Αντιρατσιστικός νόμος... χάρη στα ζώα επιβιώνουν τα κτήνη. Εβραίοι και Ναζί σε νέες συνεργασίες. Νέες μπίζνες τα συνεταιράκια.
 • ΑΥΤΟΙ  ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ  ΑΚΟΜΑ ............. ΚΑΙ  ΕΣΥ ..............

  Καθημερινά πλέον βλέπουμε τη χρησιμότητα που έχει η Χρυσή Αυγή για την παραπαίουσα Μεταπολίτευση ...Αποδεικνύεται —χωρίς καμία αμφιβολία— ως το πολυτιμότερο "εργαλείο" των δωσίλογων της εποχής του Μνημονίου. Άλλες φορές με τις βρισιές, άλλες φορές με τις σφαλιάρες και άλλες φορές με τα "κουμπούρια", καταφέρνουν και δίνουν τροφή" στα ΜΜΕ των δωσίλογων. Αποσπούν την προσοχή του κόσμου από τα πραγματικά προβλήματα και δίνουν στους προδότες απρόσμενες "πάσες" σε ένα "παιχνίδι", το οποίο θα έπρεπε να είναι ήδη χαμένο γι' αυτούς. Τους δίνουν τη δυνατότητα να ελίσσονται εκεί όπου θα έπρεπε να έχουν εγκλωβιστεί σε αδιέξοδο.
  Η Χρυσή Αυγή με τη λειτουργία της λειτουργεί σαν σωσίβιο γι' αυτούς ...Μια συμμορία προσώπων, η οποία απλά αναμασά "δυνατά" στη Βουλή αυτά, τα οποία λέει ο κόσμος στον δρόμο δίνει το "άλλοθι" σε όλους τους προδότες της Βουλής να παριστάνουν τους "δημοκράτες" ...Μια ομάδα αγραμμάτων, η οποία απλά βάζει τη "μαγκιά" του πεζοδρομίου στα βουλευτικά έδρανα. Εξαιτίας της Χρυσής Αυγής, άνθρωποι, οι οποίοι θα έπρεπε σήμερα να τρέμουν την ώρα που θα λογοδοτήσουν στον λαό για τα εγκλήματά τους, βγαίνουν στα μπαλκόνια και παριστάνουν τους "ήρωες" της Δημοκρατίας. Αυτήν τη χρησιμότητα μπορεί να την καταλάβει κάποιος, αν προσπαθήσει να φανταστεί τη σημερινή Βουλή χωρίς τη Χρυσή Αυγή ...Να τη φανταστεί χωρίς αυτό το "εργαλείο".
  Σε ποια κοινωνική εκδήλωση θα μπορούσε να σταθεί ο Βενιζέλος, ο Παπανδρέου ή ο Σαμαράς, αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή; Τι είδους πολιτικό "ρεπερτόριο" θα "πλάσαραν" χωρίς την Χρυσή Αυγή; Σε ποιο ακροατήριο θα εξηγούσαν τους "αγώνες" τους και την "αγωνία" τους για τη δημοκρατία; Χάρη στον Κασιδιάρη και τους άλλους μπορούν ακόμα και σήμερα να "ψελλίζουν" κάτι περί δικαιωμάτων του πολίτη, Χίτλερ και ολοκληρωτισμούς. Χωρίς τον Κασιδιάρη και τους ομοίους του, διαφορετική θα ήταν η συζήτηση μεταξύ των πολιτών ...Θα συζητούσαν για την προδοσία του Γιωργάκη και την παραδειγματική τιμωρία του ...Θα συζητούσαν για το "δούλεμα" του Σαμαρά, ο οποίος υποσχόταν "προανακριτικές" και στην πραγματικότητα "έκλεψε" τις εκλογές ...Θα συζητούσαν την προστασία που απολαμβάνουν οι διεφθαρμένοι, εξαιτίας των νόμων του βουλιμικού Βενιζέλου ,,,Θα συζητούσαν για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας από τον προδοτικό και διεφθαρμένο δικομματισμό.
  ...Συζητάνε όμως οι πολίτες τέτοια πράγματα; ...Όχι βέβαια. Συζητάνε για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να οπλοφορούν οι βουλευτές μέσα στη Βουλή. Συζητάνε για το αν έδωσε ένα "τσόκαρο" την τσάντα του για έλεγχο ή όχι. Αυτό το προπέτασμα "καπνού" τούς προσφέρει η Χρυσή Αυγή ...Δεν βλέπουν τα σοβαρά και βλέπουν τα ασήμαντα ...Δεν μιλάνε για το γελοίο τίμημα που έλαβε ο Βενιζέλος, προκειμένου να παραδώσει τον τερατώδη ΟΤΕ στους Ναζί της Ντόιτσε Τέλεκομ ...Δεν μιλάνε για τις αθλιότητες των διοδίων και του Μπόμπολα ...Δεν μιλάνε για τον Χατζηδάκη, ο οποίος, υπό τις εντολές του Μητσοτάκη, διαλύει τα πάντα ...Για τον ΟΣΕ, ο οποίος θα παραδοθεί τζάμπα ...Για το νερό, το οποίο θα στερηθεί ο κόσμος στο μέλλον. Η ανεργία καλπάζει και τους δουλεύουν με αντιρατσιστικούς νόμους, οι οποίοι δεν αφορούν κανέναν.
  Κατάλαβε ο αναγνώστης πόσο χρήσιμη είναι η Χρυσή Αυγή για κάποιους; Χρήσιμη, όμως, όχι κατά λάθος ...Δεν έτυχε ...Πέτυχε. Τα χρήσιμα για τον εαυτό του το σύστημα τα "κατασκευάζει" μόνο του και δεν τα περιμένει από την τύχη. Αποτέλεσμα σχεδιασμού είναι η σημερινή παρουσία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Αυτό, το οποίο εμείς σήμερα βλέπουμε εξαιτίας της χρήσης του, κάποιοι το φαντάστηκαν και το δημιούργησαν πριν αυτό υπάρξει. Γνώριζαν ότι θα δυσκόλευαν τα πράγματα για τους προδότες πολιτικούς στη Βουλή και αποφάσισαν να βάλουν μέσα σ' αυτήν το "τσίρκο" Μεντράνο της πολιτικής ...Κέρδη έχουν όλοι αυτοί κάθε φορά που τους βρίζουν οι αγράμματοι της Χρυσής Αυγής ...Κέρδη μετράνε κάθε φορά που τους απειλούν οι τενεκέδες.
  Μιλάμε για παιχνίδι πρωτοφανές, το οποίο έχει στηθεί στη Βουλή προκειμένου να δουλεύουν το πόπολο. Οι χρυσαυγίτες βρίζουν και απειλούν και με τον τρόπο αυτόν "ευλογούν" τους δωσίλογους. Οι ίδιοι οι δωσίλογοι τούς προκαλούν ή ακόμα και τους παροτρύνουν να παραστήσουν τους "άντρακλες" μέσα στη Βουλή ...Καθαρός αντιπερισπασμός ...Για να μην βλέπει ο λαός τούς προδότες, έβαλαν μπροστά του τους βλάκες ...Για να μην εστιάζει ο κόσμος στους δωσίλογους, έβαλαν μπροστά του τους γραφικούς. Απλά πράγματα ...Χάρη στα ζώα επιβιώνουν τα κτήνη.
  Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό, για να καταλάβεις τι συμβαίνει ...Τις φάτσες των δωσίλογων να δεις, όταν "πολεμάνε" τη Χρυσή Αυγή και καταλαβαίνεις τι συμβαίνει. Την τεράστια "ηδονή" κάποιου, που εκτελεί "στημένο" πέναλτι βλέπεις στη φάτσα του Βενιζέλου, όταν επιτίθεται με δικηγορίστικες σοφιστείες στους αγράμματους της Χρυσής Αυγής ...Σίγουρους "πόντους" μετράει κάθε φορά που κάνει τον "ήρωα" της δημοκρατίας αυτός, ο οποίος "διαπραγματευόταν" το Μνημόνιο ξαπλωμένος ...Σίγουρους "πόντους" μετράει όλη η "συμμορία" των προοδευτικών. Όλοι "δημοκράτες" με σίγουρα "πέναλτι" απέναντι σε τυφλούς και παράλυτους "τερματοφύλακες" του νεοναζισμού ...Κουβέληδες, Ρεπούσηδες, Τατσόπουλοι, Τσίπρες και Αλαβάνοι.
