Λιμεναρχείο Καρύστου : Αναβάλλεται για το επόμενο Σαββατοκύριακο ο Φιλανθρωπικός διάπλους Ν.Ευβοϊκού
  • «Φιλανθρωπικός διάπλους Ν.Ευβοϊκού για ενδυνάμωση συνανθρώπων με καρκίνο.»

    Σας γνωρίζουμε ότι την 3η Ιουνίου και περί ώρα 11:00 στην ανατολική παραλία Μαρμαρίου «Χρυσή Ακτή» θα ξεκινήσει φιλανθρωπικός διάπλους στον οποίο θα συμμετέχουν, αθλητές wind surfing, kite surfing, κανό, ιστιοπλόοι με καταμαράν και θα τερματίσουν στη θέση νησάκια Αγίου Νικολάου Λούτσας.
    Στον διάπλου θα συμμετέχουν αθλητές που έχουν εμπειρία από τον καρκίνο είτε προσωπική είτε έμμεση στο οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον.
    Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν απʼ τον διάπλου θα μοιραστούν ισόποσα σε τρεις φιλανθρωπικές οργανώσεις, «Μείνε Δυνατός», «Γιατροί χωρίς Σύνορα» που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και Global kiter Founfation (GKF).
    Το Υπολιμεναρχείο Καρύστου έχει εκδώσει σχετική άδεια και θα είναι παρόν στην διεξαγωγή αυτής της εκδήλωσης διότι στέλνει το μήνυμα του θάρρους, της αποφασιστικότητας, της ικανότητας του ανθρώπου να στέκεται απέναντι στα κάθε είδους προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζοντάς τα βγαίνει πιο δυνατός αποτελώντας παράδειγμα ελπίδας για όλους μας.
    Σας καλούμε να ενισχύσουμε και εμείς ως πολίτες αυτής της κοινότητας την προσπάθεια αυτή με την παρουσία μας.
    Με νεότερη ενημέρωσή μας, σας γνωρίζουμε ότι ανωτέρω διάπλους αναβάλλεται για το επόμενο Σαββατοκύριακο λόγω μη ευνοϊκών καιρικών συνθηκών. Με νεότερη επιστολή μας θα σας γνωρίσουμε λεπτομέρειες για την διεξαγωγή αυτού.

    Εκ του Λιμεναρχείου Καρύστου