ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ; Οφείλουμε εμείς οι Έλληνες να πάρουμε την υπόθεση των $600δις στα χέρια μας.
 • Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΠΡΑΞΕ Ο,ΤΙ ΟΦΕΙΛΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ.

  Οφείλουμε εμείς οι Έλληνες να πάρουμε την υπόθεση των $600δις στα χέρια μας. Το 1940 οι πρόγονοί μας πήραν τα όπλα για να αντισταθούν στην ναζιστική πολεμική μηχανή και έγραψαν μια από τις πιο ένδοξες σελίδες δόξης για την Ελλάδα.  

  7

  Αισθανόμαστε περήφανοι σήμερα για τον ηρωισμό τους. Πώς θα αισθάνονταν οι πρόγονοι για μας αν μας έβλεπαν σχεδόν απαθείς μπροστά στην κατάληψη της πατρίδας μας την οποία επιχειρούν τώρα με οικονομικό πόλεμο οι τοκογλύφοι με τα ντόπια τσιράκια τους;

  Σήμερα οι άνανδροι και ύπουλοι τραπεζίτες (Ρότσιλντ, κλπ) ήλθαν όχι με όπλα αλλά με οικονομικό πόλεμο. Ο Σώρρας μας έδωσε το οικονομικό υπερόπλο όχι μόνον να τους νικήσουμε αλλά να τους διαλύσουμε μια για πάντα και να ελευθερώσουμε την ιερή πατρίδα μας αλλά και πέραν αυτής. Ας αναλάβουμε δράση. Πρέπει να σταθούμε στο πλευρό του όπως και όσο μπορεί ο καθένας μας. Από μια υπογραφή στο  ψήφισμα Ελλήνων, που αυτήν την στιγμή γιγαντώνεται σ’ολόκληρη την χώρα, ως την ενημέρωση σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και όπου υπάρχουν Έλληνες με αδούλωτη ψυχή.

  Εμείς είμαστε οι εντολείς της κυβέρνησης και οφείλουν να εκτελέσουν τις εντολές μας:

    –  Κύριοι Σαμαρά, Στουρνάρα και Προβόπουλε, ελέγξτε επίσημα την πρόταση Σώρρα. Δεν μπορείτε να την αγνοείτε έναν χρόνο τώρα, ακόμα και μετά την δικαστική απόφαση 67650/13 της 28/6/2013. Έχετε υποχρέωση να το πράξετε. Δεν μπορείτε να σιωπάτε ενώ Έλληνες αυτοκτονούν για οικονομικούς λόγους και τρέφονται σκαλίζοντας σκουπίδια όντες κατά το 1/3 κάτω από το όριο της φτώχειας από δική σας υπαιτιότητα. Αν δεν σας επιτρέπουν οι επιβήτορές σας να το πράξετε, παραιτηθείτε. 

  Έλα μαζί μας φίλε αναγνώστη. Από εμάς τα παιδιά της περιμένει η πατρίδα μας να την ελευθερώσουμε. Η κίνηση απαγκίστρωσης της χώρας από τα δεσμά που επέβαλαν οι τοκογλύφοι με την απάτη του χρέους μεγαλώνει συνεχώς. Κάθε μέρα περισσότερες Ελληνικές Ψυχές συμμετέχουν στην αποτίναξη του οικονομικού ζυγού.  Κάπου κοντά σου υπάρχουν αδέλφια σου που σε περιμένουν να ενωθείς μαζί τους.

  Το ποτάμι ξεχύνεται και δεν γυρίζει πίσω . Κάθε μέρα είναι μια μέρα πιο κοντά στην απελευθέρωση.