Η δημόσια υγεία σε αυτό το τόπο ούτε διαπραγματεύεται ούτε μπαίνει σε 'σχέδια' εξαντλητικών διαλόγων!
  •  
    Σήμερα στις 10 το πρωί στο Υπουργείο Υγείας έχει προγραμματιστεί το ραντεβού με τον Υπουργό Υγείας κ. Γεωργιάδη ,της επιτροπής που έχει συγκροτηθεί με αφορμή τα έντονα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα περί υποβάθμισης του Νοσοκομείου Καρύστου. 
    Την Επιτροπή αποτελούν ο Δήμαρχος Καρύστου Ν.Μανώλης, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Λ.Ραβιόλος, της ελάσσονος Κ. Βρανά, ο Υποδιοικητής του Νοσοκομείου Αν. Μίχας,  Εκπρόσωπος των ιατρών, Εκπρόσωπος των Εργαζομένων του Νοσοκομείου, παρών στην συνάντηση θα δώσουν όπως έχουν δηλώσει ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων  Συμεών Κεδίκογλου, και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου
    Το πρώτο που θα μπορούσε να παρατηρήσει κανείς πριν την συνάντηση,  και πέρα από τις αντίθετες διαβεβαιώσεις βουλευτών του Νόμου Ευβοίας περί υποβάθμισης του Νοσοκομείου, είναι η χθεσινή πρώτη επίσημη δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου για το θέμα, αναφέροντας ότι στην συνάντηση του που είχε με τον Υπουργό Υγείας υπήρξαν οι διαβεβαιώσεις ότι δεν θα υπάρξει καμία μεταβολή στη λειτουργία του Νοσοκομείου για το 2013!. δηλαδή το προσεχές πεντάμηνο πολίτες, δημότες Καρύστου να είστε ήσυχοι... Από Γενάρη του 2014 ...δεν υπάρχουν  διαβεβαιώσεις
    Το ζητούμενο στη συνάντηση είναι ένα. Να υπάρχει Σαφής ενημέρωση του αρμοδίου υπουργού, τι σχεδιάζει η ηγεσία του υπουργείου σχετικά με το μέλλον του Νοσοκομείου  Καρύστου.

    Ενημέρωση Σαφής και Τελεσίδικη, και τα λεγόμενα περί  εξαντλητικών διαλόγων με την τοπική κοινωνία του Κυβερνητικού Εκπροσώπου αποτελούν ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΨΙΛΟΣΗΣ και ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ  και συνολικής διάλυσης της δημόσιας υγείας σε αυτό το τόπο. 

    Η δημόσια υγεία ούτε διαπραγματεύεται ούτε μπαίνει σε 'σχέδια' εξαντλητικών διαλόγων!
    Μέρος των Διαλόγων εξάλλου εξαντλήθηκαν προσφάτως με το λουκέτο στην Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ) Καρύστου!