Δηλώσεις του Γιάννη Κουνέλη υποψηφίου βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων
  •  

    Μετά την ανακοίνωση της επισημοποίησης της υποψηφιότητας για βουλευτής του κ. Κουνέλη με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου, είχαμε μια μικρή  κουβέντα για τις πρώτες δηλώσεις.
    Ερώτηση.
    Κύριε Κουνέλη , γιατί κατεβαίνετε για βουλευτής;

    Κ.Κουνέλης.
    Σε αυτήν την απόφαση οδηγήθηκα μετά την τραγική κατάσταση που έχει έλθει η χώρα μας, ύστερα από τις αποφάσεις που πήρε  η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας για την εφαρμογή και ψήφιση των Μνημονίων που είχε σαν συνέπεια την Εθνική Υποθήκευση, την Μείωση του εισοδήματος,την απώλεια της Δημοκρατίας, και την απώλεια της αξιοπρέπειας μας.

    Ερώτηση.
    Γιατί όμως με τον Καμμένο;
    κ.Κουνέλης.
    Γιατί το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποτελεί βάσει της Ιδρυτικής Διακήρυξης την μόνη αντιμνημονιακή και βιώσιμη πρόταση
    Ερώτηση.
    Πότε θα παρουσιαστεί αυτή η πρόταση;
    κ.Κουνέλης.
    Οι βασικές αρχές περιλαμβάνονται στην Ιδρυτική Διακήρυξη που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας και στις επόμενες μέρες θα αρχίσει να παρουσιάζεται και το πρόγραμμα.
    Ερώτηση
    Υπάρχουν πολλοί στην Κάρυστο που έχουν προσχωρήσει στο κίνημα;

    κ.Κουνέλης.
    Μέρα με την ημέρα διαπιστώνουμε ότι η δύναμη μας αυξάνεται ραγδαία. Η οργή του κόσμου και η διάθεση του για τιμωρία στα δύο πρώην μεγάλα κόμματα είναι πολύ μεγάλη. Δεν αποδεχόμαστε κανένα μνημόνιο, δεν αποδεχόμαστε το Επαχθές Χρέος ,διεκδικούμε τις αποζημιώσεις από την Γερμανία όπως επίσης και την κατάργηση της Βουλευτικής Ασυλίας.
    Ο Πάνος Καμμένος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!
    Να ευχαριστούμε τον Γιάννη Κουνέλη για τις δηλώσεις και του ευχόμαστε αυτή του η απόφαση να τον φέρει στο Κοινοβούλιο όπου θα έχουμε και μεις στην κυριολεξία τον δικό μας άνθρωπο.

    Sofiascomments