ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΚΑΒΟΝΤΟΡΟΥ ΓΗ» - Όλοι στο Ειρηνοδικείο Καρύστου την Τρίτη 9 Οκτωβρίου


  • Όλοι στο Ειρηνοδικείο Καρύστου για ένα πρόβλημα που σήμερα αφορά τους κατοίκους της Νότιας Καρυστίας και αύριο όλους τους κατοίκους της Εύβοιας. 

    Τους τελευταίους μήνες παρακολουθούμε το εξής παράδοξο, τίτλοι που ανάγονται σε βάθος, περισσότερο των 150 χρόνων και έχουν τα εξής χαρακτηριστικά: 





    1. Έχουν γίνει σε συμβολαιογράφους, οι οποίοι ως γνωστόν βάσει της κείμενης νομοθεσίας ελέγχονται από τους αρμόδιους εισαγγελείς για την νομιμότητα των συμβολαίων. 
    2. Έχουν πληρωθεί στην Εφορία οι
    φόροι μεταβίβασης, αποδοχής κληρονομιάς και κάθε άλλος φόρος που απαιτείται. 
    3. Έχουν μεταγραφεί στο αρμόδιο υποθηκοφυλακείο και φυσικά έχουν πληρωθεί και τα δικαιώματα μεταγραφής. 
    Να αμφισβητούνται, να χαρακτηρίζονται εικονικοί τίτλοι και να υπάρχει μια άνευ προηγουμένου αναστάτωση και ανασφάλεια στους κατοίκους της Νότιας Καρυστίας. 
    Το πρώτο κύμα αμφισβήτησης της γης μας ξεκινάει στο Ειρηνοδικείο Καρύστου την Τρίτη στις 9 Οκτωβρίου. Κατηγορούμενοι 26 κάτοικοι του χωριού Αντιά που βλέπουν το πρωτόγνωρο φαινόμενο, της αμφισβήτησης της περιουσίας των προγόνων τους. 
    Καλούμε όλους τους κατοίκους του Δήμου Καρύστου στην μεγάλη, ανοιχτή συγκέντρωση της Τρίτης 9 Οκτωβρίου στο Ειρηνοδικείο Καρύστου στις 9 το πρωί, γιατί αυτό είναι μόνο η αρχή… σήμερα εμείς… αύριο εσείς… ακολουθούν την ίδια διαδικασία για όλη την Νότια Καρυστία.
    Καλούμε και τους βουλευτές Εύβοιας να συμμετάσχουν μαζί μας στηρίζοντας τον δίκαιο αγώνα μας. 
    Ήδη ο Δήμος, συμπολίτευση και αντιπολίτευση, με ανακοινώσεις τους, καλούν όλους τους κατοίκους να δώσουν το δυναμικό παρόν στο Ειρηνοδικείο της Καρύστου την ημέρα της δίκης. 
    Όλοι ενωμένοι για να προασπίσουμε τις ιδιοκτησίες μας και τα συμφέροντα του τόπου μας! 
    Με εκτίμηση 

                   

                      Κώστας Καλλιανιώτης                                                                Μαρία Γκάγκωση
                      Πρόεδρος                                                                                  Γραμματέας