  Απλά και μόνον να δει κάποιος την αγωνία του "ανθρωπιστή" Βενιζέλου να επιβάλει τον αντιρατσιστικό νόμο, θα έπρεπε να ψυλλιάζεται πως κάτι περίεργο συμβαίνει. Το βουλιμικό κτήνος δεν είναι δυνατόν να κόπτεται για τον ανθρωπισμό. Ο δωσίλογος, που ίδρυσε το ΤΑΙΠΕΔ, για να παραδώσει τη χώρα στους Γερμανούς, δεν είναι δυνατόν να έχει πατριωτικές "ευαισθησίες". Ο άθλιος, ο οποίος θεσμοθέτησε την κρατική διαφθορά, που μας οδήγησε στην καταστροφή, δεν είναι δυνατόν να αγωνιά για την ψυχική μας υγεία. Το κτήνος, που προστάτευσε όλους τους επίορκους της Μεταπολίτευσης, δεν είναι δυνατόν να έχει κοινωνικά αισθήματα.
  Αυτός ο άνθρωπος σήμερα σηκώνει τη "σημαία" του αντιναζιστικού μετώπου. Χάρη στον Κασιδιάρη εμφανίζεται σαν ο γενναίος "ήρωας" της δημοκρατίας ...Ο φοβερός ρήτορας του αντιναζισμού. Αυτός έβαλε στο "στόχαστρό" του τον "ναζισμό" της Χρυσής Αυγής και τον "κατατροπώνει". Όμως, ο Βενιζέλος δεν είναι "τυχαίο" πρόσωπο ...Είναι ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ ...Είναι ο "άνθρωπος", που ηγείται σήμερα της δήθεν "προοδευτικής" παράταξης ...Ο άνθρωπος, που —όπως μας είπε ο ίδιος, δείχνοντάς μας τους γυμνασμένους κοιλιακούς του— συμμετέχει στη μάχη της γενιάς του για την επικράτηση του δημοκρατικού "τόξου" ...Ο άνθρωπος, που μπορεί να κατέστρεψε τα πάντα, αλλά καθημερινά δίνει με "γενναιότητα" τη μάχη του με τους Ναζί της Χρυσής Αυγής.
  Δεν αναφερόμαστε τυχαία στο ΠΑΣΟΚ. Υπάρχει λόγος που το κάνουμε. Δυστυχώς γι' αυτόν και τους ομοίους του "πέντε" άνθρωποι είμαστε στην Ελλάδα ...Γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα, που συμβαίνουν γύρω μας, έχουν "ονοματεπώνυμο". Σε μια τόσο μικρή χώρα, η οποία δήθεν αγωνιά μη τυχόν και αναβιώσει ο ναζισμός, γνωρίζουμε —ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζουμε— το who is who του καθενός και άρα ποιος είναι πραγματικός ναζιστής. Εμείς τουλάχιστον θυμόμαστε ποιος είναι πραγματικός Ναζί ...Θυμόμαστε ποιος έγινε πλούσιος, εξαιτίας των Ναζί ...Θυμόμαστε ποιος έγινε παράγοντας της εξουσίας, εξαιτίας των Ναζί. Μιλάμε για τους αυθεντικούς Ναζί και όχι για τα κουτορνίθια της Χρυσής Αυγής ...Τα αγράμματα "μαζέματα" από τις φτωχογειτονιές της Αθήνας και όχι μόνον.
  Όταν λοιπόν οι Γερμανοί κατέλαβαν την Ελλάδα, οι συνεργάτες τους δεν ήταν "εξωγήινοι" ...Συγκεκριμένοι άνθρωποι ήταν. Ο πολιτικός φορέας, ο οποίος συνεργάστηκε με τους Ναζί, ήταν επίσης συγκεκριμένος. Δεν βρήκαν οι Γερμανοί τους συνεργάτες τους μέσα από τις μικρές αγγελίες. Έκαναν πρόταση στις τότε υπάρχουσες πολιτικές δυνάμεις και από εκεί βρήκαν τους συνεργάτες τους. Με τους Γερμανούς συνεργάστηκε ένας συγκεκριμένος πολιτικός χώρος ...Μετρημένα "κουκιά" ήταν αυτά ...Κάποιοι έφυγαν για την Αίγυπτο, ακολουθώντας το "Παλάτι", κάποιοι έφυγαν για το βουνό —για να κάνουν αντίσταση— και κάποιοι έμειναν στην Αθήνα, για να συνεργαστούν και να γίνουν πλούσιοι χάρη στον κατακτητή.
  Ποιοι ήταν αυτοί; ...Ήταν οι γονείς αυτών, οι οποίοι σήμερα "αγωνίζονται" για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ...Ήταν οι εργοδότες των "ντερμπεντέρηδων", που σήμερα από τα κανάλια "κατακεραυνώνουν" αυτούς που το αρνούνται ...Ήταν οι "μέντορες" αυτών, που σήμερα δίνουν τις μάχες της "γενιάς" τους ...Ήταν αυτοί, που έγιναν πλούσιοι εξαιτίας των Ναζί και "ξεπλύθηκαν" από τις "αμαρτίες" τους μέσα στην "κολυμπήθρα" του Εμφυλίου πολέμου ...Στην πραγματικότητα ήταν αυτοί, οι οποίοι μεθόδευσαν τον Εμφύλιο πόλεμο, για να γλιτώσουν την τιμωρία τους ...Ήταν αυτοί, που ακόμα και σήμερα μάς απειλούν με "μακελειά" κάθε φορά που απειλούμε να αναζητήσουμε την αλήθεια γύρω από τα Μνημόνια ...Τα δικά τους προδοτικά Μνημόνια.
  ...Ποιοι ήταν αυτοί; ...Το κόμμα του θείου τού Μητσοτάκη και του παππού τού Σαμαρά ...Το κόμμα του αρχιδωσίλογου Λαμπράκη ...Το κόμμα του "γέρου" της Δημοκρατίας, που συμβούλευε τον Τσολάκογλου πριν μας οδηγήσει στον Εμφύλιο ...Το κόμμα των "Ξυπόλυτων", οι οποίοι έγιναν πλούσιοι μέσα από τις εθνικές καταστροφές ...Το κόμμα των βενιζελικών, που μέσα στον χρόνο μεταλλάχθηκε και έφτασε στις ημέρες μας ως ΠΑΣΟΚ ...Οι βενιζελικοί, που μεταπολεμικά κατόρθωσαν —με τις πλάτες των ξένων προστατών τους— και όχι μόνον έγιναν πλούσιοι, αλλά έλεγξαν και το σύνολο του πολιτικού σκηνικού.
  ...Αυτοί ήταν οι Ναζί δωσίλογοι της κατοχής ...Οι ιδρυτές και απόφοιτοι του Κολεγίου Αθηνών. Αυτοί, οι οποίοι σήμερα κατηγορούν κάποιους φανατικούς τενεκέδες για ναζισμό, ήταν οι αυθεντικοί φανατικοί ναζιστές. Αυτοί, οι οποίοι σήμερα είναι έτοιμοι να τιμωρήσουν όποιον "αρνείται" το Ολοκαύτωμα, ήταν αυτοί, οι οποίοι συμμετείχαν στη δημιουργία του Ολοκαυτώματος. Αυτά, τα οποία λέμε, δεν είναι προϊόντα συνομωσιολογικής σκέψης ...Είναι απόλυτα αποδείξιμα, εφόσον είναι γνωστά τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών
  Ο Λαμπράκης —και ιδρυτής του γνωστού Φιλομνημονιακού συγκροτήματος— ήταν αυτός, ο οποίος επί κατοχής, ως ηγέτης του κόμματος των Φιλελευθέρων, συνεργάστηκε με τους Ναζί. Στα γραφεία του στη Λαδά συστεγάζονταν τα γραφεία του κόμματος των βενιζελικών, οι δωσίλογοι δημοσιογράφοι του "Βήματος και των "Νέων" και ...οι Ναζί ...Όλοι οι "λειτουργοί" της κατοχικής "ενημέρωσης" ...Οι Σαμαράδες, οι Ψυχάρηδες, οι Πρετεντέρηδες και οι Ράιχενμπαχ της εποχής.
  Βενιζελικός ήταν ο δωσίλογος Πάγκαλος, ο οποίος μας άφησε "κληρονομιά" το κήτος της λίμνης Βουλιαγμένης. Βενιζελικός ήταν ο Γονατάς ...ο εμπνευστής και —μαζί με τον Γύπαρη— ιδρυτής των ναζιστικών Ταγμάτων Ασφαλείας και βενιζελικοί ήταν όλοι οι ταγματασφαλίτες. Βενιζελική ήταν και η γνωστή "σοσιαλίστρια" Μελίνα Μερκούρη, η οποία έφυγε από τη μεταπολεμική Αθήνα, για να μην έχει καμία περίεργη συνάντηση με αυτούς που την ήθελαν κρεμασμένη την επομένη της αναχώρησης των Ναζί.
  ...Όλο το "ανφάν-γκατέ" της "σοσιαλιστικής" Μεταπολίτευσης του Ανδρέα ήταν Βενιζελικοί. Βενιζελικοί ήταν οι Βαρδινογιάννηδες, οι Λάτσηδες, οι Κωστόπουλοι, οι Αγγελόπουλοι, οι Μαρινάκηδες, οι οποίοι έγιναν μεγιστάνες στο "εχθρικό" για την επιχειρηματικότητα "σοσιαλιστικό" περιβάλλον. Βενιζελικοί ήταν οι Χριστοφοράκοι και οι Πικραμένοι, οι οποίοι "μεσουράνησαν" στους τομείς τους κατά τη διάρκεια του "σοσιαλισμού" της Μεταπολίτευσης. Βενιζελικοί ήταν και ένα αφανές "υπόστρωμα", το οποίο έδινε πάντα "λουλούδια" στον κρατικό μηχανισμό, προκειμένου αυτός να συνεχίσει το προδοτικό του έργο ..."Λουλούδια", όπως το σόι του γνωστού Παπακωνσταντίνου, ο οποίος υπέγραψε το Μνημόνιο.
  Αυτοί οι βενιζελικοί ήταν αυτοί, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τους Ναζί. Ανάμεσα σε αυτούς θα βρει κάποιος τους "κουκουλοφόρους", που σημάδευαν τους Έλληνες πατριώτες με τα γερμανικά Λούγκερ. Μετά --για να γλιτώσουν-- "σκέφτηκαν" πως όλα αυτά τα έκαναν, ώστε να "γλιτώσουν" την Ελλάδα από την κομμουνιστική λαίλαπα ...Πρώτα πρόδωσαν και πλούτισαν και μετά σκέφτηκαν ότι αυτό το έκαναν για το δικό μας "καλό" και όχι για το δικό τους ...Πρώτα έγιναν ως δωσίλογοι ισχυροί καπιταλιστές και μετά σκέφτηκαν πώς θα σώσουν τον καπιταλισμό στην Ελλάδα. Σε αυτών την "παράταξη" σήμερα ηγείται ο χοντρός Βενιζέλος ...Αυτός ο "δημοκράτης" άνθρωπος είναι εκείνος, που σήμερα δίνει τη "μάχη" του με τους Νεοναζί της Χρυσής Αυγής.
  Και μόνον να τα σκεφτεί κάποιος όλα αυτά, θα πρέπει να αηδιάσει. Τα παιδιά των βενιζελικών, που κάποτε παρέδωσαν την πατρίδα στους Ναζί, είναι αυτοί οι οποίοι σήμερα μας παρέδωσαν στους "δανειστές" ...Ο Σαμαράς είναι ο εγγονός του Μπενάκη, που δολοφόνησε τον Δραγούμη και είναι αυτός που δίνει ως Πρωθυπουργός τη "μάχη" του απέναντι στον Ναζισμό ...Ο Μητσοτάκης είναι ο ανιψιός του Βενιζέλου και είναι αυτός που μοίρασε τα πάντα στη Διαπλοκή και υποστήριξε μέχρις εσχάτων το Μνημόνιο ...Ο χοντρός συνονόματος του Βενιζέλου —και ηγέτης της "δημοκρατικής" παράταξης— είναι αυτός που "νομοθέτησε" εις βάρος όλων των επόμενων γενιών Ελλήνων. Αυτός, που τα πούλησε όλα και τους άφησε ως κληρονομιά τα μελλοντικά κέρδη από μελλοντικά κοιτάσματα, που δεν έχει δει κανένας.
  Γύρω από αυτούς τους αυθεντικούς ΝΑΖΙ περιστρέφονται και όλα τα "βρακολάστιχα" του παρακράτους του Εμφυλίου ...Όλα τα "αριστερά" εργαλεία της Μεταπολίτευσης ...Όλα τα συνεργαζόμενα "μαγαζιά" των παλιών δωσίλογων ...Όλα τα "μαγαζιά", που έχτισαν τις υποδομές τους στον Εμφύλιο ...Οι χαφιέδες του ΚΚΕ και της ασφάλειας, οι οποίοι "μετακινήθηκαν" στο δημοκρατικό "τόξο", όταν αυτό βόλευε. Πρώτος απ’ όλους ο υπουργός Δικαιοσύνης του βρόμικου '89 Κουβέλης. Μαζί μ' αυτόν και όλη η "παραγωγή" του σταλινικού "βόθρου". Από τον Αλαβάνο και τη Δαμανάκη μέχρι τον Τσιπράκο είναι όλοι τους "παραγωγή" τού ίδιου "μαγαζιού" ...Του "μαγαζιού" αυτού, που στα βήματα των αγράμματων "κουτβήδων" εξακολουθεί και βγάζει τους πιο φτηνούς και αξιόπιστους χαφιέδες της πατρίδας μας ...Χαφιέδες του μεροκάματου.
