Η CIA παραδέχεται πως το Facebook είναι δικό της!
 • Επίσημες δηλώσεις επιβεβαιώνουν αυτό που υποψιάζονταν πολλοί.


  Το Facebook… δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πείραμα της CIA και μάλιστα πείραμα το οποίο πήγε πολύ καλύτερα απ’ ότι οι ίδιοι περίμεναν.  Τα εύσημα, σύμφωνα με τον διευθυντή της CIA, ανήκουν στον Mark Zuckerberg, ο οποίος στην CIA είναι γνωστός με την κωδική ονομασία
  «The Overlord» (Ο Επικυρίαρχος).
  Ο διευθυντής της CIA, αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Mark Zuckerberg δήλωσε τα εξής στην συνεδρίαση του....
  Κογκρέσου για τη συνέχιση της χρηματοδότησης του πειράματος:

  «Μετά από χρόνια δημόσιας παρακολούθησης, μείναμε πραγματικά έκπληκτοι με το πόσο πολλοί άνθρωποι είναι πρόθυμοι να δημοσιεύσουν την διεύθυνσή τους, τις θρησκευτικές και πολιτικές τους πεποιθήσεις, αλφαβητική λίστα με όλους τους φίλους τους, προσωπικά e-mail, τηλέφωνα, εκατοντάδες φωτογραφίες του εαυτού τους, ακόμα και πληροφορίες για το τί ακριβώς κάνουν από λεπτό σε λεπτό.
  Πραγματικά είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για τη CIA».

  Επίσης υπογράμμισε πόσα λεφτά γλυτώνει η CIA από το Facebook.
  Δυστυχώς, όπως δήλωσε, άλλα προγράμματα όπως το Twitter δεν πηγαίνουν τόσο καλά: «400 δισ tweets και ούτε μια χρήσιμη πληροφορία…»

  Ένα κοινωνικό μήνυμα για όλους μας Διαβάστε το!

  Την Παρασκευή το Facebook θα αρχίσει να χρησιμοποιεί τις φωτογραφίες μας σε διαφημίσεις που θα φαίνονται στην αρχική σελίδα των φίλων μας. Είναι νόμιμο και αναφέρεται στα ψιλά γράμματα όταν φτιάχνουμε το λογαριασμό μας.
  Για να το σταματήσουμε, κάνουμε το ακολουθο: Λογαριασμός-Ρυθμίσεις λογαριασμού. Μετά κάνουμε κλικ στο Διαφημίσεις Facebook, επιλέγουμε "κανείς" στο μενού και αποθήκευση αλλαγών.

  by Siglitiki