ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΑΒΙΟΛΟΣ: Μήπως, λοιπόν, κυρία Βρανά κοιτάζετε το δέντρο και χάνετε τελικά το δάσος ;
  •              +¬+__Ζ_Ε+__Β+__Γ +¬+¬+¦+¦+¬.jpg
                             ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΑΒΙΟΛΟΣ
    Μετά την ανακοίνωση της κυρίας Βρανά, με λύπη διαπιστώνουμε ότι δυστυχώς, σε μια δύσκολη στιγμή που περνά ο τόπος μας, υπάρχουν ακόμη αντιλήψεις  που συνδέουν την τοπική αυτοδιοίκηση με τις κομματικές παρατάξεις.

    Η κυρία Βρανά ακολουθεί κατά γράμμα την πολιτική που ενστερνίζεται το κόμμα στο οποίο είναι προσκολλημένη, χωρίς να έχει καμία τοπική συνείδηση και δυστυχώς αποκομμένη από τα απτά προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.

    Δεν αντιλαμβάνομαι πώς η δυναμική πάντα , κυρία Βρανά έφτασε τελικά να καταδικάζει τις μαζικές  κινητοποιήσεις, τις οποίες η ίδια προτάσσει κάθε φορά ως μέσο διεκδίκησης και αγώνων.

    Τελικά, η συσπείρωση  και η ομοφωνία δεν είναι το ζητούμενο;
    Μήπως, λοιπόν, κυρία Βρανά κοιτάζετε το δέντρο και χάνετε τελικά το δάσος ;

    Ανεξάρτητα με τον τρόπο που  κινήθηκε η δημοτική αρχή , εμείς, ως συνδυασμός, διαχωρίσαμε εξ΄αρχής τη θέση μας , δίνοντας βάρος μόνο στο μείζον θέμα της υγείας και στην παραμονή του Νοσοκομείου μας στην Κάρυστο.

    Πάνω από κάθε κομματική ταυτότητα βάζουμε το καλό της τοπικής μας κοινωνίας, την ευημερία και την ανάπτυξη αυτού εδώ του τόπου και στεκόμαστε δίπλα στους πολίτες και απέναντι σε όποιον, με αποφάσεις ή σχεδιασμούς, τους βλάπτει.

    Όπως κι αν πρέπει να κινηθούμε, στα πλαίσια της υγιούς κοινωνικά διεκδίκησης, θα το κάνουμε, αρκεί να εξασφαλίσουμε την παραμονή του Νοσοκομείου, του προσωπικού και των γιατρών στον τόπο μας και να διασφαλίσουμε την υγεία για όλους εμάς και τις οικογένειες μας.