  Αυτοί έχουν θέσει τους εαυτούς τους στη "διάθεση" της πατρίδας και της Δημοκρατίας ...Αυτοί καθημερινά "πολεμάνε" τους τενεκέδες της Χρυσής Αυγής ...Τα πνευματικά "παιδιά" του βενιζελικού ταγματασφαλίτη Παπαδόπουλου ...Τα "παιδιά" του συνταγματάρχη πράκτορα της CIA. Όλοι με τη "σειρά", για να πάρουν τα "ένσημα" της "αντίστασης" απέναντι στον "ναζισμό". Όλοι με τη σειρά, να "χτυπήσουν" τον Κασιδιάρη ...Μιλάμε για "ήρωες" ...Λίγο ο Σαμαράς, που δεν "μασάει" ...Λίγο ο Βενιζέλος, που τους θεωρεί "παράνομους" στη Βουλή ...Λίγο ο Τσίπρας, που τους θεωρεί κοινή εγκληματική "συμμορία" ...Λίγο και το ΚΚΕ, που ψελλίζει κάτι ακατανόητα για τους αντιναζιστικούς αγώνες του κομμουνισμού στις στέπες της Ρωσίας. Μέχρι και ο γνωστός Άδωνης διεκδικεί τη θέση του στο πάνθεον των αντιναζιστών "ηρώων" ...Ο εισηγητής του Μνημονίου, ο οποίος πολεμάει για τη Δημοκρατία
  ..."Κακό είναι, που πολεμάνε όλοι αυτοί τον ναζισμό;", θα έλεγε ο ανύποπτος αναγνώστης ...Όχι βέβαια... Συμφωνούμε και επαυξάνουμε ...Συμφωνούμε τόσο, που προτείνουμε την κλιμάκωση του αγώνα. Τώρα, που αποφάσισαν οι "γενναίοι" να "σώσουν" τη χώρα από τους Ναζί, είναι ευκαιρία να ξεριζώσουμε για πάντα τον ναζισμό από την πατρίδα μας ...Είναι ευκαιρία να ανοίξουν οι φάκελοι των δωσίλογων της κατοχής ...Σωστό δεν είναι αυτό το οποίο προτείνουμε; Γιατί δεν ανοίγουν τον "φάκελο" των Ναζί στην Ελλάδα; ...Τι φοβούνται; ...Τη σημερινή Γερμανία της Μέρκελ; Έχει σχέση αυτήν η "ανταγωνιστική" Γερμανία με τη Γερμανία των Ναζί;
  Αν φοβούνται τη Γερμανία, ας αφήσουν στην άκρη τα "αφεντικά" του Ρήνου. Ας ασχοληθούν μόνον με τους τοπικούς δωσίλογους ...Ακόμα τους φοβούνται; ...Πλησιάζει αιώνας από την εποχή του δωσιλογισμού ...Αρμοδιότητα της ιστορίας και όχι της πολιτικής είναι πλέον το φαινόμενο εκείνο ...Πεθαμένοι δεν είναι όλοι οι πρωταγωνιστές; ...Ή μήπως όχι; ...Μήπως, εξαιτίας εκείνων των πρωταγωνιστών, σήμερα κυριαρχούν τα παιδιά τους ως "δημοκράτες"; ...Μήπως μαζί με τους Χριστοφοράκους και τους Πικραμένους προκύψουν και άλλα θέματα με πολύ σημαντικότερους πολιτικούς παράγοντες της Μεταπολίτευσης; ...Μήπως θα αρχίσουν να τρίζουν τα θεμέλια από τα Συγκροτήματα και τα Μέγαρα στην Αθήνα; ...Μήπως θα αρχίσουν τα τρίζουν τα σκαριά από τα καράβια που πλέουν μεσοπέλαγα;
  ...Απλά πράγματα. Δεν λέμε τίποτε παράξενο. Μας "έπεισε" τόσο ο Σαμαράς όσο και ο Βενιζέλος για τη "θέλησή" τους να πολεμήσουν τον ναζισμό ...Για τη θέλησή τους να σπάσουν το "αυγό" του "φιδιού" πριν αυτό γεννηθεί ξανά στην πατρίδα μας. Τώρα, που αυτοί οι "ηγέτες" μας εντόπισαν τον κίνδυνο, θα πρέπει να "ξεριζώσουν" το κακό από τη "ρίζα" του. Ας ψάξουμε λοιπόν όλοι μαζί να δούμε ποιοι ήταν οι επιφανείς δωσίλογοι της κατοχής ...Από ποιον χώρο προέρχονταν και τι απέγιναν μεταπολεμικά, εφόσον αποδεδειγμένα κανένας δεν τιμωρήθηκε. Τι έκαναν οι παλιοί δωσίλογοι την εποχή της Χούντας; Ποιος ο ρόλος τους στην προδοσία της Κύπρου; Μήπως βενιζελικοί ήταν οι Χουντικοί και οι ίδιοι ήταν που έγιναν οι αντιχουντικοί ήρωες της Μεταπολίτευσης; Τι σχέση είχε ο ναζιστής και ταγματασφαλίτης Παπαδόπουλος με τον "αντιχουντικό" δημοκράτη Χρίστο Λαμπράκη; Τι σχέση είχε ο δικτάτορας και "μέντορας" του Μιχαλολιάκου με το "αφεντικό της "δημοκρατικής" παράταξης; Τι σχέση είχε το αφεντικό του Πρετεντέρη με το αφεντικό του Κασιδιάρη;
  Οι φάκελοι, οι οποίοι δήθεν καταστράφηκαν από τον γέρο Καραμανλή, μήπως περιφέρονται στις πρεσβείες και επιτρέπουν σε κάποιους να εκβιάζουν τους "ηγέτες" μας; Μήπως πριν από τη λίστα της Siemens της Μεταπολίτευσης υπήρχε και η λίστα της Siemens της Κατοχής; Τώρα, που ο κίνδυνος για επανεμφάνιση του "φιδιού" είναι ορατός, δεν πρέπει να μάθουμε ποιοι ήταν οι δωσίλογοι που μας πρόδωσαν; Τώρα, που τα πάθη του Εμφυλίου έχουν καταλαγιάσει και ο λαός έχει πραγματικά "απομακρυνθεί" από τις ακρότητες του παρελθόντος, δεν πρέπει να μάθουμε τι πραγματικά συμβαίνει; Βλέπει κανένας τέτοια πρόθεση; ...Όχι βέβαια. Πρόθεσή τους είναι να "φορτώσουν" τον ναζισμό σε εύκολους "στόχους" και να παριστάνουν τους "ήρωες". Βρήκαν πέντε αγράμματους φασίστες και τους δείχνουν με το "δάκτυλο", παριστάνοντας τους αντιστασιακούς ...Αυτοί, οι οποίοι ασκούν την εξουσία εντελώς φασιστικά, δείχνουν κάποιους φασίστες και έχουν αρχίσει να "κλαίνε" σαν θύματα του φασισμού.
  Κατάλαβε ο αναγνώστης πόσο χρήσιμοι είναι οι αγράμματοι χρυσαυγίτες; ...Το "άλλοθι" των ναζιστών που μας κυβερνάνε είναι ...Το "άλλοθι" των συνεργατών της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Χάρη στους χρυσαυγίτες όλοι αυτοί μπορούν ακόμα και κυκλοφορούν ανάμεσα στον κόσμο. Τώρα καταλαβαίνει κάποιος τον λόγο που οι Ναζί τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού διέλυσαν το "φιλοβασιλικό" ΛΑΟΣ και έβαλαν στη Βουλή τη Χρυσή Αυγή ...Με τις "ευλογίες" της Μέρκελ και του Σόιμπλε μπήκε η Χρυσή Αυγή στην Βουλή, για να απασχολεί τον λαό στο διάστημα που αυτοί με τους συνεργάτες τους θα λεηλατούσαν το ελληνικό κράτος.
  ...Με τις "ευλογίες" της γερμανικής πρεσβείας το κανάλι του ΑΝΤ1 πρόσφερε στον Κασιδιάρη την ευκαιρία με το σώου απέναντι στη χαφιέ του ΚΚΕ ..."Στημένα" ήταν όλα, για να παρασυρθεί ο λαός από την παράσταση με θέμα: "Ο Καραγκιόζης ανατιναζιστής και δημοκράτης" —και στον ρόλο του Χατζηαβάτη ο Κασιδιάρης—. Τώρα καταλαβαίνει κάποιος γιατί τα συστημικά "μαγαζιά" των δημοσκοπήσεων δίνουν τεράστια ποσοστά στη Χρυσή Αυγή, ενώ στην πραγματικότητα είναι μια ανύπαρκτη δύναμη. Τώρα καταλαβαίνει κάποιος γιατί ο υπάλληλος του Λαμπράκη —με το όνομα Πρετεντέρης— "καταγγέλλει" καθημερινά τον φασισμό της Χρυσής Αυγής.
  ...Στη Χρυσή Αυγή έχουν επενδύσει τα αφεντικά των Πρετεντέρηδων και οι ίδιοι οι Πρετεντέρηδες την επιβίωσή τους. Το "φίδι" του φασισμού θα συνεχίσει να επιβιώνει χωρίς πρόβλημα για όσο διάστημα θα δείχνει με τα Megaλα του κανάλια τα κλούβια "αυγά" της "ψευδοφωλιάς" της Χρυσής Αυγής ...Η πραγματική "φωλιά" του "φιδιού" είναι στα μνημονιακά κόμματα, τα οποία ελέγχονται από τους βενιζελικούς ...Τα πραγματικά "αυγά" του "φιδιού" εκκολάπτονται στο Κολέγιο Αθηνών. Εκεί όπου γαλουχήθηκαν οι Γιωργάκηδες, οι Αντωνάκηδες, οι Μητσοτάκηδες, οι Παπακωνσταντίνου και όλοι όσοι μας πρόδωσαν στους Ναζί της Μέρκελ. Εκεί όπου γαλουχήθηκαν οι Δήμου, οι οποίοι αισθάνονται δυστυχείς που είναι Έλληνες. Εκεί όπου γαλουχήθηκαν οι Νανόπουλοι, οι Μάνοι και οι Κλεόνες, που, μέσω των τραπεζών τους, μας βύθισαν στην καταστροφή.
