Let Me Free: Η πρώτη πράξη χτύπησε κέντρο. Η μήνυση παίρνει το δρόμο της.
  • Διεκδικείς προσωπικά από τους εναγόμενους  Γ.Παπανδρέου και  Θ.Πάγκαλου:  5.000,00 ευρώ

    Μετα απο πολλες σας αιτησεις, κατατιθεται ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ κατα  Γ.Παπανδρέου και  Θ.Πάγκαλου

    Προϋποθέσεις συμμετοχής: Να είσαι Έλληνας

    Έξοδα συμμετοχής στην αγωγή:  150 ευρώ

    Έχεις το δικαίωμα να απαιτήσεις το ποσό των 5.000,00 ευρώ από τους εναγόμενους γιααποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης από την προσβολή της προσωπικότητάς σου  ως Έλληνα μέσω των επανειλημμένων δυσφημιστικών και εξυβριστικών δηλώσεών τους.

    Επιπλέον θα  ζητηθεί και η προσωπική τους κράτηση. Δεν απαιτείται εν προκειμένω  άρση βουλευτικής ασυλίας και θα δικασθούν από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

    Ελπίζουμε στη συμμετοχή σου στη συλλογική αυτή αγωγή, καθότι  η δικαιοσύνη έχει αποδείξει (με τις άμεσες ενέργειές της, προωθώντας αμελλητί τη ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και λοιπών στη Βουλή), ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ.

    Η αγωγή σου έχει ουσιαστικές πιθανότητες επιτυχίας.

    Στην περίπτωση που η απόφαση του δικαστηρίου θα είναι θετική, η επιτυχία σου και η ικανοποίησή σου σαν Έλληνας θα είναι διπλή:

    Πρώτον, θα τιμωρηθούν οι Παπανδρέου και Πάγκαλος με την αποζημίωση που θα υποχρεωθούν να πληρώσουν σε κάθε Έλληνα που θα συμμετέχει στην αγωγή αυτή, καθώς και με την προσωπική τους κράτηση που θα ζητάμε, εφόσον αυτό γίνει δεκτό.

    Δεύτερον,  η ηθική ικανοποίηση για την προσβολή που έχεις υποστεί ως Έλληνας από τις συνεχείς δυσφημήσεις και εξυβρίσεις.

    Για να συμμετέχεις, πρέπει να κάνεις τα εξής:

    1) Υπόγραψε την ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ-ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΗΘΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ και θεώρησε σε ΚΕΠ το γνήσιο της υπογραφής σου

    2) Κατάθεσε 150 ευρώ στον εξής λογαριασμό: ΤΡΑΠΕΖΑ: MARFIN EGNATIA BANK  - Αριθ. Λογ/μού: 2120102016420, ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

    ΣΚΑΝΑΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΝΤΥΠΑ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ  ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΣ  ΟΤΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ, ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΟ e-mail: [email protected]

    Υ.Γ. Κάντε LIKE τη σελίδα και SEND σε όσους φιλους μπορείτε, και στείλτε την ακόλουθη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ σε οσα Blogs, Sites, Radio ειναι δυνατον.

    Η πρώτη πράξη χτύπησε κέντρο. Η μήνυση παίρνει το δρόμο της
    Η μήνυση της Ντόρας Κρητικοπούλου κατά  Γ.Παπανδρεου και Γ.Παπακωνσταντίνου για τα εγκλήματα της εσχάτης προδοσιας και εξαπάτησης εκλογέων,και την οποία συνυπέγραψαν 283 Ελληνες και Ελληνίδες,  διαβιβάστηκε με επιτυχία από τον Αρειο Πάγο στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.

    Παράλληλα ζητείται και η άρση της βουλευτικής ασυλίας του ΓΑΠ προκειμένου να δικασθεί από τα Ποινικά Δικαστήρια για το έγκλημα της εξαπάτησης εκλογέων.

    ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ

    Στη συνέχεια, όλα θα κριθούν από το αν υπάρξει πρόταση 30 βουλευτών για να ξεκινήσει η ποινική διαδικασία στη Βουλή και αν θα υπάρξει στη συνέχεια ο αριθμός των 151 βουλευτών που απαιτείται για να σταλούν οι προδότες στο Ειδικό Δικαστήριο.

    Δειτε ΕΔΩ- το Δελτίο Τύπου για την εξέλιξη της μήνυσης απο τη Ντόρα Κρητικοπούλου.

    ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ: Κρατάτε επαφή με το site και διαδίδετε συνέχεια τις εξελίξεις γιατί, το πιο κρίσιμο σημείο είναι η μυστική ψηφοφορία που απαιτεί 151 ψήφους στη βουλή για να στείλουν τους προδότες στο ειδικό δικαστήριο και, εάν το θάψουν εκεί θα σημαίνει ότι ολόκληρη η βουλή αποτελείται από προδότες.

    Για να ενημερώνεστε άμεσα για τις εξελιξεις στείλτε το e-mail η  το κινητό σας (για sms) στο [email protected] με θέμα “Ενημερωση”

    Δείτε και τα διαβιβαστικά: