Ευχαριστήριο Λέσχης 4χ4 Καρύστου για το 1ο festival 4κίνησης στην Κάρυστο
  •  

    Λέσχη 4χ4 ΚαρύστουΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Φεστιβάλ 4κίνησης που διοργάνωσε η Λέσχη 4x4 Καρύστου, στη μνήμη του Παναγιώτη Αράμπαλη που έφυγε άδικα από κοντά μας. Ένα διήμερο με επίδειξη οδηγικών ικανοτήτων και με βελτιωμένα αυτοκίνητα που εντυπωσίασαν τους θεατές.

    Η Λέσχη 4x4 Καρύστου θα ήθελε να ευχαριστήσει πολύ το Δήμο Καρύστου και το Λιμεναρχείο Καρύστου για την υποστήριξη τους στην πραγματοποίηση του 1ου Φεστιβάλ 4κίνησης στην Κάρυστο. Επιπλέον ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Περιηγητική Λέσχη Ευρίπου που μας τίμησε με την παρουσία της και με πολύ δυνατές συμμετοχές, καθώς και το Μανώλη Νταή με τοWRAGLER από την Αθήνα, τον Ευάγγελο Κουκή με το SAMURAI V6 από την Κύμη, το Βασίλη Σταμέλο με το SAMURAI από τις Κονίστρες, το Γιάννη Τσαπαρά με το CHEROKEE, το Μάνο Καραβία με το CHEROKI COMANCHE που ήρθαν από τον Ωρωπό και το Νίκο Κλεώπα με το θηριώδες RΕNEGADE 6,6cc από την Αθήνα.

    Επίσης για ακόμη μία φορά θα ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, οι οποίοι με την αμέριστη συμπαράσταση τους συνέβαλλαν στην υλοποίηση του Φεστιβάλ , όπως και όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια μας για την ενίσχυση του συλλόγου Γονέων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία "ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ".

    Ελπίζουμε να σας έχουμε συμπαραστάτες μας και σε άλλες ανάλογες εκδηλώσεις μας.

    EXTRA ΧΟΡΗΓΟΙ

    Χορηγοί επικοινωνίας:

    Κάρυστος Κανάλι 1
    Karystia Press
    e- karysrtos
    Ευβοϊκή Γνώμη
    Πανευβοϊκό Βήμα

    Νίκος Σφυρίδης, Βαγγέλης Χουντάσης, Δημήτρης Χουντάσης, Γιάννης Τσούρκας, Γιάννης Αράμπαλης, Σταμάτης Χονδροδήμας (Σαντορίνης), ΜΟΤΟΚΙΝΗΣΗ Αλέκος Θεοδώρου, Αντώνης Στυλιανού, ελαστικά Αντώνης Κέκης, ΚΤΕΟ Μπέκος, SOUTH EVIA TOURS Νίκος Λαγώνικος

    Φωτογραφίες - 1ο Festival 4χ4 Καρύστου - 1η Μέρα

    Φωτογραφίες - Χορός και Γλέντι στην παραλία

    Φωτογραφίες - 1ο Festival 4χ4 Καρύστου - 2η Μέρα