματα, και να μας οδηγήσουν στη χρεοκοπία. Αποδεικνύεται έτσι ότι η Ελλάς χρησιμοποιήθηκε σαν πειραματόζωο στα σχέδια της Σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.

    Με όλα αυτά πήραν φωτιά τα Spreads & CDS. (Βλέπε αποκαλύψεις Βουλευτού Πάνου Καμένου στη Βουλή, και μερικών ΜΜΕ).

    Νωρίτερα από όλα αυτά, η Goldman Sachs, JP Morgan, & Deutsche Bank, έβγαλαν στην αγορά ένα «προ’ι’όν» ζητώντας επενδυτές να το αγοράσουν και να ποντάρουν στη κατάρρευση και χρεοκοπία της Ελλάδος. Μετά η Deutsche Bank, (πρόεδρος Σιωνιστής Akerman), (που είσαι Χίτλερ να δεις τη σημερινή Γερμανία ) , έβγαλε μια έκθεση ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να αποπληρώσει τα χρέη της. Την ίδια στιγμή κινητοποιείται το τμήμα των CDS (Credit Default Swaps) τα οποία είναι ασφάλιστρα χρεών σε περίπτωση μη αποπληρωμής δανείων, και ζητάει μεγαλύτερα ασφάλιστρα από την Ελλάδα. Τώρα δίνεται γραμμή στα ΜΜΕ να παίζουν το ρόλο «παπαγαλάκια» με φήμες σε βάρος της Ελλάδος, και η διεθνής και ντόπια κοινή γνώμη πιστεύει πλέον ότι η Ελλάς πάει για πτώχευση.

    Δηλαδή μερικά μεγάλα ντόπια ΜΜΕ έπαιξαν το παιχνίδι των εχθρών της Ελλάδος. Έτσι τα CDS μεγαλώνουν και οι έξυπνοι με ένα ταχυδακτυλουργικό τρόπο κερδοσκοπούν με τον εξής απλό τρόπο.

    Δανείζονται μεγάλα ποσά από την Ε.Κ.Τ. και τη κεντρική τράπεζα της Γερμανίας,(το έκαναν οι Γερμανοί, είναι αυτοί που δουλεύουν για να καθόμαστε εμείς) με επιτόκια 1.5% και αυτά τα χρήματα τα δανείζουν σε εμάς με επιτόκιο π.χ. 8.5% η διαφορά αυτή 7% ή 700 μονάδες είναι τα λεγόμενα Spreads, έτσι κερδοσκοπώντας έφθασαν τα Spreads και τα CDS στο Θεό. Οι Goldman Sachs, JP Morgan, & Deutsche Bank ελέγχουν το 95% των CDS παγκοσμίως.

    Περιέργως τα FUNDS (Αμοιβαία κεφάλαια) του Σόρος, προφήτευσαν ότι το δολάριο θα έλθει 1/1 με το Ευρώ…..

    Το υποτιθέμενο κρατικό χρέος μας ήταν 320 δις Ευρώ, χώρια αυτά που χρωστάνε οι Έλληνες σαν φυσικά πρόσωπα στις τράπεζες μέσω καταναλωτικών , στεγαστικών δανείων, και πιστωτικών καρτών που είναι άλλα 280 δις Ευρώ. Από αυτά τα 320 δις το 60% είναι σε κρατικά ομόλογα. Κρατικά ομόλογα σημαίνει ότι το κράτος βγάζει ομόλογα , και μέσω των τοπικών τραπεζών ο επενδυτής τα αγοράζει με σκοπό κάποιο κέρδος, άρα ενώ φαίνεται σαν χρέος δεν είναι χρέος, αφού ο επενδυτής λαός, έχει πληρώσει τη τράπεζα για τα ομόλογα που αγόρασε. Αυτό σημαίνει ότι εφόσον δεν τα χρωστάμε, δεν πρέπει να τα συνυπολογίζουν στο ολικό χρέος της Ελλάδος.

    Όμως με τις υπογραφές στο ΔΝΤ και στο μηχανισμό στήριξης, ο Τζέφρυ, με τη στήριξη των άλλων πολιτικών μνημονιακών δυνάμεων, ενεργοποίησε αυτά τα 200 δις αξία ομολόγων (60% του χρέους), από ανύπαρκτα, σε υπαρκτά χρέη, και εφόσον είναι υπαρκτά, οι περιούσιοι δανειστές μας έχουν αξιώσεις αφού τα συνυπολογίζουν σαν τελικό χρέος της Ελλάδος.

    Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι ο Τζέφρυ το πρώτο πράγμα που έκανε σαν πρωθυπουργός ήταν να καταμετρήσει, απογράψει, και να κοστολογήσει τη κρατική περιουσία, που ώ του θαύματος!!! Ήταν όσο και το χρέος μας;;;; Έτσι λοιπόν ο Τζέφρυ μας έβαλε στο ΔΝΤ και στο μηχανισμό στήριξης της Ε.Ε. και γίναμε πειραματόζωο, ενώ υπήρχαν και άλλες λύσεις ευνο’ι’κότερες για την Ελλάδα, όπως πώληση δικαιωμάτων εξορύξεων υδρογονανθράκων σε όλη την Ελληνική ΑΟΖ, σε άλλες οικονομικές δυνάμεις, εκτός Σιωνιστικών συμφερόντων, χρηματοδότηση από άλλες πρόθυμες υπερδυνάμεις με χαμηλά επιτόκια, και τελικά μονομερή διαγραφή του χρέους όπως έκανε ο Μεταξάς το ΄38 αλλά και πρόσφατα η Αργεντινή και άλλες χώρες.

