«Τι γίνεται με το Νοσοκομείο μας;», ρωτούν οι Καρυστινοί το ξήλωμα συνεχίζετε
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
    Αναρωτιέται ο κάθε πολίτης για το τι έγινε με την τριμελή επιτροπή που θα πήγαινε στο Νοσοκομείο να μάθει τι συμβαίνει.

    Μια και δεν έχει πάει ακόμα λοιπόν σας ενημερώνω ότι το Νοσοκομείο-στη γλώσσα όλων των ανθρώπων- υποβιβάζεται και ξηλώνεται.

    Στην γλώσσα μερικών φίλων του Λοβέρδου και Παπανδρέου αυτό μπορεί να λέγεται αναβάθμιση.

    Τα στοιχεία λένε ότι ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ για την λειτουργία του και ακόμα πιο σημαντικό, ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ.

    Ο καρδιολόγος κ.Βήχος αποσπάται για εφημερίες στην Χαλκίδα κάποιες μέρες της εβδομάδας,ενώ ο κ.Ξύγκος απο το Ακτινολογικό ήδη έχει πάρει μετάθεση για Χαλκίδα.

    Είναι πιο φανερό και από τον ήλιο του καλοκαιριού το μεσημέρι, ότι αποδυναμώνεται η περιφέρεια για να στηριχτεί το κέντρο, που αυτή την στιγμή θεωρείται η Χαλκίδα, αλλά αν ακολουθήσουμε αυτήν την λογική, σε λίγο θα κλείσει και η Χαλκίδα μιας και το μεγαλύτερο κέντρο είναι η Αθήνα.

    Εκτός πια, και αν αυτή απομείνει να θεωρείται Ελληνικό Κράτος, επομένως καλά το πάνε!

    Όταν πήγαμε στην Χαλκίδα το πήραν πίσω το κέντρο υγείας και παρέμεινε ως Νοσοκομείο.
    Μετά είδαν ότι ατονίσαμε και συνέχισαν στο Πασοκοθεάρεστο έργο τους.

    Τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές με τις δημοσκοπίσεις να φέρνουν το Πασόκ 5 κόμμα, είναι ευκαιρία να αγωνιστούμε για αυτά που πραγματικά αξίζουν.

    Την υγεία μας και τους εργαζόμενους για αυτήν.

    Πατρίδα ξέρετε, εκτός από όλα τα άλλα, είναι εκεί που κτυπάει η καρδιά μας, και στο Νοσοκομείο μας η καρδιά μας πάντα κτυπάει πιο δυνατά...

    Είτε από πόνο, είτε από φόβο, είτε από προσμονή....ας μην την αφήσουμε να κτυπίσει από πόνο μετανοίας επειδή δεν κάναμε τίποτα για να το διαφυλάξουμε...

    sofiascomments.blogspot.com