ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ. O μόνος δρόμος που ο λαός θα σας αναγκάσει να πάρετε, είναι πολιτική σας «εφεδρεία-απόλυση».
 • Αγαπητέ συντοπίτη,

   

  εκπρόσωπε του Ευβοϊκού λαού στο Εθνικό κοινοβούλιο, έλαβα τις προσωπικές ευχές σου για τις εορτές των Χριστουγέννων και τις Πρωτοχρονιάς και σε ευχαριστώ γι΄αυτό.

   

  Κατά τα άλλα, που αναφέρεις στις λιτή πράγματι ευχετήρια επιστολή (στο πνεύμα τις συγκυρίας), δεν συμφωνώ.

   

  Δεν συμφωνώ στο ότι…

   

  «έχουμε όλοι δικαίωμα στο όνειρο και την ελπίδα».

   

  Γιατί, με τις πράξεις σας ή τις παραλήψεις σας, έχετε φέρει σε απόγνωση μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού λαού και προπάντων την νεολαία, σε σημείο μάλιστα που δεν μπορούν να ονειρεύονται αλλά ούτε και να ελπίζουν.!

   

  Δεν συμφωνώ στο ότι…

   

  «μας απομένει η υποχρέωση να διορθώσουμε λάθη που πλήγωσαν πολλούς και να δουλέψουμε με περισσότερη δικαιοσύνη και αλληλεγγύη για τον αδύνατο συμπολίτη μας» όπως λέτε.

   

  Γιατί, κάνατε ό,τι ήταν δυνατό, να πάτε στο περιθώριο και στη πείνα τους αδυνάτους, με μια ανάλγητη οικονομική  πολιτική στο όνομα δήθεν να σώσετε την Χώρα, και βέβαια, δεν ήταν λάθη η συνειδητή επιλογή σου της ψήφισης του μνημονίου, ούτε του μεσοπρόθεσμου, ούτε των εφαρμοστικών νόμων , ούτε της επιβολής φόρων επί δικαίων και αδίκων, ούτε της μείωσης μισθών και συντάξεων, ούτε η υποθήκευση της χώρας στους ξένους κατακτητές, ούτε η αποσύνθεση του παραγωγικού ιστού της χώρας. Δεν ήταν λάθος, ήταν ενδοτική πολιτική τις οποίας τα αποτελέσματα τα βλέπει όλος ο λαός.

   

  Δεν συμφωνώ με το…

   

  «Ας ελπίσουμε ότι στη χρονιά που έρχεται θα γίνει η αρχή για ένα καλύτερο, πιο φωτεινό μέλλον για μας και τον τόπο μας, το μπορούμε»

   

  Γιατί, δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τις επιταγές των εντολοδόχων και συγκυβερνητών που συνειδητά φέρατε στην χώρα (Δ.Ν.Τ. & Ε.Ε.) και που σκοπό έχουν με τη συναίνεσή σας, να πάρουν ότι παραγωγικό πλούτο υπάρχει ακόμα στην χώρα.

   

  Γιατί, όχι μόνο δεν μπορείτε, αλλά και δεν θέλετε να υπερασπιστείτε την εθνική ακεραιότητα και την υπερηφάνεια του Ελληνικού λαού, επειδή αγωνιάτε για να δώσετε στους «τοκογλύφους» δανειστές μας, τα δήθεν χρωστούμενα, και δεν αγωνιάτε καθόλου για την κατάσταση που έχετε φέρει τους πολίτες.

   

  Αγαπητέ, κατά τα άλλα συντοπίτη,

   

  είσαι και εσύ συνυπεύθυνος, που ανέχεσαι και στηρίζεις μέχρι και σήμερα αυτές τις πολιτικές και επειδή η αναντιστοιχία αυτών που υποσχεθήκατε στο Ελληνικό λαό, με αυτά που εφαρμόζετε  είναι προφανής, ο μόνος δρόμος που ο λαός θα σας αναγκάσει να πάρετε, είναι πολιτική σας «εφεδρεία-απόλυση».

   

  Χρόνια Πολλά και με υγεία. 

   

  Γιώργος Μητροπέτρος

   

  Πολίτης της Εύβοιας

   

  Χαλκίδα 28/12/2011