  ...Αυτά είναι τα πραγματικά "αυγά" του "φιδιού" ...Αυτά που "γεννούν" Σαμαράδες, Γιωργάκηδες και Ντορούλες ...Κλούβια "αυγά" είναι αυτά της Χρυσής Αυγής ...Κλούβια "αυγά", που γεννούν ακίνδυνους και σαματατζήδες Κασιδιάρηδες. Πρόσφατα η Ντόρα μέσα στη Βουλή προσπάθησε να μας εξηγήσει τι σημαίνει τρομοκρατία και φασισμός, "δείχνοντας" την Χρυσή Αυγή. Επιτέθηκε κι αυτήν —ως γνήσια "ηρωίδα"— στους φασίστες. Ό,τι είπε ήταν λάθος. Τρομοκρατία δεν είναι οι βρισιές των αγραμμάτων. Φασισμός δεν είναι οι κραυγές του άσχετου Μιχαλολιάκου, που τον ψήφισε ο κόσμος και πήγε στη Βουλή.
  ...Φασισμός είναι η δική της παρουσία της στη Βουλή ...Φασισμός είναι να μην μπορεί ο λαός να πραγματοποιήσει τη θέλησή του ...Να μην μπορεί να κάνει αυτά, τα οποία με βάση το Σύνταγμα δικαιούται να κάνει ...Φασισμός είναι να την διώχνει ο λαός από την "πόρτα" της Βουλής και να την μαζεύει ο Σαμαράς από το "παράθυρο" ...Αυτό είναι φασισμός ...Να μην την ψηφίζει κανένας και να την βλέπεις στη Βουλή ...Να μπαίνει μέσα σ' αυτήν σαν ποντικός από τα "σιφόνια" των παρακρατικών παζαριών του Κολεγίου ...Να μην την θέλει ο κόσμος και αυτή να "υπάρχει" παρά τη θέλησή του. Φασισμός είναι να εξασφαλίζεις ως Κωστάκης ή Γιωργάκης τη βουλευτική ασυλία ερήμην του λαού. Να μην δίνεις την ευκαιρία στον λαό να σε τιμωρήσει με την ψήφο του για τα λάθη, τις παραλήψεις και τις προδοσίες σου. Αυτό είναι φασισμός και η ελληνική Βουλή είναι γεμάτη από φασίστες.
  Καμία "φωλιά" και κανένα "αυγό" του φασισμού δεν θα κινδυνεύει για όσο διάστημα οι πραγματικοί Ναζί της Βουλής θα δείχνουν στον κόσμο σαν εχθρούς του τον Μιχαλολιάκο, τη γυναίκα του και τον Κασιδιάρη ...Το "φίδι" θα γεννοβολάει ανεξέλεγκτα και ο κόσμος θα κοιτάει σε λάθος "φωλιά". Εδώ μπορεί να καταλάβει κάποιος πόσο λάθος ήταν, που ο κόσμος στήριξε με την ψήφο του τη Χρυσή Αυγή ...Η οργή είναι κακός σύμβουλος σε τέτοιες περιπτώσεις. Η Δημοκρατία είναι πολύ σύνθετο σύστημα, για να νομίζει κανένας ότι μπορεί να "τιμωρήσει" τους προδότες της με κλωτσιές και με μπουνιές. Όσο οργισμένος και να αισθάνεται κάποιος, πρέπει να έχει γνώσεις και υπομονή, για να "τιμωρήσει" πραγματικά αυτούς που "πληγώνουν" τη Δημοκρατία.
  ...Ηγέτες ψάχνεις στη Δημοκρατία και όχι αγράμματους μπράβους. Σε ένα αεροσκάφος, που κινδυνεύει με πτώση και συντριβή, δεν ψηφίζεις τον αγράμματο μπρατσαρά που κάθεται δίπλα σου, για να μπει στο πιλοτήριο και να αρχίσει στις κλωτσιές και στις μπουνιές τους προδότες πιλότους. Όσο κι αν αυτό σε ευχαριστεί, είναι λάθος επιλογή. Σε ένα αεροσκάφος, που κινδυνεύει με συντριβή, προέχει η σωτηρία του και μετά ακολουθεί το κλωτσομπουνίδι της τιμωρίας. Σε ένα αεροσκάφος, που πέφτει, αναζητάς κάποιον από τους συνεπιβάτες που να γνωρίζει να πιλοτάρει, ώστε με την ψήφο σου να του παραδώσεις το πηδάλιο του κυβερνήτη.
  Αν κάποιοι πιστεύουν ότι ο Κασιδιάρης είναι καλή επιλογή "κυβερνήτη", καλά έκαναν και τον ψήφισαν. Αν όμως τον έβαλαν εκεί, για να βρίζει και να κλωτσάει τους ανίκανους κυβερνήτες, σύντομα θα καταλάβουν ότι δεν έδωσαν καμία λύση στο πρόβλημά τους. Τώρα, που ο Κασιδιάρης μπήκε στο "πιλοτήριο" και πλακώνεται με τους προδότες "πιλότους", φαίνεται το αποτέλεσμα της επιλογής τους. Με τον αγράμματο Κασιδιάρη να μην ελέγχει τον εαυτό του, τους δίνει τη δυνατότητα να εμφανίζονται σαν η λογικότερη επιλογή που έχει ο λαός. Θα παραμείνουν και πάλι μόνοι τους στο "πιλοτήριο", εφόσον οι αντίπαλοί τους θα χαρακτηριστούν συλλήβδην "Κασιδιάρηδες" ...Χάρη στον Κασιδιάρη ο "πιτσαδόρος" της πλάκας παριστάνει τον Πρωθυπουργό ...Χάρη στον Κασιδιάρη ο βουλιμικός παριστάνει τον ρήτορα της Δημοκρατίας ...Χάρη στον Κασιδιάρη εξακολουθούν να έχουν νόημα ύπαρξης όλοι οι "βρικόλακες’ της Μεταπολίτευσης ...Κωστάκηδες και Ντορούλες, όλοι κάτι θα έχουν να πουν "υπέρ" της Δημοκρατίας. Μέχρι και ο Αλαβάνος "επέστρεψε" στα πολιτικά πράγματα και αναζητά ρόλο.
  Έστω όμως και έτσι, πάντα υπάρχουν περιθώρια να αλλάξουν τα πράγματα. Θεωρούμε ότι η Χρυσή Αυγή μπορεί εύκολα να κάνει την κίνηση "ΜΑΤ" εις βάρος των Ναζί δωσίλογων που μας κυβερνούν. Αρκεί να κάνει το πατριωτικό της καθήκον, χωρίς να υπολογίσει το προσωπικό κόστος των στελεχών της ...Να κάνει αυτό, που τόσο πολύ της αρέσει να λέει, εφόσον παριστάνει το πατριωτικό κόμμα: Ας φύγει μόνη της από τη Βουλή, για να "δείξει" στον κόσμο τι υπάρχει στη Βουλή ...Να αφήσει μόνα τους τα κόμματα που ψήφισαν το Μνημόνιο και τον σταλινικό "βόθρο" που "ζέχνει" ...Να δείξει ότι η σημερινή Βουλή δεν είναι ο "ναός" της Δημοκρατίας, αλλά το "απόστημα" της Δημοκρατίας ...Ένα "απόστημα", που απλά ο λαός πρέπει να "σκάσει" πριν τον "δηλητηριάσει" και τον οδηγήσει στον "θάνατο".
