Επιστολή Λευτέρη Ραβιόλου στους βουλευτές του Νομού Ευβοίας για την επίλυση του ιδιοκτησιακού. Όπως γνωρίζετε στο ΥΠΕΚΑ εκκρεμεί τροπολογία σχετική με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Νότιας Καρυστίας.
 • Επιστολή στους έξι βουλευτές του Νομού μας καθώς και στον Περιφερειάρχη και στον αντιπεριφερειάρχη απέστειλε ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Λευτέρης Ραβιόλος ζητώντας τους να πάρουν άμεσα την πρωτοβουλία για την κατάθεση της τροπολογίας στη βουλή για την επίλυση του ιδιοκτησιακού στην περιοχή μας.

  Αναλυτικά αναφέρει,
  ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΑΒΙΟΛΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΣ 09/04/2013 
  ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ 
  ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ 
  ΑΙΟΛΟΥ 30 
  ΚΑΡΥΣΤΟΣ 34001 ΠΡΟΣ: 
  Tηλ: 693 2728727 
  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ 
  Kο Αναγνωστάκη Δημήτριο
  Κο Αποστόλου Ευάγγελο 
  Κο Κεδίκογλου Σίμο 
  Κο Κεδίκογλου Συμεών 
  Κο Μαρκόπουλο Κων/νο 
  Κο Μίχο Νικόλαο 
  ΚΟΙΝ:
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ 
  Κο Περγαντά Κλέαρχο 
  ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΥΒΟΙΑΣ 
  Κο Μπουραντά Αθανάσιο 
  Κύριοι,
  Όπως γνωρίζετε στο ΥΠΕΚΑ εκκρεμεί τροπολογία σχετική με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Νότιας Καρυστίας.
  Επειδή τα περιθώρια στενεύουν σε σχέση με το έντονο ενδιαφέρον, κυρίως από πλευράς των εταιρειών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ, προκύπτει άμεσα η ανάγκη για την επίλυση του ιδιοκτησιακού στην περιοχή μας.
  Σας καλώ λοιπόν, να πάρετε άμεσα πρωτοβουλία για την από κοινού κατάθεση της τροπολογίας για το ιδιοκτησιακό στη βουλή αφού είναι μοναδική λύση για να προστατευθούν τα δικαιώματα των ιδιοκτητών γης από την εγκατάσταση ΑΠΕ μεγάλων εταιρειών. Είναι επιτακτική ανάγκη τη δεδομένη στιγμή να προστατευτούν οι συνδημότες μας και να κατοχυρώσουν τις περιουσίες τους με τα νόμιμα δικαιώματα στην γη που τους ανήκει και νόμιμα νέμονται από γενιά σε γενιά. 
  Επίσης η ψήφιση της τροπολογίας για το ιδιοκτησιακό της Νότιας Καρυστίας κατοχυρώνει και άλλες παραγωγικές δραστηριότητες της περιοχής μας , λατομεία, κτηνοτροφία , γεωργία, τουρισμό κ.α.
  Παρακαλώ για τις άμεσες δικές σας ενέργειες ώστε να εξασφαλιστούν οι ιδιοκτήτες γης και να επιλυθεί ένα δίκαιο αίτημα της περιοχής με γνώμονα πάντα το γενικό συμφέρον των δημοτών μας και του Δήμου μας. 
  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ 
  ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΑΒΙΟΛΟΣ
  ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤ/ΣΗΣ
  ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