Ο δρόμος για την Κόλαση είναι στρωμένος από καλές προθέσεις...και για το Νοσοκομείο...
  • Αυτό το είπε κάποιος σοφός άνθρωπος και εξηγεί απόλυτα αυτά που ζούμε σε όλα τα επίπεδα.
    Όσο αφορά το Nοσoκομείο, επειδή τα πράγματα πάνε να ξεφύγουν θα πρέπει να προσέξουμε ο καθένας τις καλές μας προθέσεις και πως τις χειριζόμαστε.

    Οι νόμοι που έχουν ψηφιστεί δίνουν το δικαίωμα στην Διοίκηση να κάνει παρεμβάσεις και μετακινήσεις.

    Το γράμμα του νόμου όμως έχει πολλές ερμηνείες και οι μικρές λεπτομέρειες ανάμεσα στα κόμματα και τις τελείες μπορεί να σώσει η να καταστρέψει ότι υπάρχει.

    Το θέμα είναι να φωνάζουμε για τις μετακινήσεις η να πολεμήσουμε για να μπει το νοσοκομείο μαζί με ότι ισχύει για τα νησιά, που τότε θα πρέπει να είναι πλήρως εξοπλισμένο?

    Το θέμα είναι να φωνάζουμε για τις παρεμβάσεις, η να αξιώσουμε την ενημέρωση μας για το αν υπάρχει χρηματοδότηση και σχέδια για την αντικατάσταση τους? Άλλωστε..όπως και να το κάνεις δεν ξανακολλάνε.......

    Είναι η ενημέρωση μας πλήρης? Παραδείγματος χάριν, όσο αφορά την θερμοκοιτίδα, δεν υπάρχει μηχανική υποστήριξη που θα μπορούσε να την χρησιμοποιήσουμε, κρίμα δεν είναι να μην σωθεί η ζωή κάποιου βρέφους και αυτή να κάθεται αχρησιμοποίητη?
    Θα μπορούσαμε βέβαια να περιμένουμε να γίνει αυτή η πολυπόθητη αναβάθμιση και να έχουμε αυτά τα μηχανήματα, αλλά....μάλλον είναι όνειρα θερινής νυκτός.

    Ακούστηκε το θέμα των προμηθειών από Χαλκίδα αλλά αυτό ισχύει πράγματι?
    Μήπως απλά οι προμήθειες θα γίνονται, όσο γίνεται συνολικά, για να μπορεί να υπάρχει καλύτερος έλεγχος στα οικονομικά και να γίνεται από δω? Μήπως αντί για να ανησυχούμε για τις συγκεντρωτικές παραγγελίες θα έπρεπε να εξετάζουμε αν υπάρχει προκήρυξη για κατάθεση προσφορών? Οι τηλ. φυσικά δεν πιάνονται για έγκυρες.

    Εγώ δεν βλέπω φως..
    Προσέξατε το εγώ?
    Δεν το χρησιμοποιώ το ΕΓΩ , αλλά με το εγώ, θέλω να τονίσω το Εγώ του πολίτη, του πολίτη που πάντα είναι Πρώτος πριν κάθε εκλογές και τελευταίος μετά.
    Συγκεκριμένα το Σάββατο πήγα στην συγκέντρωση των διάφορων Σωματείων και Συλλόγων να τους πω για την Κυριακή όπου θα συγκεντρώνονταν πολίτες για να μιλήσουν για το θέμα και όπου θα υπογράφαμε την διαμαρτυρία μας.
    Μόνο η Σφυρίδη ήρθε και από τους άλλους κανείς.

    Τι δείχνει αυτό?

    Με απλά λόγια την απαξία του πολίτη, της δυναμικής του και της προσφοράς του σε κάθε είδους αγώνα, ενώ από την άλλη χρησιμοποιείται σαν άλλοθι η δεκανίκι για ότι στηρίζει προσωπικές επιδιώξεις , επαγγελματικές η άλλες.

    Ο πολίτης λοιπόν είναι ανημέρωτος και δεν ξέρει ότι ο νόμος από τον Ιούλιο, μάλιστα από τον Ιούλιο, δίνει το δικαίωμα στην Διοίκηση να κάνει όλα αυτά που τώρα έχουν αναστατώσει τον κόσμο.

    Αδιάβαστοι όλοι? Αδιάφοροι? Εύπιστοι?
    Δεν με ενδιαφέρει ..είναι πολύ αργά και πολύ ψυχοφθόρο να αναζητάς συνέχεια ευθύνες που δεν θα πληρωθούν ποτέ.
    Προσωπικά στέκομαι στην άκρη και χαμογελώ με την ώριμη αγωνιστικότητα πιεσμένη από τους πολίτες και τους φορείς να στέκονται αμήχανοι μπροστά στον κόσμο που ζητάει απαντήσεις.

    Ζούμε σε μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. Η Ευρώπη αλλάζει, η Χώρα μας το ίδιο, ο πλανήτης ολόκληρος μπαίνει σε καινούργιες τρομαχτικές περιπέτειες, όλα είναι αλληλένδετα και αλληλοεπιρρεαζόμενα .

    Είναι απόλυτης ανάγκης προτεραιότητας να μάθουμε τα πλαίσια που θα πρέπει να κινούμαστε, να αλλάξουμε την προοπτική και οπτική μας στα μεγάλα αλλά και μικρότερα θέματα.

    Είναι πολύ σοβαρό να μην σπαταλάμε πνευματικές η άλλες δυνάμεις σε ανέξοδους αγώνες. Ο αγώνας πρέπει να είναι στοχευμένος και συγκεκριμένος.
    Ποιος θα το κάνει αυτό εδώ για να υπερασπιστεί ότι μπορεί να σωθεί η να γίνει ακόμα καλύτερο?
    Ποιος θα το δει σαν πρόκληση και όχι σαν καταστροφή?
    Από μια άποψη ο κ. υποδιοικητής μας έκανε και την χάρη με τις διάφορες παρεμβάσεις του, μάθαμε ότι το Νοσοκομείο αλλάζει στάτους, σε….λίγο και στο τουίτερ…!!

    Sofiascomments