  Πώς όμως θα το κάνει; ...Είναι πολλά τα λεφτά "Άρη", όπως θα έλεγε και ο Καλογύρου. Δύο βουλευτικούς μισθούς παίρνει ο άεργος και ανεπάγγελτος "Φίρερ". Μέχρι και ο Κασιδιάρης από γραφικός τυπάκος, που έμενε με τους γονείς του, έγινε πολύφερνος γαμπρός. Εκεί που πήγαινε στα γυμναστήρια, επειδή δεν είχε χρήματα να πιει έξω έναν καφέ, έφτασε στο σημείο να γίνει επώνυμος παράγοντας. Πώς θα φύγουν αυτοί από τη Βουλή; ...Πώς θα διώξεις τον "κόπρο" από το "χασαπιό"; ...Πώς θα γυρίσουν πίσω στα "πέτρινα" χρόνια; Τότε που κοιτούσαν τον κόσμο με μισό "μάτι" και ονειρεύονταν την "ευκαιρία" τους; Τώρα, που τους δόθηκε αυτή η ευκαιρία, θα την αφήσουν να περάσει ανεκμετάλλευτη για λόγους "πατριωτισμού";
  ...Απλά πράγματα. Μόνον τους πραγματικούς Ναζί —και κανέναν άλλο— υπηρετεί η Χρυσή Αυγή ...Τους Ναζί, οι οποίοι είναι τα αφεντικά του δικομματισμού ...Τους παλιούς δωσίλογους του Κολεγίου ...Τους ιδρυτές των Ταγμάτων Ασφαλείας, των οποίων στέλεχος ήταν ο Παπαδόπουλος ..."Παράσταση" δίνουν όλοι αυτοί μέσα στη Βουλή ..."Παράσταση", που βολεύει τη γερμανική πρεσβεία ..."Παράσταση", που βολεύει τους δανειστές, εφόσον "καίνε" τα ελληνικά επιχειρήματα μόνο και μόνο επειδή τα πιάνουν στο στόμα τους ...Το παλιό κόλπο με το ΚΚΕ. Ό,τι πρέπει να πει και να απαιτήσει ο λαός, το κάνουν άχρηστη "πατσαβούρα" οι χρυσαυγίτες ...Όλα "σωστά" και τα πρόσωπα "λάθος" ...Οι υπάλληλοι της Ντόρας —που έχει άποψη περί τρομοκρατίας και Δημοκρατίας—.
  Αντιρατσιστικός Νόμος.
  Για όσο διάστημα οι ψευδοναζί της Χρυσής Αυγής παραμένουν στη Βουλή, θα "βασιλεύουν" οι πραγματικοί Ναζί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ...Οι άνθρωποι, οι οποίοι είναι φυσικοί απόγονοι ναζιστών εγκληματιών, που αποδεδειγμένα έστειλαν συνανθρώπους μας στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως των Γερμανών συνεργατών τους. Αυτοί είναι που σήμερα "καίγονται" να επιβάλουν τον "Αντιρατσιστικό Νόμο" ...Έναν νόμο, ο οποίος, για παράδειγμα, ανάμεσα σε όλα τα άλλα ποινικοποιεί και την άρνηση του Ολοκαυτώματος ...Ποινικοποιεί την άρνηση του δικού τους εγκλήματος. Θα πηγαίνουν φυλακή δηλαδή αυτοί, οι οποίοι αρνούνται να αποδεχθούν το έγκλημα του Ολοκαυτώματος και όχι αυτοί, οι οποίοι αποδεδειγμένα συμμετείχαν σ' αυτό ...Αστείο δεν είναι και μόνον να το σκεφτεί κάποιος; ...Οι αυθεντικοί ναζιστές θα διώκουν ποινικά όποιους αρνούνται τα εγκλήματα του ναζισμού.
  Σ' ό,τι αφορά αυτόν καθ’ αυτόν τον νόμο, ένα πράγμα έχουμε να πούμε ...Αποτελεί ντροπή για τον άνθρωπο και τον πολιτισμό και μόνον που υπάρχει ένας τέτοιος νόμος ...Αποτελεί απόδειξη ήττας της κοινωνίας μας αυτός ο νόμος και μόνον που συζητιέται. Γιατί; Γιατί, όταν υπάρχει ένας τέτοιος νόμος, σημαίνει ότι έχουμε "ηττηθεί" ως ανθρώπινη κοινωνία. Σημαίνει πως δεν υπάρχει ούτε άνθρωπος ούτε πολιτισμός ...Απλά πράγματα. Είναι σαν να νομοθετεί κάποιος ότι η κάθε μητέρα πρέπει υποχρεωτικά να αγαπάει τα παιδιά της. Είναι σαν να ποινικοποιείς την "άρνηση" της μητέρας να αγαπήσει τα παιδιά της.
  ...Είναι δυνατόν να συμβεί αυτό; ...Όχι βέβαια. Γιατί; Γιατί, αν υπάρξει ποτέ τέτοια ανάγκη, σημαίνει ότι το ανθρώπινο είδος έχει "μεταλλαχθεί" σε τέτοιον βαθμό, που δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς έξωθεν παρέμβαση ...Σημαίνει ότι βαδίζουμε προς την εξαφάνιση του είδους, εφόσον δεν μπορεί καμία εξωτερική παρέμβαση να υποκαταστήσει τους νόμους της φύσης. Είναι νόμος της φύσης η αγάπη της μητέρας προς το βλαστάρι της. Αν αναγκαστεί κάποιος να θεσμοθετήσει τη μητρική αγάπη, σημαίνει ότι ξεφύγαμε από τη φύση και βαδίζουμε προς τον θάνατο. Με τον ανθρώπινο νόμο κάποιοι μπορούν να προσπαθήσουν —ανεπιτυχώς πάντα— να "σπάσουν" έναν φυσικό νόμο, αλλά όχι να τον υποκαταστήσουν. Αυτό βλέπουμε να συμβαίνει στην περίπτωση του αντιρατσιστικού νόμου.
  Ο απλός άνθρωπος —και πόσο μάλλον ο πολιτισμένος— δεν έχει ανάγκη τον νόμο, για να αγαπάει τον συνάνθρωπό του ...Δεν έχει ανάγκη τον νόμο, για να αγαπάει τον κατατρεγμένο συνάνθρωπό του και άρα και τα θύματα των ανθρώπινων θηριωδιών. Ο άνθρωπος από τη φύση του συμπαρίσταται στους ανθρώπους που διώκονται, αδικούνται, πεινάνε ή βασανίζονται. Το ίδιο συμβαίνει και με τους πολιτισμούς που αυτός δημιούργησε. Οι άνθρωποι τούς "ρύθμισαν", ώστε να είναι φιλικοί απέναντι στους δυστυχείς ανθρώπους. Ο άνθρωπος τη δική του αγάπη για τον συνάνθρωπό του την "πέρασε" και στα συστήματά του. Από τα αρχαία χρόνια έχουν "κωδικοποιηθεί" αυτές οι συμπεριφορές. Έχουν περάσει στο DNA των ανθρώπινων πολιτισμών. Οι Αρχαίοι Έλληνες αναγνώριζαν τα δικαιώματα των ικετών ακόμα και σε φονιάδες. Η έννοια της φιλοξενίας είχε περάσει ως ηθικός νόμος μέσα στη θρησκεία τους.
  Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι, για να προσπαθούν οι ισχυροί αυτού του κόσμου τώρα —την τρίτη χιλιετία— να επιβάλουν έναν τέτοιον νόμο, σημαίνει ότι φοβούνται την αντίδραση αυτού του κόσμου. Για να προσπαθούν αυτοί, που αδικούν τους ανθρώπους, να περάσουν νόμους υπέρ των αδικημένων, σημαίνει ότι τα πράγματα τείνουν να ξεφύγουν από το έλεγχό τους. Γνωρίζουν αυτοί, που εξουσιάζουν τον κόσμο, ότι με τους χειρισμούς τους ξεπέρασαν τα ανθρώπινα όρια ανοχής και πολιτισμού ...Γνωρίζουν ότι με τις πράξεις τους έσπρωξαν τις κοινωνίες πέρα από τα όριά τους ...Γνωρίζουν ότι με τις πράξεις τους ανάγκασαν τους ανθρώπους να "συγκατοικούν" με άλλους δυστυχείς ανθρώπους σε τόσο προβληματικές συνθήκες, που αρνούνται να τους αγαπήσουν ή να συμπάσχουν μ' αυτούς ...Γνωρίζουν ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να έχει μονιμότητα και ότι αυτό σύντομα θα οδηγήσει στην έκρηξη.
