ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ TOY AO KΑΡΥΣΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 2ης ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
  • Αγαπητοί Συμπολίτες και μέλη της οικογένειας του ΑΟ Καρύστου,

    Το ΔΣ του Αθλητικού Ομίλου Καρύστου και της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου με μεγάλη του έκπληξη διαπιστώνει ότι το τελευταίο διάστημα ιδρύεται στην πόλη μας μια νέα Ακαδημία Ποδοσφαίρου υπό την σκέπη ενός άλλου Αθλητικού Συλλόγου που δραστηριοποιείται στην περιοχή μας και συγκεκριμένα στο χώρο της καλαθοσφαίρησης.
    Μάλιστα η έκπληξη όλων είναι μεγαλύτερη όταν πρωτεργάτες στην δημιουργία της νέας ακαδημίας είναι άνθρωποι που στο παρελθόν και μέχρι πρόσφατα υπηρέτησαν τον ΑΟ Καρύστου από διάφορα πόστα ακόμα και από τη θέση των μελών του ΔΣ.
    Αποτέλεσμα αυτής της κίνησης είναι να διχαστεί μια ολόκληρη πόλη αφού οι γονείς αλλά και τα παιδία που μετέχουν στην ακαδημία του ΑΟΚ πιστεύουν οτι η νέα ακαδημία αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του ΑΟ Καρύστου.
    Αγαπητοί συμπολίτες και μέλη της οικογένειας του ΑΟ Καρύστου, ο όμιλός μας που είναι η δεύτερη οικογένειά μας (όπως την αποκαλούν πολλοί από εμάς που αγαπούν το άθλημα του ποδοσφαίρου), δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητισμού απο το 1974.
    Μετέχει ανελλιπώς στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Ευβοίας, και έχει να επιδείξει κατά την 40χρονη πορεία του πολλές επιτυχίες.
    Πολλοί συμπολίτες μας έχουν τίμησει τον σύλλογο και κατ’ επέκταση την πόλη της Καρύστου φορώντας την φανέλλα του ΑΟ.
    Γνώμονας πάντοτε σε όλο αυτό το οικοδόμημα που χτίζεται απο το 1974 ήταν το «ευ αγωνίζεσθαι» ιδανικό που καθημερινά διδάσκονται οι αθλητές του συλλόγου και της Ακαδημίας ποδοσφαίρου η οποία αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του απο την ίδρυσης της το 2000 εως σήμερα.
    Με βάση λοιπόν τα παραπάνω αναρωτιόμαστε ποιός ο σκοπός ίδρυσης της νέας ακαδημίας αφου ήδη υπάρχει μία και η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της μοναδικής ομάδος που εκπροσωπεί την πόλη ( ΑΟ Καρύστου) στο χώρο του ποδοσφαίρου.
    Το ΔΣ του Αθλητικού Ομίλου Καρύστου και της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου με απόφαση του θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να προασπίσει την Ιστορία και την Αξιοπρέπεια του συλλόγου.

    Το ΔΣ του ΑΟ Καρύστου