Κώστας Δρόσος: «Όχι άλλα ψέματα για το Νοσοκομείο. Συνεχίζουμε ειρηνικά απέναντι στους τραμπουκισμούς»
  • ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ
     
      
    Ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καρύστου Δρόσος Κωνσταντίνος έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την ενδεχόμενη μετακίνηση του Αγροτικού Γιατρού Μαρμαρίου Σακελλίων Γεωργίου στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.
     
    Μόλις πληροφορήθηκα τα λεγόμενα του Αγροτικού Γιατρού Μαρμαρίου ,ότι παρά την αρνητική ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Διοίκησης του Νοσοκομείου Καρύστου στις 1/3/2012 για την απόσπαση του ,ότι θα πραγματοποιηθεί με άνωθεν εντολή έψαξα να βρω τους λόγους όπου θα μπορούσε να στηριχθεί αυτή η μετακίνηση .
    Βλέποντας το βιογραφικό του κ. Σακελλίων όπου έχει διατελέσει Αναπληρωτής Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ (1993-1995),Μέλος της Κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ (1995-2001),Γραμματέας Νέας Γενιάς επί υπουργίας Πέτρου Ευθυμίου (2000-2004) στην κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη μου λύθηκαν οι όποιες απορίες μου είχαν δημιουργηθεί .
    Μα είναι δυνατόν τέτοιες εποχές ο Υπουργός Υγείας να δεσμεύεται για την ενίσχυση του Νοσοκομείου μας και από την άλλη να πιέζεται να  υπογράψει αποσπάσεις του υπηρετούντος προσωπικού ;
    Εύχομαι η ενδεχόμενη μετακίνηση του Αγροτικού Γιατρού να μην ολοκληρωθεί , όχι επειδή έχω κάτι μαζί του αλλά ,διότι δεν έχει προηγηθεί αντικατάσταση του και η μετακίνηση του θα δημιουργήσει σοβαρά λειτουργικά προβλήματα στην υγειονομική περίθαλψη των κατοίκων της περιοχής Μαρμαρίου όπως γράφεται και στην ομόφωνη αρνητική απόφαση του Νοσοκομείου Καρύστου.
     
    ΠΡΕΠΕΙ ΌΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΥΣΤΙΝΌΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΆΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ
     
     
    Σχετικά με τις προκλήσεις και τους τραμπουκισμούς που προηγήθηκαν από την πλευρά των Γνωστών –Αγνώστων του Νοσοκομείου με το κάψιμό του πανού μας εμείς σαν Δημοτική Κοινότητα Καρύστου συνεχίζουμε ΕΙΡΗΝΙΚΑ με μοναδικό σκοπό την ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ.
     
    Για το λόγω αυτό αναρτήσαμε νέο πανό δίπλα στο καμένο και θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους όποιους ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ότι το <<ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ>> και ότι για το προηγούμενο κάψιμο σχηματίζεται ήδη δικογραφία.
     
    Έφτασε επιτέλους η ώρα να σταματήσουν <<οι κύριοι>> να προκαλούν για να επανέλθει επιτελούς η ηρεμία που τόσο την έχουμε ανάγκη.
     
                 ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ        
                 ΚΑΙ ΟΤΙ
    Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
     
     
    Υ.Γ. Ενημερωτικά  ο Σίμος Κεδίκογλου είναι ο πρώτος Βουλευτής Ευβοίας που πήρε θέση σχετικά με το κάψιμο του πανού της Δημοτική Κοινότητας Καρύστου και πάει το θέμα της ενδεχόμενης  μετακίνησης του Αγροτικού Γιατρού στη Βουλή.
     
    ΔΡΟΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