Ευχαριστήριο καθηγητών προς σύλλογο γονέων γυμνασίου Καρύστου.
  • Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος διδασκόντων του Γυμνασίου Καρύστου εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Καρύστου( Τζάλα Μαρία (Πρόεδρο), Καράβολα Ευγενία (Αντιπρόεδρο), Λυκούδη Γεράσιμο (Ταμία) και Δούνη Ιωάννα, Ευφροσύνη Ρούλα, Κερκύρα Δημήτριο μέλη) για το αμέριστο ενδιαφέρον που δείχνουν για το Σχολείο μας και την αγαστή μας συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.
    Μέσα από τη συνεργασία αυτή προέκυψαν δύο σημαντικές εκδηλώσεις που αποδείχθηκαν ιδιαίτερα χρήσιμες τόσο για τους γονείς όσο και για τους μαθητές.: η ομιλία του ψυχιάτρου παίδων και εφήβων π. Βασίλειου Θερμού προς τους γονείς με θέμα τις εξαρτήσεις στην εποχή μας και η ομιλία-συνάντηση της ψυχολόγου Βασιλικής Παράκατη με τους μαθητές των τριών τάξεων με θέματα: Αλλαγές στην εφηβεία- Εξαρτήσεις-Επικοινωνία στην οικογένεια.

    Τους ευχαριστούμε επίσης για την άμεση ανταπόκρισή τους σε οτιδήποτε χρειαστεί το Σχολείο μας, την πολύτιμη στήριξη που μας προσφέρουν, και ιδιαίτερα για την ευγενική χειρονομία τους να προσφέρουν έναν φορητό υπολογιστή και μία ψηφιακή βιντεοκάμερα για τις ανάγκες των πολιτιστικών μας προγραμμάτων.
    Η έμπρακτη συμπαράστασή τους, ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, μας συγκινεί ιδιαίτερα και μας βοηθά να συνεχίσουμε το έργο μας με μεγαλύτερο σθένος και αποφασιστικότητα .


    Για το Σύλλογο Διδασκόντων
    Η Διευθύντρια
    ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΝΑ-ΖΩΗ