ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΑΒΙΟΛΟΣ : Με σοβαρότητα και αίσθηση ευθύνης διερευνούμε όλες αυτές τις παραμέτρους ώστε να διασφαλίσουμε το κύρος του Δήμου.
  • ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Απ ΄ την αρχή αυτής της Δημοτικής θητείας έχω τονίσει ότι η απόφασή μας να ασχοληθούμε με τα κοινά έχει να κάνει με ένα και μόνο στόχο, τη διάθεσή μας να πάει μπροστά η Ν. Καρυστία.
    Τηρώντας υπεύθυνη στάση όλο αυτό το διάστημα και λαμβάνοντας υπόψη μας τις αντικειμενικές δυσκολίες από την πρώτη εφαρμογή του Καλλικρατικού νόμου στηρίξαμε ακόμα και με το παραταξιακό κόστος όσες αποφάσεις προασπίζουν τα συμφέροντα και την πρόοδο της περιοχής.
    Δε μπορώ όμως να μην αναφερθώ στις τελευταίες εξελίξεις τόσο με την παράνομη απόφαση του προέδρου του Δ.Σ. Κου Νόβα για την παράταση εργολαβίας του βιολογικού Μαρμαρίου όσο και την υπόθεση ναρκωτικών του τέως Δημοτικού σύμβουλου της συμπολίτευσης Δημήτρη Ξυπόλητου αλλά και την αποπομπή της Αντιδημάρχου Κας Τούρλα και τις σοβαρότατες καταγγελίες που εκτόξευσε κατά του Δημάρχου και της λειτουργίας της Δημοτικής αρχής, που εύλογα προκαλούν ερωτηματικά και εγείρουν σοβαρές ενστάσεις για τον τρόπο λειτουργίας του δήμου.
    Με σοβαρότητα και αίσθηση ευθύνης διερευνούμε όλες αυτές τις παραμέτρους ώστε να διασφαλίσουμε το κύρος του Δήμου.
    Ως αντιπολίτευση θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και της εντολής που έχουμε πάρει από τον Καρυστινό λαό, να προστατεύσουμε τα ιδανικά και τα συμφέροντα των δημοτών της Νότιας Καρυστίας.
    Με κίνητρο την αγάπη για τον τόπο μας καλούμε όλο τον Καρυστινό λαό σε εγρήγορση και ενεργή συμμετοχή στα θέματα που αφορούν το Δήμο μας.
    Οι δύσκολες συγκυρίες που περνά τον τελευταίο καιρό η χώρα μας ας μην μας αποπροσανατολίσει από τη διεκδίκηση των στόχων μας και ας μην κάμψει το ενδιαφέρον μας για τα σημαντικά προβλήματα της Ν.Καρυστίας.

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ

    ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΑΒΙΟΛΟΣ
    ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
    ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