Ανακοίνωση Επιτροπή Αγώνα. Να κληθούν όλοι οι κοινωνικοί και επαγγελματικοί φορείς της περιοχής σε νέα συγκέντρωση την Τετάρτη 5 Μαρτίου, στις 18.00, στο Γιοκάλειο Ίδρυμα.
  • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Κάθε μέρα που περνά η κρίση την οποία βιώνουμε γίνεται όλο και πιο βαθιά. Τις συνέπειες τις βιώνουν όλες οι κοινωνικές ομάδες, οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι μικροί και μεσαίοι επιχειρηματίες, οι νέοι.
    Οι φόροι γίνονται κάθε μέρα και βαρύτεροι και όλες , οι μέχρι πρότινος, κοινωνικές υπηρεσίες, ΔΕΗ κλπ, όλο και ακριβότερες.
    Συνεπεία όλων των ανωτέρω, μεγάλο κομμάτι συμπολιτών μας αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.
    Με αφορμή την έναρξη εκ μέρους της ΔΕΗ της διαδικασίας διακοπής της ηλεκτροδότησης σε μερίδα οφειλετών, ομάδα πολιτών προέβη το πρωί της 28ης Φεβρουαρίου σε παράσταση διαμαρτυρίας στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στην Κάρυστο και απέτρεψε το συνεργείο από το να πραγματοποιήσει τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος.
    Το βράδυ της 1ης Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας», όπου αποφασίσθηκε:
    1. Η έκδοση σχετικού ψηφίσματος.
    2. Να κληθούν όλοι οι κοινωνικοί και επαγγελματικοί φορείς της περιοχής να συμμετάσχουν ενεργά σε νέα ευρύτερη συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 5 Μαρτίου, στις 18.00, στο Γιοκάλειο Ίδρυμα.


    Η Επιτροπή αγώνα