52% κατά το δοκούν. Ας επιλέξουν η διοικούντες στο Δήμο Καρύστου τι θέλουν...
  • Συνοψίζοντας και κάνοντας κανείς τι σούμα στα δρώμενα υποβάθμισης του Νοσοκομείου Καρύστου, στα όσα συνέβησαν τόσο στο Νοσοκομείο με τις αντιδράσεις οργής του κόσμου, στην επίσκεψη του Δήμαρχου Καρύστου στο τετ α τετ στο υπουργείο με τον κ.Λοβέρδο, άλλα και στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το τι κάνουμε από εδώ και στο εξής, αρκετά είναι πλέον πασιφανές

    1) Πέρα από τις κραυγές ορισμένων να εκμεταλλευτούν στο έπακρο το θέμα, είτε λέγοντας, είτε γράφοντας και χύνοντας κάμποσο μελάνι, το γεγονός είναι ότι η έλλειψη συντονισμού του Δήμου Καρύστου, της διοικούσας αρχής, όσο και της αντιπολίτευσις του Δήμου, είναι μεγαλειώδης όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από το δάκτυλο τους στρουθοκαμηλίζοντας

    Τα μερομήνια ήταν γνωστά εδώ και καιρό για το τι μέλει γενέσθαι.
    Ο εφησυχασμός όλων, επαναπαυόμενοι στα λόγια βουλευτών του Νομού ήταν τραγική.
    Πιάστηκαν το λιγότερο κοιμώμενοι στις υποσχέσεις αυτών... βλέποντας ότι από άκρη σ' άκρη το σύστημα υγείας γκρεμίζετε στην δίνη της οικονομικής κατάστασής που έχει περιέλθει αυτή η χώρα. Μάλλον κάποιοι προσωποποίησαν στα πρόσωπα του Συμεών Κεδίκογλου και τις κ. Παπαδάκη και των άλλων βουλευτών του Νομού, τον αρχηγό της τρόικας κύριο Τόμσεν, ο οποίος απευθυνόμενους σε όλους μας τους καρυστινούς ενδιαφερομένους μας λέει ... κοιτάξτε κύριοι, εγώ είμαι το αφεντικό, και υπογραφή υποβάθμισης για το νοσοκομείο δεν βάζω, μην ανησυχείτε...έστω και στο πάρα πέντε.

    Εάν υπάρχουν ευθύνες για το πως φτάσαμε έως εδώ;.. Δεν θα μπούμε στην ονοματολαγνεία ορισμένων. Είναι εύκολο για τον καθένα να καταλογίσει όχι μόνο ευθύνες στους διοικούντες τοπικούς άρχοντες του Δήμου Καρύστου, άλλα και αγνεία, και έλλειψη να αντιληφθούν και να προδικάσουν σε αυτό που έρχεται και θα το βρουν μπροστά τους.

    2) Το Νοσοκομείο έφερε στην επιφάνεια και αναδεικνύει για ακόμη μια φόρα περίτρανα, την έλλειψη ανθρώπων από την Νότια Εύβοια που να βρίσκονται σε εκείνα τα κέντρα αποφάσεων, που να μπορούν να προβλέψουν να ενημερώσουν να εμποδίσουν, εν γένει και επί του προκείμενου την υποβάθμιση.
    Να πάρουν χερι χέρι τους ντόπιους πολιτευτάδες μας και να τους οδηγήσουν στο δρόμο στρατηγικής επίλυσης τέτοιον ζητημάτων.
    Όσο λοιπών ''εκείνοι'' θα απουσιάζουν, τόσο τα προβλήματα που μας αφορούν θα διογκώνονται.
    Όσο ενδιαφέρων και να δείχνουν οι τωρινοί βουλευτές Ευβοίας, όσες τροπολογίες και αν καταθέσουν, όσες ερωτήσεις και να υποβάλουν, αυτές χάνονται και φιλτράρονται, μέσα στα ''Χαλκιδοκεντρικα' κέντρα αποφάσεων, και στην τωρινή οικονομική κατάντια αυτού του τόπου.

    Η κραυγές απελπισίας ορισμένων και των προτάσεων τους για αποκλεισμό όλων των βουλευτών του Νομού στην Κάρυστο ως ανεπιθύμητοι, μόνο ως αστείο μπορεί να το εκλάβει κάνεις.
    Πρόταση θα ήταν η εξής, που κανείς τους δεν τολμά να το πει.. ''Κύριοί το 52 % της αιολικής ενέργειας όπως αναφέρουν τα στοιχεία παράγεται στη Νότια Εύβοια και δει στο δήμο Καρύστου.. .Αδειοδοτήστε όσες αιτήσεις επιθυμητέ, και δώστε σε όσους επιθυμούν άδειες εγκαταστάσεις αιολικών πάρκων.. το θέμα είναι από που θα τις περάσετε, και θα τις εγκαταστήσετε''.. θα διεκδικήσουμε το καλύτερο, θα αντιδράσουμε δυναμικά μπρος στο ''γκρέμισμα΄΄ του νοσοκομείου..κτλ..
    Ας επιλέξουν η διοικούντες στο Δήμο Καρύστου τι θέλουν... πίτα ολόκληρη η σκύλο χορτάτο, και ας πάψουν να επικαλούνται το 52 % κατά το δοκούν, και όποτε εξυπηρετεί.

    Αναρτήθηκε από NotiosEvoikos