Εκδήλωση υποδοχής των Ρώσων τουριστικών πρακτόρων στην πόλη μας.
  • Στο Ξενοδοχείο Αναστασία έγινε η επίσημη υποδοχή των Ρώσων τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων το Σάββατο βράδυ, από εκπροσώπους του Επιμελητηρίου και της Δημοτική Αρχής.

    Παρόντες ο Δήμαρχος, Νίκος Μανώλης, ο Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης Λευτέρης Ραβιόλος, η Αντιδήμαρχος Μαρία Κιούκη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νόβας Δημήτριος, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Καρύστου Μαρία Γάσπαρη, Δημοτικοί Σύμβουλοι της Συμπολίτευσης και της Αντιπολίτευσης όπως επίσης, εκπρόσωποι Επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου.

    Παρόν και ο Νίκος Λαγόνικος του Τουριστικού Γραφείου South Evia Tours, υπεύθυνος για την φιλοξενία των καλεσμένων του Επιμελητηρίου.

    Μετά τους χαιρετισμούς από τον κ.Σίμωση,πρόεδρο του Επιμελητηρίου, του κ.Δημάρχου και του κ.Ραβιόλου, όπου και τονίστηκε η αλληλεγγύη που συνδέει λαούς με την ίδια θρησκεία, ακολούθησε γεύμα και χορός από το Χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού που ενθουσίασε τους φιλοξενούμενους.

    Θα πρέπει να τονίσουμε και την συμμετοχή του τηλεοπτικού καναλιού OPT 1 ,του πρώτου καναλιού της Ρωσίας.

    Ελπίζουμε και ευχόμαστε αυτή η πρώτη τόσο θερμή επαφή να φέρει καρπούς και να γίνει το ξεκίνημα μιας καλής συνεργασίας.

    Σε κάθε περίπτωση, όπως είπε και ένας από τους Ρώσους φιλοξενούμενους, "Όλα μπορούμε να τα ξεπεράσουμε, αρκεί να μην έχουμε κρίση στην καρδιά!"


    Sofiascomments