Να διατηρηθεί η λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου. Το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Οπλιτών και Πολιτικών Υπαλλήλων Χωροφυλακής
  • Το Δ.Σ. του Παραθεριστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού Οπλιτών και Πολιτικών Υπαλλήλων Χωροφυλακής εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον αγώνα των κατοίκων της Καρύστου και των όμορων περιοχών για τη συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Καρύστου.
    Στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Καρύστου υπάρχουν δεκάδες Συνεταιρισμοί που συμβάλλουν αποφασιστικά στη διαρκώς αυξανόμενη τουριστική, παραθεριστική κίνηση καθώς και στην οικιστική και οικονομική ανάπτυξη της Νότιας Εύβοιας.
    Η λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Καρύστου αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και βασική προϋπόθεση για την υγειονομική και ιατρική περίθαλψη των κατοίκων, των παραθεριστών, των τουριστών, αλλά και όσων κατοικούν στους νέους οικισμούς των Συνεταιρισμών.
    Ο Συνεταιρισμός συμμετέχει ομόθυμα στον αγώνα των κατοίκων της Καρύστου και των τοπικών βουλευτών όλων των κομμάτων του Κοινοβουλίου και ελπίζει ότι θα βρει άμεση και θετική ανταπόκριση από τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ανδρέα Λοβέρδο το αίτημα όχι μόνο να διατηρηθεί η λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου αλλά και να αναβαθμισθεί από πλευράς ανθρώπινου δυναμικού, υποδομών και ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού.


    Για το Δ.Σ.

    Η Πρόεδρος

    Θεοδώρα Τσατσάκου Θεοδωροπούλου