Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
  • Για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά να δούμε τι έχει γίνει και τι περιμένουμε να γίνει για το Νσοκομείο.

    Στις 25 Ιουλίου 2011 ψηφίστηκε ο Νόμος για την Διασύνδεση Νοσοκομείων και ο καθορισμός της διασύνδεσης τους και λειτουργίας τους , υπογράφτηκε στις 25 και δημοσιεύθηκε στις 27 Ιουλίου 2011.

    Τροποποιήθηκε στο ΦΕΚ 2831 Τεύχος Β 14/12/11

    Με Υπουργική απόφαση έγινε τροποποίηση της από 25/7/11 απόφασης για τα Διασυνδεόμενα όπως έχει τροποποιηθεί με τις διατάξεις με αρ. Υ4Α/ΟΙΚ 94721/23/8/11 ΦΕΚ 1874/Β/11
    Υπουργική απόφαση 4 Α/ΟΙΚ 122826/8/11/11 ΦΕΚ 2674/Β/11 ΟΜΟΙΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.

    Την Τετάρτη ψηφίζεται το Πολυνομοσχέδιο με τον Εφαρμοστικό Νόμο που αφορά αρμοδιότητες Υπουργείου Υγείας για να Γενόμενα, το Ωράρειο των Φαρμακείων κλπ.

    Η κ.Παπανδρέου είναι μέλος της ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΈΣΩΝ της Επιτροπής της Βουλής του Υπουργείου Υγείας και θα ζητήσει ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ,όπως δήλωσε η ίδια σε τηλ συνομιλία που είχαμε, μετά την ενημέρωση που είχε την Κυριακή 26/11, έτσι ώστε να εξαιρεθεί το Νοσοκομείο Καρύστου από τον Νόμο που ΗΔΗ έχει ψηφιστεί και ΙΣΧΥΕΙ απο τον ΙΟΥΛΙΟ.

    Αυτή είναι η αλήθεια με αποδείξεις τους αριθμούς των νόμων και τις τροποποιήσεις.

    Υστερόγραφο.
    Καλό είναι σε έναν κοινό αγώνα να μην υποτιμάται η προσπάθεια κανενός , ούτε να διαστραβλώνεται η αλήθεια γιατί οι χαμένοι στο τέλος θα ήμαστε συνολικά όλοι.

    Δεν μπορεί να ψηφιστεί ΆΛΛΟΣ ΝΟΜΟΣ που θα μας επέτρεπε να ζητήσουμε κάτι άλλο εκτός από ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΗΔΗ ΥΠΆΡΧΟΝΤΑ .


    Υστερόγραφο 2
    Γιατί δεν παρακολούθησε κανείς το τι ισχύει τόσο καιρό?
    Γιατί παρόλο που με το που ήρθε ο υποδιοικητής και είδαμε το τι γίνεται δεν ενεργοποιήθηκε αμέσως κανένας μηχανισμός?

    Επίσης θα πρέπει να σκεφτούμε και την λογική του πράγματος ότι δεν θα μπορούσε να είχε οργανωθεί η διοίκηση των διασυνδεομένων νοσοκομείων αν δεν ήταν ήδη νόμος..αλλιώς από που έβρισκαν την νομιμοποίηση των ενεργειών τους ....!!