Παγκόσμια ημέρα εθελοντικού καθαρισμού ακτών. Πρόσκληση για καθαρισμό των ακτών και από το Υπολιμεναρχείο Καρύστου
  • Σας γνωρίζουμε ότι η HELMEPA, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών, συντονίζει το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012, για 21η συνεχή χρονιά στην Ελλάδα, εθελοντικούς καθαρισμούς ακτών από απορρίμματα και διάφορα άλλα άχρηστα αντικείμενα.
    Η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση όλων μας, όσον αφορά το βαθμό καθαριότητας των ακτών που απολαμβάνουμε το καλοκαίρι.
    Το Υ/Χ Καρύστου, με δεδομένη την ευαισθησία και τον ενεργό ρόλο του στην προστασία των θαλασσών και των ακτών στην περιοχή μας καθώς και με την σημαντική όσο και επιτυχή συμβολή του στην οργάνωση και συμμετοχή ανάλογων εκδηλώσεων κατά το παρελθόν, καλεί όλους τους φορείς του τόπου –μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, Ιδιωτικούς Φορείς, Σωματεία, Συλλόγους- να συμμετάσχουν και να στηρίξουν την προσπάθεια της Περιβαλλοντικής Ομάδας του Γενικού Λυκείου Καρύστου για τον καθαρισμό των παραλιών της Καρύστου που θα πραγματοποιηθεί την 15-09-2012 και ώρα 10:00.
    Τόπος συνάντησης: η άγκυρα στο λιμενοβραχίονα.
    Ο Δήμος Καρύστου και η Υπηρεσία μας υποστηρίζουν και ενισχύουν την εθελοντική προσπάθεια για την προστασία της θάλασσας και των ακτών.


    Εκ της Λιμενικής Αρχής Καρύστου