Πολύ μεγάλες διαστάσεις αρχίζει και παίρνει το θέμα του Νοσοκομείου Καρύστου
  • Το ενδιαφέρον σχετικά με τα δρώμενα στο Νοσοκομείο αρχίζει και παίρνει πολύ μεγάλες διαστάσεις.
    Τα πράγματα λοιπόν είναι ως εξής σύμφωνα με εκτενές ρεπορτάζ!!

    1. Είχα αναφέρει ότι είχε σταματήσει η εξέταση με την θρομβοθιρίνη. Το πρόβλημα έχει λυθεί και ήδη άρχισαν πάλι οι εξετάσεις.

    2. Από το παλιό ακτινολογικό πήραν την λυχνία κόστους 5.000 ευρώ για να διορθωθεί αντίστοιχο μηχάνημα στην Ιστιαία. Το Νοσοκομείο μας καλύπτεται από άλλο, πολύ σύγχρονο.

    3. Όσο αφορά την Θερμοκοιτίδα δεν είχαμε τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα την έκανε να είναι ωφέλιμη και για αυτό και την προώθησαν.

    Αυτά όσο αφορά τον εξοπλισμό. Όσο αφορά τώρα όλα αυτά που μας έχουν θορυβήσει, τα πράγματα είναι πιο μπερδεμένα, τουλάχιστον για μας τους πολίτες .
    Ο κ. Πετσής μπορεί να σκέφτεται να αφήσει το στίγμα του σαν αρχιτέκτονας και να έχει πράγματι την καλύτερη των προθέσεων να φτιάξει ένα έργο τέχνης, με διαδρόμους για πεζούς, με στέγαστρα πολυτελείας, με πόρτες αυτόματες, μπορεί να θέλει να φτιάξει δεξαμενή οξυγόνου και να καθαρίσει τις αποθήκες, μπορεί να θέλει να διαχειριστεί σωστά τα νοσοκομειακά απόβλητα (αυτό να γίνει βέβαια οπωσδήποτε) και μετά να ...έρθει η ΄Άνοιξη!
    Ποιος θα είχε αντίρρηση μόλις πριν ένα χρόνο? Κανείς!!
    Ίσα ίσα που θα βοηθούσαμε στο γκρέμισμα και το στέγαστρο που τόσο κλαίμε θα μας φαινόταν πολύ δευτεράτσα!
    Όμως, φευ! Τα χρόνια αλλάζουν και οι καινούργιοι καιροί φέρνουν νέες προτεραιότητες!
    Τώρα ακόμα και ο σοφάς που πέφτει είναι μαχαίρι στην καρδιά γιατί δεν ξέρουμε αν έχουμε λεφτά να τον ξανακολλήσουμε!
    Το Νοσοκομείο έχει δικό του προυπολογισμό για να καλύπτει τις ανάγκες του αλλά όμως τι πιο λογικό από το να ακολουθήσει και αυτό τον ορισμό των αναγκών όλης της Χώρας!
    Έχουμε τις απόλυτες ανάγκες, που όλα δείχνουν ότι θα δυσκολευόμαστε να τις καλύπτουμε το αμέσως επόμενο διάστημα.
    Έχουμε τις επωφελείς, που δηλώνουν την ανάγκη του ευ-ζην, και τελευταίες είναι οι πολυτελείς ανάγκες, που για πολλούς τελείωσαν μάλλον άδοξα!
    Αυτές όλες οι αλλαγές στον Νοσοκομείο ποιές ανάγκες εξυπηρετούν? Σίγουρα δεν είναι απόλυτες και για αυτό φαίνονται από την μια προκλητικές και από την άλλη προκαλούν τρόμο!
    Συνηθισμένοι στους αργούς ρυθμούς της γραφειοκρατίας έχουμε εκπλαγεί με το πόσο γρήγορα προχωράνε οι διαδικασίες που επιτρέπουν να γίνονται αυτά τα ...έργα!

    Κάτι άλλο που προκαλεί τουλάχιστον την περιέργεια, είναι η φημολογούμενη μεγάλη απόσταση που χωρίζει τον κ.Πετσή με όλο το υπόλοιπο προσωπικό του Νοσοκομείου.
    Δεν είμαι εκεί δεν ξέρω αλλά το ρεπορτάζ δείχνει μεγάλη ανησυχία.
    Ίσως μαζί με όλα τα άλλα θα ήταν χρήσιμο και ένα πάρκινγκ για καλάμια, μπαμπού και άλλα εξωτικά οχήματα.
    Τώρα που είπα οχήματα , το τζιπ του Νοσοκομείου που πήγαινε στα χωριά για την εξυπηρέτηση των κατοίκων, έχει θεαθεί πολλάκις προς Χαλκίδα χωρίς τα διακριτικά του.

    Η Δημοτική Αρχή έχει επιληφθεί του θέματος και ελπίζουμε να μην έχουμε και άλλα, χειρότερα. και να αποκατασταθούν το γρηγορότερο όλες οι ζημιές, άλλωστε το Νοσοκομείο είναι περιουσία του Δήμου Καρύστου!

    Όσο αφορά τις διαδόσεις για την πυρασφάλεια, το μόνο που έγινε είναι να αλλαχθεί χαλασμένο εξάρτημα. Οι διαδόσεις διογκώνουν τις πληροφορίες και οι ερωτήσεις στους αρμόδιους είναι η καλύτερη προσέγγιση για να μην ανησυχούμε πιο πολύ από όσο πρέπει.

    sofiascomments