Τον αποπήραν τον Πρόεδρο... για την απουσία τοποθέτησης τόσο του ίδιου όσο και του Επιμελητηρίου στα γεγονότα της ΔΟΥ
  • Ο πρόεδρος του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου Παναγιώτης Σίμωσης ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Δήμου Καρύστου και των φορέων της περιοχής, παραβρέθηκε στην συγκέντρωση που έγινε στο Ξενοδοχείο Γαλαξίας για να συζητηθεί το γνωστό θέμα που ταλανίζει τον τελευταίο καιρό την περιοχή, την αναστολή λειτουργίας της ΔΟΥ Καρύστου και την υπαγωγή της στη ΔΟΥ Κύμης.

    Αν και οι ομιλητές αρχικά καλωσόρισαν τον πρόεδρο δεν παρέλειψαν ´´να του τα ψάλουν´´ για την απουσία τοποθέτησης τόσο του ίδιου, όσο και του Επιμελητηρίου για το ζήτημα της ΔΟΥ Καρύστου, που τις τελευταίες 12 μέρες τελεί υπό κατάληψη.

    Η συζήτηση κινήθηκε σε γενικές γραμμές σε χαμηλούς τόνους, με φορείς και δημοτικούς συμβούλους σε αντίθεση με την προηγούμενη συνάντηση στο Γαλαξία, να συμφωνούν πια σε μια λύση κεντροβαρούς τοποθέτησης της ΔΟΥ στον οδικό άξονα Στύρα Λέπουρα Χαλκίδα.

    Ο πρόεδρος άκουσε με προσοχή τους παρευρισκόμενους, μίλησε για διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη και υπογράμμισε ότι στο μέτρο του χρήσιμου και όχι του αρεστού, θα πρέπει να βρεθεί μια δίκαιη λύση για την εξυπηρέτηση όλων των πολιτών της Νότιας Εύβοιας.

    Υποσχέθηκε στην πρόταση της δημοτικής συμβούλου Γ. Τούρλα για συναινετικές λύσεις στα πλαίσια ενός εποικοδομητικού διαλόγου 2 όμορων Δήμων που βρίσκονται ήδη σε συνεργασία, να οργανώσει συνάντηση όλων των φορέων της Νότιας Εύβοιας προκειμένου να βρεθεί μια αποδεκτή από όλους λύση.