  ...Μια έκρηξη, η οποία καθημερινά δείχνει όλο και πιο αναπόφευκτη. Αυτήν την έκρηξη προσπαθούν να καθυστερήσουν με τους "πυροσβεστικούς" νόμους του αντιρατσισμού ...Τους νόμους εκείνους, οι οποίοι απλά "ψύχουν" μια κατάσταση, η οποία "υπερθερμαίνεται" και οδηγεί αναπόφευκτα στην έκρηξη. Όμως, ό,τι και να κάνουν, όσο σκληρά και να νομοθετήσουν, δεν μπορούν να σταματήσουν την ανθρώπινη φύση. Δεν μπορείς με νόμους και απαγορεύσεις να σταματήσεις τη ροή του ποταμού.
  Οι κοινωνίες θα αντιδράσουν στο πολυπολιτισμικό μοντέλο της Νέας Τάξης, όχι επειδή είναι "καθυστερημένες" ή "πρωτόγονες", αλλά γιατί απλά είναι ανθρώπινες. Θα αντιδράσουν όπως θα αντιδρούσε η κάθε οικογένεια, αν επιχειρούσες να μετατρέψεις το σπίτι της σε κέντρο διερχομένων. Δεν αντέχει μια κοινωνία αυτήν τη χαοτική κατάσταση ...Διαταράσσεται η ψυχική της κατάσταση ...Απειλείται η ψυχική της ισορροπία ...Δεν λειτουργούν οι εσωτερικοί της κανόνες και απορυθμίζεται ...Αρχίζει και πιέζεται και κανένας δεν γνωρίζει πού θα φτάσει, όταν θα αποφασίζει να αντιδράσει ...Αρχίζει και τρελαίνεται και θα στραφεί επί δικαίων και αδίκων.
  ...Ανθρώπινο είναι αυτό ...Δεν έχει σχέση με τον πολιτισμό ή την παιδεία των ανθρώπων ...Έχει σχέση με την ανθρώπινη φύση τους. Όπως αντιδρά αρνητικά ο άνθρωπος στον σωματικό πόνο, είτε είναι μορφωμένος είτε αμόρφωτος, έτσι αντιδρά αρνητικά και η ανθρώπινη κοινωνία στους δικούς της "πόνους". Όταν βλέπουμε ότι η μέχρι τώρα "βιτρίνα" του πολυπολιτισμού και της ανοχής —που ήταν η Σουηδία— "έσπασε" μέσα σε λίγες ώρες, ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Όταν η πλούσια Σουηδία δεν αντέχει, αντιλαμβανόμαστε ότι κοινωνίες, οι οποίες σύντομα θα κληθούν να δώσουν τη μάχη της επιβίωσης, δεν έχουν περιθώρια ανοχής.
  Οι λαοί θα αντιδράσουν, γιατί θα πρέπει να επιβιώσουν. Δεν μπορείς να τους "δουλεύεις" και μάλιστα υπό συνθήκες οικονομικής κρίσης. Όταν "σπάει" η Σουηδία —και μάλιστα υπό καλές οικονομικές συνθήκες— δεν υπάρχει πιθανότητα να αντέξει μια Ελλάδα ή μια Ιταλία ή μια Ισπανία υπό συνθήκες οικονομικής ασφυξίας και με τεράστια προβλήματα εγκληματικότητας από πλευράς λαθρομεταναστών. Είναι άλλο πράγμα η φιλοξενία και άλλο πράγμα ο εποικισμός και αυτό —όταν συμβαίνει— οι λαοί το διακρίνουν. Είναι άλλο πράγμα το μικροέγκλημα της επιβίωσης του ξένου και άλλο πράγμα η "βαριά" εγκληματικότητα των ξένων συμμοριών. Είναι άλλο πράγμα να "περιθάλπεις" ένα θύμα, δίνοντάς του κάποια στοιχειώδη δικαιώματα και άλλο πράγμα να "θυματοποιείς" εκ του πονηρού τον θύτη, δίνοντάς του άπειρα προνόμια.
  Όλα αυτά, δηλαδή, τα οποία θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι κοινωνίες, είναι λίγο-πολύ γνωστά σε όλους. Από τα "σποραδικά" εγκλήματα των μεταναστών, τα οποία γίνονται ανεκτά στο όνομα της επιβίωσής τους, δεν είναι εύκολο να περάσεις στην "καταιγίδα" της εγκληματικότητας, η οποία απειλεί την επιβίωση της ίδιας της κοινωνίας. Αν κάποτε οι Έλληνες έβλεπαν στο πρόσωπο ενός Πακιστανού —με παραβατική συμπεριφορά στον αγώνα της επιβίωσης— έναν νέο Γιάννη Αγιάννη, τώρα δεν βλέπουν το ίδιο στο πρόσωπο του Πακιστανού, που σακάτεψε τη μικρή Μυρτώ ή κατακρεούργησε το ζευγάρι στην Εύβοια. Οι μετανάστες έγιναν πολλοί, για να περάσουν σαν "φιλοξενούμενοι" της κοινωνίας ...Είναι "συγκάτοικοι" —και μάλιστα παράνομοι— και αυτό αλλάζει τις συμπεριφορές της κοινωνίας.
  Ανάλογες αλλαγές θα υπάρξουν και σε θέματα όπως το Ολοκαύτωμα για παράδειγμα. Μέχρι τώρα το παραμύθι των "θυμάτων" δούλευε άριστα. Έτρεχαν οι Έλληνες να τιμήσουν τους Εβραίους, που έπεσαν θύματα των κακών Ναζί. Έβλεπαν θύματα και αυτό καθόριζε τις συμπεριφορές τους. Όταν στην εποχή του Μνημονίου όλοι οι θύτες είναι Εβραίοι, πόσο μπορεί κάποιος να συνεχίσει την προηγούμενη συμπεριφορά του; ...Θα αγκαλιάζεις το "θύμα", όταν αυτό την επόμενη στιγμή θα σε χτυπάει στα μούτρα σαν "δανειστής";
  Γνωρίζουν επίσης ότι τα ψεύτικα Ολοκαυτώματα δεν θα μπορούν επί μακρόν να παραμένουν στα "πλαίσια" τού "μη ερεύνα, γιατί "ερεύνησαν" οι άλλοι" ...Θέμα χρόνου είναι να ανοίξουν οι φάκελοι του Ολοκαυτώματος. Μέχρι τώρα μάς "δούλευαν" εύκολα, γιατί δεν υπήρχαν προβλήματα. Τα επίσημα κράτη διέδιδαν την προπαγάνδα τους σε λαούς που ήταν χορτάτοι και δεν είχαν λόγους να αντιδράνε. Τα σχέδια Μάρσαλ είχαν όρους και ανάμεσα σ' αυτούς ήταν και η φιλοσιωνιστική προπαγάνδα. Το Χόλυγουντ έκανε κι αυτό τη δουλειά του, "δείχνοντας" τους καλούς Εβραίους, που τους πήραν οι "κακοί" Ναζί και τους έκαναν "σαπούνια". Τα κόμματα του σοσιαλισμού και της Αριστεράς έβγαζαν μεροκάματο από τη χρηματοδότηση των Εβραίων. Οι διάφορες ΜΚΟ έπαιρναν "χρυσάφι", για να διαφημίζουν τις κοινωνικές "ευαισθησίες" των Εβραίων.
  Όμως, όλα αυτά σήμερα έχουν αρχίσει να ατονούν ...Το χρήμα δεν "ρέει" όπως "έρεε" κάποτε. Ο κόσμος έχει αρχίσει να "βλέπει" τα παράδοξα και να αναζητά εξηγήσεις. Έχει αρχίσει να υποπτεύεται πως δεν μπορεί τα απόλυτα θύματα αυτού του Πλανήτη να έχουν μετατραπεί μέσα σε λίγες δεκαετίες σε απόλυτους θύτες. Δεν μπορεί ένα μικρό έθνος να έχει "απώλειες" έξι εκατομμυρίων μελών του και μέσα σε λίγες δεκαετίες να έχει "κατακτήσει" τον κόσμο ...Κάτι πονηρό συμβαίνει ...Ή οι απλοί άνθρωποι είναι βλάκες σε σχέση με τους "εκλεκτούς" ή οι "εκλεκτοί" τούς δουλεύουν επί χρόνια.
