Ευχαριστήρια επιστολή για τον απερχόμενο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Καρύστου
  • Μετά τις αρχαιρεσίες στις 17-12-2012 συγκροτήθηκε σε σώμα ο νέος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Καρύστου ως εξής: 
    -Πρόεδρος: Τριανταφυλλίδης Βασίλης 
    -Αντιπρόεδρος: Νόβα Γιάννα 
    -Γραμματέας: Τζαναβάρη Κούλα 
    -Ταμίας: Κανέλλου Μαρία 



    -Μέλη: Ντασίου Σόνια , Τόγια Βούλα, Κιούκη Σοφία. 
    Με την ολοκλήρωση της θητείας του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, η Διευθύντρια και 
    ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Καρύστου απέστειλε την κάτωθι ανακοίνωση προς τον απερχόμενο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Καρύστου και ειδικότερα στην πρόεδρο Τζάλα Μαρία, την αντιπρόεδρο Καράβολα Ευγενία, τον γραμματέα Λυκούδη Γεράσιμο, τον ταμία Ζέμπη Ευάγγελο και τα μέλη Δούνη Ιωάννα, Ευφροσύνη Ρούλα και Κερκύρα Δημήτριο: 
    «Σας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την άψογη συνεργασία μας και την αμέριστη συμπαράσταση που δείξατε καθ΄όλη τη διάρκεια της θητεία σας. Μέσα από την συνεργασία αυτή προέκυψαν εκδηλώσεις ιδιαίτερα χρήσιμες τόσο για τους γονείς όσο και για τους μαθητές. Επίσης ιδιαίτερα σημαντική ήταν η προσφορά σας στο σχολείο μας σε υλικοτεχνικό υλικό (φορητό υπολογιστή, ψηφιακή βιντεοκάμερα, φωτοτυπικό χαρτί κ.λ.π.). 
    Η έμπρακτη συμπαράστασή σας σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από έκπτωση αξιών, σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, εμάς τους εκπαιδευτικούς μας συγκινεί ιδιαίτερα και μας βοηθά να συνεχίσουμε το έργο μας με δύναμη και αποφασιστικότητα. 
    Σας ευχόμαστε υγεία οικογενειακή και καλή πρόοδο στα παιδιά σας.» 
    Για το Σύλλογο Διδασκόντων 
    Η Διευθύντρια 
    Θεοδώρου Άννα- Ζωή