1οTROPHY 4x4 ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. Κάποιοι φίλοι μας περίμεναν στο Μαρμάρι και κάποιοι άλλοι Στύρα για να ολοκληρωθεί το κονβόι περνώντας από...
  • 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

    1οTROPHY 4x4 ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

    Μάλλον παρεϊστικο το 1οTrophy 4x4 του συλλόγου μας, μπορούμε να πούμε ότι ήταν αφού ξεκίνησαν 6 αυτοκίνητα από το σημείο αφετηρίας στην Κάρυστο.
    Κάποιοι φίλοι μας περίμεναν στο Μαρμάρι και κάποιοι άλλοι Στύρα για να ολοκληρωθεί το κονβόι περνώντας από Πόρτο Λάφια και Νημποριό και καταλήγοντας από Άγιο Νεκτάριο στην παραλία των Βαρελαίων.
    Οι μουσικοί μας βέβαια προηγήθηκαν της άφιξης μας και φτάνοντας στην παραλία χαροποιήθηκαν οι εκεί λουόμενοι κατασκηνωτές.
    Η ερώτηση τους μόλις αντίκρισαν τους μουσικούς ήταν «Τι θα γίνει; Έχετε κανονίσει κάτι;» Μαθαίνοντας το τι θα ακολουθήσει επικράτησε συνωστισμός στην παραλία και από τους ντόπιους κατοίκους της περιοχής.
    Μόλις κατέφθασε και το κονβόι των αυτοκινήτων και στήθηκαν οι σκηνές, η μουσική και οι ψησταριές ξεκίνησε το γλέντι.
    Θερμές ευχαριστίες στον Άγγελο Σπανομαρκίδη που ανέλαβε το δύσκολο ρόλο του ψήστη και τους φίλους Βαγγέλη και Νίκο που ανέλαβαν να μας ψυχαγωγήσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

    Θέλουμε να τονίσουμε στα μέλη που δεν παρευρέθηκαν και κυρίως του 7μελους στην όλη προετοιμασία ότι ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος, ο γραμματέας και ο έφορος προσφέρονται να βοηθήσουν αυτούς τους κάποιους που ξαφνικά παρουσιάστηκε φόρτο εργασίας στις δουλειές τους.

    Η επιστροφή ξεκίνησε μετά το πρωινό μπάνιο σε μια μοναδική θάλασσα κάτω από έναν ιδανικό καιρό για κατασκήνωση.
    Δώσαμε λοιπόν ραντεβού για το επόμενο συναπάντημα που θα γίνει λίαν συντόμως, Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος τους προσεχείς μήνες.

    Θα θέλαμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε και τους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους και έτσι είχαν την ευκαιρία να δουν και να μάθουν πώς να σέβονται τη φύση και το χειρισμό οχημάτων εκτός δρόμου.

    Με εκτίμηση
    TEAM LEADER
    ΑΙΘΩΝ