Δημοτική Κοινότητα Καρύστου -Τα τσιράκια του Πετσή προχώρησαν σε πράξεις βίας και τραμπουκισμού

  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
    ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
    34 001 ΚΑΡΥΣΤΟΣ

    Αριθ. Πρωτ.: 3424
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ (ευτυχώς ελάχιστα) τσιράκια του Πετσή στο χώρο του Νοσοκομείου (έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενη ανακοίνωση) καθώς και όσοι τον στηρίζουν – καλύπτουν, έχοντας χάσει την ψυχραιμία τους έπειτα από την κατακραυγή του καρυστινού λαού, προχώρησαν σε πράξεις βίας και τραμπουκισμού.
    Κατά την διάρκεια της χθεσινής νύχτας, κάποιος-οι έβαλαν φωτιά στο πανό που είχε αναρτηθεί από την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΥΣΤΟΥ στον προαύλιο χώρο της εισόδου με κίνδυνο πυρκαγιάς και του Νοσοκομείου και των παρακείμενων σταθμευμένων οχημάτων.
    Προσφύγαμε στην Αστυνομία - Πυροσβεστική με σκοπό να εντοπιστεί ο δράστης ή δράστες της συγκεκριμένης πυρκαγιάς, για να μάθουμε ποιοι κρύβονται από πίσω και να επανέλθει η ηρεμία στην πόλη μας.
    Εμείς σε πείσμα κάποιων οι οποίοι (ΜΕ ΠΟΙΩΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΣ;) κινούνται την νύχτα στο σκοτάδι προκαλώντας, συνεχίζουμε ΕΙΡΗΝΙΚΑ τον όποιο τρόπο διαμαρτυρίας μας με μοναδικό σκοπό την λειτουργία και αναβάθμιση του Νοσοκομείου Καρύστου.
    Καταδικάζουμε τις ενέργειες αυτές από όπου και εάν προέρχονται.
    Περιμένουμε από τους βουλευτές του νομού μας με δελτία τύπου, να πάρουν θέση και να καταδικάσουν την συγκεκριμένη ενέργεια και όσους κρύβονται πίσω από αυτήν.

    • Οι εκλογές είναι κοντά
    • Ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει

    Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ!!!
    ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΚΛΑΒΟΥΝ ΩΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝ ΘΥΕΛΛΕΣ!!!
     

    ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
    ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