ΘΟΛΕΡΟΤΗΤΑ ΠΟΣΙΜΟΥ ΥΔΑΤΟΣ. Κανένας από τους πολίτες αυτής εδώ της πόλης δεν αξίζει αυτή την αντιμετώπιση! Παπαλυμπέρης Δ. Ισίδωρος
  • Αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο, όχι για να περιαυτολογήσω, ούτε για να κατηγορήσω κανέναν, ούτε για να ασκήσω κριτική σ` οποιονδήποτε.

    Ξεκινώ ακριβώς έτσι επειδή θεωρώ το ζήτημα τόσο σοβαρό, που θα αδικούσαμε όλοι τους εαυτούς μας αν αντιδικούσαμε επ` αυτού.

    Όταν με το παραμικρό ψιλόβροχο, χρόνια τώρα, το πόσιμο νερό του δικτύου ύδρευσης της πόλης μετατρέπετε σε λάσπη, ποιος έχει δικαίωμα να αντιδικήσει με ποιόν και ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει την παραμικρή δικαιολογία;

    Όλο και πιο συχνά, οι κάτοικοι της πόλης υποχρεώνονται να πίνουν τη λάσπη που τρέχει από τις βρύσες τους!

    Στις 21-2-2007, νέος Δημοτικός Σύμβουλος τότε, είχα ζητήσει εγγράφως (Α.Π. 1293) από το Δ.Σ. να ασχοληθεί με το ζήτημα και συγκεκριμένα πρότεινα: «… το Δημοτικό Συμβούλιο να αποφασίσει για τη διενέργεια μελέτης που να καταδεικνύει τους λόγους για τους οποίους αντιμετωπίζουμε το συγκεκριμένο ζήτημα, ώστε να μπορέσουμε να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες που θα διορθώσουν το πρόβλημα.».

    Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια και το πρόβλημα παραμένει.

    Η μελέτη δεν έγινε και εμείς και τα παιδιά μας συνεχίζουμε να δηλητηριαζόμαστε, δίχως το ζήτημα να απασχολεί κανέναν από τους αρμοδίους.

    Κάνω λοιπόν δημόσια πρόταση προς το Δήμαρχο και το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο να πραγματοποιήσει επιτέλους τη μελέτη που θα καταδείξει, πιθανότατα, την αιτία του προβλήματος, ώστε να γνωρίσουμε και τον τρόπο με τον οποίο θα επιλύσουμε το ζήτημα.

    Κανένας από τους πολίτες αυτής εδώ της πόλης δεν αξίζει αυτή την αντιμετώπιση! Κανένας δε δικαιούται να μας ποτίζει λάσπη, και μάλιστα σε τακτά χρονικά διαστήματα!

    Ας δώσουμε επιτέλους λύση.

    Παπαλυμπέρης Δ. Ισίδωρος