Έπαιξαν με το HAARP παραμονή πρωτοχρονιάς; Το HAARP αποτελεί αμερικανικό «υπερόπλο» μαζικής καταστροφής
 • Καμία συνομωσία. Απλές συμπτώσεις.
  ΝΟΡΒΗΓΙΑ:
  Χιλιάδες νεκρές ρέγγες έχουν ξεβραστεί σε παραλία της βόρειας Νορβηγίας ~ προτρέποντας τους προγνώστες της Ημέρας της Κρίσεως να το θεωρήσουν ως άλλο ένα σημάδι που σηματοδοτεί το επερχόμενο τέλους του κόσμου.
  Περισσότεροι από 20 τόνοι ψαριών έχουν απλωθεί ως χαλί στην παραλία του Kvaenes, στη Nordreisa, με τις απόψεις των εμπειρογνωμόνων να διίστανται για το πώς έγινε και βρέθηκαν εκεί.
  Ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι αυτό αποτελεί υλικό για αυτούς που πιστεύουν στην προφητεία των Μάγια ότι το 2012 θα φέρει το τέλος της Γης. Ο 44χρονος Jan-Petter Jorgensen, περπατούσε με το σκύλο του, την Μόλι, όταν είδε αυτό το μακάβριο θέαμα.
  Περισσότερα ΕΔΩ
  ΔΑΝΙΑ:
  Σμήνη πουλιών έπεσαν στο έδαφος νεκρά μέσα στο δάσος.
  Τουλάχιστον δύο φορές κατά τα τελευταία τέσσερα έως πέντε έτη, η Δανία έχει δει νεκρά πτηνά σε κοπάδια, όπως οι μυστηριώδεις μαζικοί θάνατοι στην παραμονή των Πρωτοχρονιάς στις ΗΠΑ.
  Εδώ έπεσαν τουλάχιστον 3.000 πτηνά νεκρά στο έδαφος στη μικρή πόλη του Beebe στην πολιτεία του Αρκάνσας. Ενδεχομένως, από τα πυροτεχνήματα φοβήθηκαν και πέταξαν σε χαμηλότερα υψόμετρα, όπου έπεσαν σε δέντρα, σπίτια και αυτοκίνητα.
  Περισσότερα ΕΔΩ
  Αρκάνσας:
  Χιλιάδες νεκρά πουλιά και ψάρια στο Αρκάνσας έκαναν πολλούς να ξύνουν τα κεφάλια τους.
  Αυτή η είδηση ​​του πρόσφατου απόκοσμου θανάτου της άγριας ​ ​φύσης στο Αρκάνσας, σίγουρα είναι αυτό που σκέφτονται οι οπαδοί της φημισμένης προφητείας των Μάγια περί του 2012 και το τέλος του κόσμου.
  Ακριβώς σαν το ημερολόγιο να ήρθε ένα χρόνο πιο κοντά σε εκείνη την μοιραία ημέρα, τα πουλιά άρχισαν να πέφτουν από τον ουρανό στο Αρκάνσας και ένας μαζικός θάνατος ψαριών συνέβη περίπου 125 χιλιόμετρα δυτικά.
  Περισσότερα ΕΔΩ
  ΚΑΙ Τι έχουμε εδώ:
  Η Ιαπωνία επλήγη από ισχυρό σεισμό λίγες ώρες μετά τον εορτασμό του Νέου Έτους
  Ισχυρός σεισμός με μέγεθος 7 ρίχτερ χτύπησε την ανατολική και την βορειοανατολική Ιαπωνία σήμερα, αλλά δεν υπάρχουν άμεσες αναφορές για τραυματισμούς ή ζημιές και δεν υπάρχει κίνδυνος για τσουνάμι.
  Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 382 χλμ. ανατολικά της πόλης Χαμαμάτσου και είχε εστιακό βάθος 365 χλμ.. Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο Τόκιο της Ιαπωνίας.
  Μια τέτοιο βάθος είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσει βλάβη κοντά στην επιφάνεια.
  Οι άνθρωποι παρακολουθούν την ανατολή του ηλίου την ημέρα της Πρωτοχρονιάς εκεί που χτύπησε το τσουνάμι - συνοικία Yuriage της πόλης Natori του νομού Miyagi στις 1 Ιανουαρίου του 2012
  Καταστροφή: Το τσουνάμι που έπληξε την Ιαπωνία, σκοτώνοντας χιλιάδες ανθρώπους τον περασμένο Μάρτιο μετά από ένα μεγάλο σεισμό.
  Περισσότερα ΕΔΩ

  Το πειραματικό πρόγραμμα HAARP (High frequency Active Auroral Research Project) έχει σκοπό τη μελέτη της ιονόσφαιρας για τη διέγερση και χρήση αυτής ως κεραίας ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, τη βελτίωση των επικοινωνιών (πχ HF, VHF, επικοινωνίες υποβρυχίων ELF, κτλ) αλλά ακόμη και για επιτήρηση (surveillance). Το HAARP χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό. Διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις εκπομπής κυμάτων HF (2.8 – 10 MHz) υψηλής ισχύος (της τάξης των μερικών MW) στη Gakona της Αλάσκα, τα οποία διεγείρουν τα φορτισμένα σωματίδια της ιονόσφαιρας (πχ υψηλής ενέργειας ηλεκτρόνια), προκαλώντας την παραγωγή ασθενών κυμάτων VLF, ELF, κτλ. Επισημαίνεται, ότι οι συχνότητες της μπάντας ELF (30 - 300 Hz) διαπερνούν το έδαφος και τη θαλάσσια μάζα αποκαλύπτοντας γεωλογικά και ωκεανογραφικά χαρακτηριστικά του πλανήτη σε πολύ μεγάλο βάθος (εφαρμογές τομογραφίας).

  Το πρόγραμμα έχει συνοδευτεί από συνωμοσιολογικές θεωρίες, σύμφωνα με τις οποίες, το HAARP αποτελεί αμερικανικό «υπερόπλο» μαζικής καταστροφής, το οποίο μέσω εσκεμμένης διέγερσης της ιονόσφαιρας επιτυγχάνει επιλεκτική διακοπή των επικοινωνιών σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές, εξουδετέρωση των κατοίκων θέτοντάς τους σε κατάσταση λήθαργου/αδράνειας (ψυχοτρονικό όπλο), την πρόκληση καιρικών φαινομένων, σεισμών (περιβαλλοντικό/γεωφυσικό όπλο), κτλ.

  Παρόμοια με το HΑARP ιονοσφαιρικά συστήματα είναι το EISCAT (European Incoherent Scatter Scientific Association) με εγκαταστάσεις στο Τρόμσο της Νορβηγίας (μέλη Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία, Ιαπωνία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Κίνα), καθώς επίσης και το Ρωσικό SURA. Παρόμοιο σύστημα υπάρχει και στο Ακρωτήρι της Κύπρου[εκκρεμεί παραπομπή].