Ημερίδα στην Κάρυστο με τίτλο:«Πιστοποίηση/ Προώθηση/ Επισήμανση (labeling) Προϊόντων 1ης Μεταποίησης»
  • Σε συνέχεια της επιτυχημένης Ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στις 30/01/2013 στη Χαλκίδα και στις 11/10/2013 στη Σκύρο και του έντονου ενδιαφέροντος για πραγματοποίηση ημερίδας και στην Κάρυστο διοργανώνουμε

    Ημερίδα με τίτλο:«Πιστοποίηση/ Προώθηση/ Επισήμανση (labeling) Προϊόντων 1ης Μεταποίησης» στις 18/10/2013 και ώρα 17:00 στο Γιοκάλειο Ίδρυμα Καρύστου.

    Οι ομιλητές θα είναι από το Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Ελληνικό- Γεωργικό Οργανισμό «ΔΗΜΗΤΡΑ» για την πιστοποίηση των αγροτικών προϊόντων και από τον ΟΠΕ για το ρόλο και τη σημασία της συσκευασίας και της επισήμανσης κτλ. Στόχος είναι να γνωρίσουν οι παραγωγικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις 1ης Μεταποίησης προϊόντων (όπως τυρί, γάλα, κρέας, λάδι, κρασί, σύκα, γλυκά κουταλιού, ζυμαρικά κτλ) τις διαδικασίες που χρειάζονται για πιστοποίηση, τυποποίηση και τη διακίνηση σε χώρες της Ε.Ε. και Τρίτες Χώρες και πώς τα προϊόντα τους θα αποκτήσουν προστιθέμενη αξία και ανταγωνιστικότητα, επίσης θα γίνει αναφορά στην γυναικεία επιχειρηματικότητα στην ύπαιθρο. Μετά την ημερίδα θα ακολουθήσει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για να υπάρξει επίλυση αποριών.

    Για τους παραπάνω λόγους καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να παρευρίσκεται στην Ημερίδα.


    Εκ του Επιμελητηρίου Ευβοίας