Τελικά μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πως θα εξυπηρετηθώ άμεσα;;;; Είμαι Μηχανολόγος Μηχανικός, Κάτοικος Καρύστου Ευβοίας με ΑΦΜ: 070861954.
 • Προς: Δ.12 Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ-Α' ΤΜΗΜΑ ΦΟΡΟΛ. ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣ. ΠΡΟΣΩΠΩΝ

   

   

  Αξιότιμοι Κύριοι,

   

  Είμαι Μηχανολόγος Μηχανικός, Κάτοικος Καρύστου Ευβοίας με ΑΦΜ: 070861954.

   

  Θέλω να πληρώσω αύριο το πρωϊ προκαταβλητέο φόρο 10% (ΦΕΜ) μηχανικών όπως ορίζει η νομοθεσία βάσει της αμοιβής για εκπόνηση και επίβλεψη ιδιωτικού οικοδομικού έργου.

   

  Μέχρι την περασμένη εβδομάδα η συναλλαγή αυτή γινόταν μέσω της ΔΟΥ Καρύστου η οποία και καταργήθηκε. Είχαμε ενημερωθεί βέβαια ότι όλες αυτές οι συναλλαγές θα ήταν δυνατό να διεκπεραιωθούν ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας taxisnet  και πληρωμή μέσω τραπέζης χωρίς καμία περαιτέρω ταλαιπωρία.

   

  Σήμερα συνδέθηκα στον λογαριασμό που διατηρώ στο taxisnet μέσω ίντερνετ ώστε να υποβάλλω την δήλωση άλλα δεν υπήρχε πουθενά αυτή η δυνατότητα. Επικοινώνησα τηλεφωνικώς με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της πλατφόρμας taxisnet οπού με παρέπεμψαν στην Προϊσταμένη η οποία δεν γνώριζε κάτι για το θέμα, η οποία αντίστοιχα με παρέπεμψε  στην κεντρική διοίκηση όπου τηλεφώνησα χωρίς επιτυχία μιας και δεν απαντούσε κανείς.

   

  Τελικά μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πως θα εξυπηρετηθώ άμεσα;;;;

   

  Παρακαλώ για τις δικές σας (ανεπιτυχείς ως τώρα) ενέργειες!

   

  Με εκτίμηση,

   

   

  Βαγγέλης Σπύρου

   

  Μηχανολόγος Μηχανικός

   

   

  Αιόλου 12, Κάρυστος Ευβοίας

   

  Τ.Κ. : 34001

   

  Τηλ./Fax: 2224027005

   

  Κιν.          : 6977709580

   

  e-mail : [email protected]

   

  www.mixanologos-karystos.gr