    Αλλά πρωταρχικός σκοπός του Τζέφρυ ήταν να στηριχθεί το ΔΝΤ, (που παρέπαιε οικονομικά), σε βάρος της Ελλάδος. Ο τελικός σκοπός ήταν οι Επικυρίαρχοι του πλανήτη να μας πάρουν όλο τον ορυκτό πλούτο, και βρήκαν τον άνθρωπό τους το Τζέφρυ, το κατάλληλο άνθρωπο στη κατάλληλο θέση.

    Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί η Ελλάδα είναι στη χειρότερη οικονομική θέση;;; όχι βέβαια, αφού άλλες χώρες όπως οι ΗΠΑ, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, χρωστάνε πολύ περισσότερα από εμάς, ακόμη και η Γερμανία, και Ιαπωνία. Ενδεικτικά αναφέρω ότι η Ιταλία χρωστάει πάνω από 2 τρις Ευρώ, γιαυτό η Ιταλίδα υπουργός εργασίας έκλαιγε στην ανακοίνωση των νέων μέτρων λιτότητας, επίσης η Ισπανία χρωστάει άλλα 2 τρις Ευρώ, οι ΗΠΑ 15 τρις δολάρια, κ.ο.κ. Τα στελέχη της τρό’ι’κα που ήλθαν εδώ να μας ελέγχουν, οι πατρίδες τους Βέλγιο, Γερμανία, και Ολλανδία, χρωστάνε πολύ περισσότερα από την Ελλάδα.

    Το πρόβλημα της Ευρωζώνης λύνεται με δύο μέτρα.

    1.- Να τυπώσει η Ευρωζώνη νέο χαρτονόμισμα, όπως κάνουν οι ΗΠΑ.

    2.-Να εκδώσει Ευρωομόλογα, όσο και αν αντιτίθενται οι Γερμανοί.

    Ο Τζέφρυ προεκλογικά είχε πεί το πρόγραμμά του επάνω στα Εθνικά μας θέματα, όμως ο αφελής λαός δεν το πρόσεξε.

    Ψέματα είπε μόνο στα οικονομικά. Ο λαός δεν έδωσε καμία σημασία στα εθνικά θέματα και περίμενε να τους δώσει χρήματα που φυσικά δεν έπραξε. Το ένα θέμα με το άλλο (Εθνικά και Οικονομικά) έχει άμεση σχέση, και ας μη το αντιλαμβάνεται ο αφελής, ρουσφετολόγος, και συμφεροντολόγος λαός. Ο σκοπός είναι να έλθουν στην Ελλάδα μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, τους οποίους φέρνουν οι Τούρκοι σε συνεργασία με τη Ν.Τ.Π. Αυτοί πολλαπλασιάζονται αλματωδώς, και εμείς έχουμε υπογεννητικότητα, οπότε σε 2 γενεές εξαφανιζόμαστε σύμφωνα με υπολογισμούς της εθνικής στατιστικής υπηρεσίας.

    Η Βουλή των Ελλήνων, δεν θα είναι πια Ελλήνων. Το υπουργικό συμβούλιο δεν θα είναι πια Ελληνικό,

    Μέχρι τότε θα παίζει «συνεκμετάλλευση» στο Αιγαίο, δηλαδή παραδίνουμε το Αιγαίο στους Τούρκους, και εμείς θα μείνουμε με τη Θεολογική σχολή της Χάλκης στο χέρι σαν «Μακάκες» που είμαστε.

    Θα μας δώσουν τη σχολή των παπάδων όπως είπε ο JO BIDEN, και εμείς θα δώσουμε εθνική κυριαρχία Θράκη και Αιγαίο, τέτοιους «Μακάκες» και προδότες πολιτικούς έχουμε.

    Εδώ δυστυχώς οι παπάδες της Ορθοδοξίας τσίμπησαν το δόλωμα…..

    Το τελικό «Tight money system» σε επίπεδο κράτους και φυσικών προσώπων έχει σαν αποτέλεσμα να μας πάρουν το τεράστιο ορυκτό πλούτο σε πετρέλαια, φυσικό αέριο, χρυσό, και ουράνιο τζάμπα, και να χρωστάμε από πάνω. Νιγηρία η Ελλάς………..

    Τώρα ο Τζέφρυ μπορεί να κοιμάται ήσυχος, εξεπλήρωσε το έργο, «ό δέδωκάς μοι ίνα ποιήσω», το οποίο του ανέθεσε η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία «ίνα ποιήσει», και έφυγε ανενόχλητος……..

    ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ Διεθνολόγος