Η Δημοτική Κοινότητα Καρύστου, συνεχίζει τις προσπάθειες της για την ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου παρά τα όποια προβλήματα.
  •  

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
    ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
    34 001 ΚΑΡΥΣΤΟΣ
    Κάρυστος, 14/03/2012
    Αριθ. Πρωτ.: 3210   

      
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Η Δημοτική Κοινότητα Καρύστου, συνεχίζει τις προσπάθειες της για την ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου παρά τα όποια προβλήματα.

    Οι αγώνες του Δήμου, των φορέων και των δημοτών, είναι γνωστές σε όλους μας.

    Ο
    ΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

    Δυστυχώς βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να ενημερώσουμε τον Καρυστινό λαό και τους όποιους υπεύθυνους, ότι παρά τις προσπάθειες που κάνουμε, για να μην υπάρχουν τα όποια φαινόμενα βίας- ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ -, υπάρχουν κάποιοι καλοθελητές οι οποίοι με την σειρά τους τα προκαλούν (ελπίζουμε άθελα και όχι σκόπιμα).

    Κατακρίνουμε την ενέργεια της εργαζομένης του Νοσοκομείου Μαρίας Τζάλας η οποία κατέβασε αφίσα της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ η οποία είχε αναρτηθεί από τον αντιπρόεδρο, στην πόρτα του κ. Πετσή, με μοναδικό σκοπό την προστασία του.

    ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ.
    Δυστυχώς βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να ενημερώσουμε τον Καρυστινό λαό και τους όποιους υπεύθυνους, ότι παρά τις προσπάθειες που κάνουμε, για να μην υπάρχουν τα όποια φαινόμενα βίας- -, υπάρχουν κάποιοι καλοθελητές οι οποίοι με την σειρά τους τα προκαλούν ().Κατακρίνουμε την ενέργεια της εργαζομένης του Νοσοκομείου Μαρίας Τζάλας η οποία κατέβασε αφίσα της η οποία είχε αναρτηθεί από τον αντιπρόεδρο, στην πόρτα του κ. Πετσή, με μοναδικό σκοπό την προστασία του.

     
    ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
    ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