Μετά από αναμονή 23 ετών, δημοπρατήθηκε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου

  • Ελληνική Δημοκρατία
    Νομός: Ευβοίας Κάρυστος, 30/01/2013
    Δήμος: Καρύστου
    Γραφείο: Ι. Κότσικα


    Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

    Μετά από 23 χρόνια, ένα έργο πνοής για τον Δήμο Καρύστου, παίρνει σάρκα και οστά. Οι συνεχείς αγώνες και κινητοποιήσεις της δημοτικής αρχής σε συνεργασία με όλους τους κατοίκους του δήμου μας απέδωσαν καρπούς. Με το υπ’ αριθ. 22-Τ2/1021-28/01/2013 έγγραφο του, ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων Α.Ε., δημοσίευσε την περίληψη διακήρυξης της δημοπράτησης του έργου "2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ - Οικοδομικές εργασίες και Η/Μ εγκαταστάσεις". Η δημοπράτηση θα λάβει μέρος στις 19 Φεβρουαρίου 2013.

    Ως Δήμαρχος Καρύστου, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους κατοίκους του δήμου μας που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις για την διεκδίκηση της κατασκευής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου. Αποδείξαμε πως ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά για αυτό και σας καλώ να είμαστε όλοι μαζί στους μελλοντικούς μας αγώνες.

    Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων Α.Ε., για την υλοποίηση της δέσμευσης για την δημοπράτηση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου.
    Ελπίζω το έργο να ολοκληρωθεί το συντομότερο και διαβεβαιώνω πώς η δημοτική αρχή θα είναι σε επαγρύπνηση και θα παράσχει την οποιαδήποτε βοήθεια της ζητηθεί, ώστε το σχολείο να παραδοθεί το συντομότερο σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.
    Ο Δήμαρχος Καρύστου
    Μανώλης Ι. Νικόλαος

    Ο Δήμαρχος Καρύστου Μανώλης Ι. Νικόλαος