  Από αυτά τα παράδοξα ξεκινάνε οι ερωτήσεις ...και οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις είναι ο τρόμος των Εβραίων ...Τον Χίτλερ ποιος τον χρηματοδοτούσε; ...Γιατί οι Εβραίοι Ροκφέλερ και Ρότσιλντ ήταν ανάμεσα στους πιο μεγάλους χρηματοδότες του Χίτλερ και μεταπολεμικά όχι μόνον δεν τιμωρήθηκαν, αλλά έγιναν οι "πατριάρχες" της Νέας "αντιναζιστικής" Τάξης Πραγμάτων; ...Ποια η θέση των Εβραίων στην προπολεμική Γερμανία και ποια η θέση τους στη μεταπολεμική Γερμανία; ...Πώς κατόρθωσαν και έλεγξαν την FED των ΗΠΑ; ...Γιατί οι Εβραίοι τραπεζίτες χρηματοδοτούσαν τον Μαρξ και την Οκτωβριανή Επανάσταση; ...Χωρίς τους Εβραίους θα υπήρχε Σοβιετική Ένωση; ...Χωρίς αυτήν την εβραϊκή Ένωση θα υπήρχε ναζισμός και Χίτλερ; ...Γιατί η σταλινικιά Μέρκελ προσκυνά τους Εβραίους;
  Όλα αυτά τα ερωτήματα δεν πρέπει να απαντηθούν κάποτε; ...Μήπως οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα υπάρχουν στα κρεματόρια; ...Μήπως γι' αυτόν τον λόγο ποινικοποιούν την άρνηση του Ολοκαυτώματος; ...Δεν εξηγείται διαφορετικά. Ποιον απειλούν με αυτόν τον νόμο; ...Τον Χρυσαυγίτη —ο οποίος θα πάει στο καφενείο και θα πει αυτά, τα οποία έτσι κι αλλιώς έλεγε όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς να αλλάζει τίποτε— ή μήπως τον ερευνητή, ο οποίος θα θελήσει να δημοσιεύσει μια νέα εργασία με βάση νέα στοιχεία σε μια εποχή που το σταλινικό "μαγαζί" έχει πάει στα "σκουπίδια" της ιστορίας;
  Ο συνδυασμός του νόμου περί μεταναστών με αυτόν της άρνησης του Ολοκαυτώματος δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Στην πραγματικότητα είναι μια "αντιγραφή" του νόμου που υπήρχε εκεί όπου εξ’ αρχής κινδύνευαν οι Εβραίοι, είτε ως "ξένοι" είτε ως συνωμότες ...Στα κράτη όπου λίγο-πολύ οι Εβραίοι τα είχαν για να σκουπίζουν τους κώλους τους ...Στα κράτη τύπου Γερμανίας, τα οποία τα "δουλεύουν" συστηματικά για πάνω από έναν αιώνα ...Σε εκείνα τα κράτη —και στην εποχή της παντοδυναμίας τους— νομοθέτησαν με τέτοιον τρόπο, ώστε να τρομοκρατούν τους λαούς και να τους απειλούν ακόμα και με φυλακίσεις, αν τους αμφισβητούσαν...
  ...Αν αμφισβητούσαν το "δικαίωμά" τους όχι απλά να βρίσκονται στη Γερμανία, αλλά να κυριαρχούν σ' αυτήν ...Αν αμφισβητούσαν το "δικαίωμά" τους όχι απλά να αποζημιώνονται από τη Γερμανία, αλλά να την λεηλατούν, εξαιτίας του υποτιθέμενου Ολοκαυτώματος. Μιλάμε για τρομερά πράγματα. Οι "ξένοι" Εβραίοι στη Γερμανία όχι απλά δεν είναι "ίσοι" με τους Γερμανούς, αλλά "ανώτεροι" από αυτούς. Θεσμικά —και επίσημα— είναι "ανώτεροι" από αυτούς ..."Ανώτεροι", που καταφέρνουν και είναι ασυναγώνιστοι μέσα στη γερμανική κοινωνία, εφόσον λειτουργούν με όρους αθέμιτου ανταγωνισμού.
  ...Σε αυτούς επιτρέπεται ό,τι απαγορεύεται σε όλους τους άλλους. Πέραν του γεγονότος ότι έχουν αποζημιωθεί άπειρες φορές για τα ίδια πράγματα, δεν πληρώνουν καν φόρους στο γερμανικό κράτος. Εξαιρούνται από όλες τις υποχρεώσεις, οι οποίες προβλέπονται για τους κοινούς Γερμανούς. Ένας νόμος σαν τον αντιρατσιστικό ήταν απαραίτητος γι' αυτούς, γιατί τρομοκρατούσε τους Γερμανούς ακόμα και στη σκέψη να τους αμφισβητήσουν και βέβαια να τους ελέγξουν.
  Οι Γερμανοί, με τα πρώτα λόγια που θα "ψέλλιζαν", θα χαρακτηρίζονταν "αντισημίτες" και θα καταστρέφονταν. Θα πήγαιναν φυλακή, θα έχαναν τις δουλειές τους και θα περιθωριοποιούνταν αυτόματα τόσο ως άτομα όσο και ως οικογένειες. Ο αντιρατσιστικός νόμος ήταν κάτι παραπάνω από απαραίτητος για τους ξένους επικυρίαρχους της Γερμανίας ή της Αυστρίας κλπ. Επειδή τα μεγάλα "εγκλήματα" απαιτούν και ισχυρούς συνενόχους, οι Εβραίοι φρόντισαν να μην είναι μόνοι τους σε αυτά τα εγκλήματα. Με τον ίδιο νόμο που οι Εβραίοι εξασφάλιζαν τα προνόμιά τους, "προστάτευαν" και όλους τους μετανάστες της Γερμανίας έναντι των Γερμανών. Γιατί; ...Για να εξασφαλίσουν συμμάχους μέσα στη Γερμανία.
  Το δήθεν αμερόληπτο σύστημα δικαιοσύνης της Γερμανίας γι' αυτόν τον λόγο είναι "άριστο" και ποθητό από όλους τους "λάθρο". Είναι "άριστο", γιατί είναι σκληρό απέναντι στους Γερμανούς πολίτες. Είναι "άριστο", γιατί προστατεύει τους ξένους εις βάρος των γηγενών. Με αυτόν τον τρόπο εξασφάλιζαν οι Εβραίοι την υπεροχή τους μέσα σε ξένη χώρα. Με αυτόν τον τρόπο εξασφάλισαν "συμμάχους" μέσα στη Γερμανία ...Απαραίτητους συμμάχους, εφόσον, ως μειονότητα επικυρίαρχων, κινδύνευαν από ανατροπή. Έλληνες, Βούλγαροι, Σέρβοι, Τούρκοι μετανάστες έγιναν οι "σύμμαχοι" και οι προστάτες των Εβραίων για μια θέση "γκασταρμπάιτερ" στις φάμπρικες της Γερμανίας.
  Αυτόν τον νόμο θέλουν να "μεταφυτεύσουν" οι Εβραίοι σε όλα τα κράτη της ΕΕ, όπως είπε και ο σιωνιστής πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου Ρόναλντ Λόντερ «οι καπηλευτές του μίσους και οι εξτρεμιστές, όπως οι ηγέτες της Χρυσής Αυγής, δεν αποτελούν μόνον απειλή για μειονότητες, όπως οι Εβραίοι, αλλά απειλή για τη Δημοκρατία συνολικά. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να αντιμετωπισθούν με αποφασιστικότητα από τις δημοκρατικές δυνάμεις και με την πλήρη δύναμη του Νόμου» ...Η προστασία δηλαδή των Εβραίων ταυτίζεται με την προστασία της Δημοκρατίας. Μιλάμε δηλαδή για "αλχημείες" άνευ προηγουμένου ...Η προστασία του Σόρος και του Στρος Καν είναι ταυτισμένη με την προστασία της Δημοκρατίας.
  Αυτός ο παλιός γερμανικός νόμος είναι ο σημερινός "σύγχρονος" αντιρατσιστικός νόμος. Εδώ και δεκαετίες οι