Λευτέρης Ραβιόλος : Ενέργειες για την αναστολή της απόφασης του Υπουργείου Οικονομικών για την διακοπή λειτουργίας της ΔΟΥ Καρύστου.
 •    
  ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΑΒΙΟΛΟΣ

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  Ενέργειες και προτάσεις για την αναστολή της απόφασης του Υπουργείου οικονομικών που αφορούσε τη διακοπή λειτουργίας της ΔΟΥ Καρύστου ζήτησε ο αρχηγός της μείζονος αντ/σης Λευτέρης Ραβιόλος με αίτησή του προς τον Δήμο Καρύστου, αναφερόμενος στην ταλαιπωρία που θα υποστούν οι συνδημότες μας λόγω της μη επαρκούς οργάνωσης της ΔΟΥ Χαλκίδος.
  Αναλυτικά αναφέρει,
  ΑΙΤΗΣΗ
  ΘΕΜΑ: Ενέργειες για την αναστολή της απόφασης του Υπουργείου Οικονομικών για την διακοπή λειτουργίας της ΔΟΥ Καρύστου.

  Παρακαλούμε όπως ενταχθεί ως τακτικό ή έκτακτο θέμα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο η πρόταση για την αναστολή της απόφασης του Υπουργείου Οικονομικών και να συνεχιστεί η λειτουργία της ΔΟΥ Καρύστου για τουλάχιστον 1 χρόνο αφού όπως φαίνεται από πληροφορίες μας η ΔΟΥ Χαλκίδας δεν είναι επαρκώς προετοιμασμένη για να εξυπηρετήσει τον μεγάλο όγκο συναλλαγών της περιοχής με αποτέλεσμα οι συνδημότες μας να αντιμετωπίσουν μεγάλη ταλαιπωρία στις συναλλαγές τους.
  Αν χρονικά δεν είναι εφικτό, λόγω της σοβαρότητας του θέματος προτείνω να προχωρήσουμε σε ψήφισμα στο συμβούλιο της Κυριακής παρά την ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου συμβουλίου

  Με τιμή,
  Λευτέρης Ραβιόλος
  Αρχηγός μείζονος αντ/σης
  Δήμου Καρύστου