Κάλεσμα συμμετοχής στην απεργιακή κινητοποίηση στις 18 Οκτωβρίου απο Σύνδεσμος Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Καρύστου-Εμπορικός Σύλλογος Καρύστου-Σ.Ε.Τ.ΚΑ Σύνδεσος Επιχειρήσεων Τουρισμού Καρύστου & Μαρμαρίου.

 • Την Δευτέρα 15-10-2012 συνεδρίασε το Διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου για την συμμετοχή του συνδέσμου στην Γενική Πανελλαδική Απεργία της 18ης -10- 2012

  Μετά από διαλογική συζήτηση κατά την οποία η πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. για την Προκήρυξη Γενικής Πανελλαδικής Απεργίας στην οποία συμμετέχει και η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών  & Εμπόρων Ελλάδας, ενάντια στην συνεχιζόμενη πολιτική του αφανισμού των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της διάλυσης των θέσεων εργασίας που αυτές παρέχουν, με κλείσιμο των επιχειρήσεων και συμμετοχή στο Συλλαλητήριο της Αθήνας, με προσυγκέντρωση στη πλατεία Κοραή στις 12 το μεσημέρι, το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα:
  Να συμμετέχει ο Σύνδεσμος μας στην Γενική Πανελλαδική Απεργία την Πέμπτη 18-10-12, με 24ωρο κλείσιμο των καταστημάτων και επιτηρήσεων και καλεί τα μέλη του να δείξουν δυναμικό παρόν στο Συλλαλητήριο της Αθήνας

                                           Η ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ  Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       ΤΑ ΜΕΛΗ                                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  Ρόδο Σφυρίδη                               Παναγιώτης Καράβολας                       Μαρία Βερούχη
                                                        Δημήτρης Μπουρνούς
                                                        Γιάννα Νόβα
                                                        Ιωάννα Παπαμιχαήλ
                                                        Βαγγέλης Σπύρου  Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) ενόψει των νέων μέτρων που σβήνουν το μικρό και το μεσαίο εμπόριο από το χάρτη, αποφάσισε στη συνεδρίαση της 8ης Οκτωβρίου τη διοργάνωση πανεμπορικού συλλαλητηρίου με κλείσιμο καταστημάτων για την προσεχή Πέμπτη 18 Οκτωβρίου. 

  Το κλείσιμο θα είναι καθολικό σε όλη την Ελλάδα για όλη την διάρκεια της ημέρας και το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί μπροστά από τα γραφεία της ΕΣΕΕ, στην οδό Μητροπόλεως 42 και ώρα 12:00. 

  Για την υποστήριξη της κινητοποίησης και του συλλαλητηρίου το Δ.Σ. της ΕΣΕΕ αποφάσισε : 
  Τη μίσθωση λεωφορείου για τη διευκόλυνση της οργανωμένης καθόδου των συναδέλφων που το επιθυμούν 
  Την αποστολή αφισών και επικοινωνιακού υλικού που θα τοποθετηθεί στις προθήκες των καταστημάτων προς τους Συλλόγους και τις Ομοσπονδίες. 

  Αγαπητοί Συνάδελφοι, 

  Είναι χρέος όλων μας η κινητοποίησή μας, να πετύχει. Τα καταστήματα να κλείσουν συνολικά και το συλλαλητήριο να έχει πλήθος και παλμό, ώστε να ακουστεί η φωνή μας μέχρι το Υπουργείο Οικονομικών, εκεί όπου εξυφαίνονται σχέδια για την εξάλειψη της μικρής και μεσαίας εμπορικής επιχείρησης. 

  Για το λόγο αυτό, δεν επιτρέπεται να ολιγωρήσει κανένας. Η παλλαϊκή συμμετοχή όλων μας είναι παραπάνω από απαραίτητη. 

  Αναμένουμε την άμεση ανταπόκρισή σας. 

  Τηλέφωνο συμμετοχής στο συλλαλητήριο: 2224023207 

  Η Πρόεδρος           Ο Γραμματέας 
  Γάσπαρη Μαρία      Παπαλυμπέρης Ισίδωρος


   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Σ.Ε.Τ.ΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ καλεί όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου
  να συμμετέχουν στις πανελλαδικές κινητοποιήσες την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012, με 24ωρο κλείσιμο των καταστημάτων και καλεί τους εργαζόμενους του χώρου να συμμετέχουν μαζικά στις συγκεντρώσεις.