Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χθεσινή ποδηλατο-βόλτα και ο ποδηλατικός 1ος Ανοιχτός Λαϊκός Αγώνας Ποδηλασίας Καρύστου. • Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χθεσινή ποδηλατο-βόλτα και ο ποδηλατικός 1ος Ανοιχτός Λαϊκός Αγώνας Ποδηλασίας Καρύστου.

  Οι συμμετοχές στον λαϊκό ποδηλατικό αγώνα έφτασαν τις 200...

  Η διαδρομή ξεκίνησε από την κεντρική πλατεία της πόλης με κατεύθυνση τον Μπούρο (άγαλμα) και επιστροφή.  Η διαδρομή ήταν, όπως είχε ανακοινωθεί μία αυθεντική διαδρομή, διατηρώντας όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν το άθλημα της ποδηλασίας να ξεχωρίζει.  Όσο αφορά τους τερματισμούς συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συμμετέχοντες.
  Όπως ήταν αναμενόμενο, οι πιο ολοκληρωμένοι αναβάτες του αθλήματος επικράτησαν ενώ όσοι τα βρήκαν λίγο «σκούρα» επιβραβεύτηκαν απολαμβάνοντας την «απόλυτη» εμπειρία.

  Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες που δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στις μικρές κατηγορίες του Parnitha Junior (από 7 έως 15 χρονών) καθώς και στους γονείς τους που τους ενθάρρυναν για κάτι τέτοιο.  Ο Δήμαρχος Καρύστου σε δήλωσή του, επανέλαβε ότι: Το ποδήλατο μπαίνει δυναμικά στη ζωή μας», είπε, «και η σημερινή μας πρώτη μεγάλη διοργάνωση με το πλήθος των συμμετοχών της από όλες της ηλικίες, έδειξε ότι οι κάτοικοι της πόλης μας είναι έτοιμοι να αγκαλιάσουν αυτό το εντυπωσιακό άθλημα αλλά και το πιο οικολογικό και οικονομικό μέσο μετακίνησης και ψυχαγωγίας.»

  Στην συνέχεια συνεχάρη τόσο τους συνδιοργανωτές και τις ομάδες για την εξαιρετική και πειθαρχημένη παρουσία των αθλητών τους, όσο και όλους τους Καρυστινούς  που συμμετείχαν με ενθουσιασμό στον ποδηλατικό αγώνα.

  Επίσης ευχαρίστησε ιδιαιτέρως οσους συνέβαλλαν στην άψογη και ασφαλή διοργάνωση.

  Στο τέλος της γιορτής απονεμήθηκαν μετάλλια στους τρεις πρώτους αθλητές κάθε κατηγορίας, έπαινοι συμμετοχής σε όλους όσους πήραν μέρος στην ποδηλατο-βόλτα.

  Τα αποτελέσματα  του  1ου  Ανοιχτού  Λαϊκού  Αγώνα  Ποδηλασίας  Καρύστου

  Κατηγορία ανδρών  1ος Μωσαϊδης Σάκης 2ος Λυκούδης Μάκης 3ος Θεοδωρίδης Ιωάννης

  Κατηγορία γυναικών  Δημητρίου Γιεωργία Ανδρέλου Αριάνδη Βύρλα Δανάη - Δήμητρα

  Κατηγορία Λυκείου  1ος Καλούπης Παναγιώτης 2ος Τσολάκης Σταμάτης 3ος Σταμπέλος Στέλιος

  Κατηγορία Γυμνασίου
  1ος Λυκούδης Κωνσταντίνος 2ος Τσέπας Δημήτρης 3ος Πάλλης Φώτης

  Κατηγορία Δημοτικού  1ος Μπαγιάτης Στέλλιος 2ος Μπεσίκου Γκεράλντο 3ος Ρούσης Σταμάτης

  Τέλος οι μικροί μας φίλοι μέχρι 9 ετών  Η έκπληξη της ημέρας ήταν ένα ποδήλατο δώρο από το cafe αλέα και τους αδελφούς Πολίτη να ανακοινώνουν το όνομα του νικητή.
  Η κλήρωση έγινε με όλους τους συμμετέχοντες να λαμβάνουν μέρος και τελικό νικητή το Νο 20 κ. Σταμπέλο Κωνσταντίνο.  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ  ΥΛΙΚΟ  ΥΠΑΡΧΕΙ  ΣΤΟ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ  ΜΑΡΙΝΟΣ
  Δείτε φωτογραφίες του αγώνα