Ισχυρότατο χτύπημα από τους Anonymous με σαφές μήνυμα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης!
 • Χτύπημα εναντίον του Υπουργείου Δικαιοσύνης και ολική αλλοίωση της ιστοσελίδας ήταν η απάντηση μελών της γνωστής χακτιβιστικής ομάδαςAnonymous στις συλλήψεις των 3 νεαρών πρίν απο μερικές μέρες από την Ελληνική Αστυνομία με τις κατηγορίες για παραβίασης υπολογιστικών συστημάτων.
  Όπως μπορεί να διαπιστώσει κάποιος όταν επισκεφθεί την ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, η ιστοσελίδα έχει πλήρως αλλοιωθεί ενώ έχει <…>
  αναρτηθεί σχετικό μήνυμα το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων «Τα παιδιά της GHS δεν είχαν να κάνουν κάτι με το site αυτό. ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ«. Το συνολικό μήνυμα αναφέρει:
  «Τα παιδία της GHS δεν είχαν να κάνουν κατι με το site αυτό. ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!
  Κάνατε μεγάλο λάθος, αυτό έγινε απο τους Anonymous και οχι απο τα παιδία της GHS.
  Πολίτες της Ελλάδας,Είμαστε οι Anonymous. Παρακολουθούμε καθημερινά την κυβέρνηση σας να καταλύει το Σύνταγμα και τους θεσμούς της χώρας. Τους βλέπουμε να σας οδηγούν όλο και πιο κοντά στην εξαθλίωση.Τους βλέπουμε να ψηφίζουν νόμους που σας αφαιρούν κάθε δικαίωμα στην αξιοπρέπεια. Τους βλέπουμε καθώς παραδίδουν την χώρα στο ΔΝΤ και στους τραπεζίτες. Γνωρίζουμε για τα συσσίτια στα σχολεία,για τις στρατιές των αστέγων,για τους ανθρώπους που ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό,για τους ανθρώπους που αφήσατε άνεργους και τώρα περιμένουν στις ουρές για ένα πιάτο φαγητό. Γνωρίζουμε ότι η χώρα σας ψήφισε το ACTA στην προσπάθεια σας να φιμώσετε και άλλο τους Ελλήνες. Γνωρίζουμε τα πάντα…
  Η Δημοκρατία στην Ελλάδα έχει πεθάνει.Πέθανε την ώρα που ανέλαβε μια κύβερνηση που δεν είχε εκλεγεί από τον λαό.Και για αυτό ακριβώς τον λόγο η ώρα για συζητήσεις ήρθε και πέρασε.Δεν διαπραγματευόμαστε τίποτα και με κανέναν από αυτούς που την δολοφόνησαν.Μπορείτε να μας κυνηγήσετε όσο θέλετε, μπορείτε ακόμα και να συλλάβετε κάποιους από εμάς,στην προσπάθεια σας να μας φιμώσετε… Αλλά για κάθε έναν που θα συλλαμβάνετε θα ξεπηδάνε άλλοι 3. Δεν είμαστε 5 ούτε 10 ούτε 100.Πλέον ο κάθε Έλληνας είναι Anonymous.Είμαστε εκατομμύρια απέναντι σε σας τους 300 και σε αυτό τον πόλεμο τα δακρυγόνα σας δεν θα σας βοηθήσουν.
  Κατοχική Κυβέρνηση της Ελλάδας,Αυτές τις μέρες πρόκειται να ψηφίσετε ένα νομοσχέδιο που θα είναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του Έλληνα.Ένα νομοσχέδιο που παραδίδει την χώρα ολοκληρωτικά σε κατοχή.Που θα φέρει την χώρα και τον λαό της στην απόλυτη εξαθλίωση.Δεν θα επιτρέψουμε να εξαθλιώσετε άλλο τον Ελληνικό λαό.Απαιτούμε την άμεση παραίτησή σας, και την διενέργεια εκλογών. Απαιτούμε να μην πληρώθεί ούτε ένα ευρώ στους τοκογλύφους «φίλους» σας.Απαιτούμε την άμεση αποχώρηση του ΔΝΤ από την Ελλάδα.
  Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ήταν μόνο ένα μικρό δείγμα για το τι είμαστε ικανοί να κάνουμε. Aκόμα δεν έχετε δει την πλήρη οργή των Anonymous.Για κάθε ένα άρθρο του νομοσχεδίου της ντροπής που θα ψηφίζετε,εμείς θα κλείνουμε το σύστημα και μιας Εφορίας διαγράφοντας τα χρέη των Ελλήνων πολιτών.Χρέη τα οποία φασιστικά τους επιβάλλατε να πληρώσουν.
  Μπορεί στις διαδηλώσεις των Ελλήνων να τους αντιμετωπίζετε με απίστευτη βία,χτυπώντας ανεξέλεκτα, αλλά το ιντερνετ είναι το δικό μας πεδίο. Και τον αγαπάμε αυτόν τον πόλεμο.Είμαστε πολλοί και θα είμαστε σύντομοι.
  Πολίτες της Ελλάδας, οι Anonymous τώρα πολεμάνε στο πλευρό σας…Κυβέρνηση της Ελλάδας, να μας περιμένετε…
  E X P E C T U S !
  J U S T I C E I S C O M I N G !»
  Το σχετικό Screenshot από την επίθεση δημοσιεύουμε παρακάτω:
   ministryofjustice.down .again Ισχυρότατο χτύπημα από τους Anonymous με σαφές μήνυμα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης!
  Δείτε επίσης τα μηνύματα στο Twitter του γνωστού group χακτιβιστών μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης όπου ζητούν «την απελευθέρωση των 3 αθώων ανηλίκων αλλιώς να είστε προετοιμασμένοι για περισσότερα χτυπήματα. Ελάτε πιάστε του πραγματικά υπεύθυνους» (αναφερόμενοι σαφώς στηνπροηγούμενη επίθεση εναντίον του Υπουργείου Δικαιοσύνης).