Άγριος ξυλοδαρμός του υποδιοικητή του Νοσοκομείου, Ηλία Πετσή, από εξαγριωμένους Καρυστινούς.
  • Μοναδικές καταστάσεις εκτυλίχτηκαν πριν μισή ώρα στο Νοσοκομείο Καρύστου, με οργισμένους κατοίκους με ξυλοκοπούν άγρια τον υποδιοικητή, Ηλία Πετσή.

    Οι πολίτες βρέθηκαν στο νοσοκομείο, επειδή πληροφορήθηκαν ότι σήμερα θα ήταν εδώ και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας, (όπου υπάγεται της Καρύστου), κ. Σεπέτής και με δεδομένο το κλίμα γενικής αναστάτωσης και κινητοποίησης που επικρατεί εδώ και 10 μέρες πάλι στην Κάρυστο για το θέμα του Νοσοκομείου, πήγαν για να ενημερωθούν αλλά και για να διαμαρτυρηθούν.

    Μετά από μια μικρή τοποθέτηση του Διοικητή, με τον κόσμο να μην τον αφήνει να μιλάει και να εξαπολύει ύβρεις εναντίον του Υποδιοικητή τα αίματα άναψαν και οργισμένοι πολίτες του όρμησαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια, με τους πιο ψύχραιμους να προσπαθούν μάταια να τους συγκρατήσουν.

    Τελικά κατάφεραν να τον φυγαδεύσουν και τώρα βρίσκεται στο υπόγειο του Νοσοκομείου, στο γραφείο του, μαζί με τον Διοικητή, κ. Σεπέτή, ενώ κάτοικοι είναι στη δυτική είσοδο του νοσοκομείου, που είναι και το υπόγειο φωνάζοντας ότι δεν θα βγεί απο εκεί εάν δεν έχει και την παραίτησή του προς τον υπουργό.