ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΘΕΜΑ:ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ-ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΑ...ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΕ!!!
 • ΚΩΣΤΑ  ΕΠΕΙΔΗ  ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ FAST TRACK ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΑΛΑΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΛΑΝΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

  ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟ  ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΣΕ ΗΔΗ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΒΑΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΜΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΧΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΔΑ,ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΤΟΥΡΙΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΕΝΟΙΩΣΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΚΠΛΗΞΗ.

  ΠΙΣΤΕΥΩ ΩΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΕΒΑΖΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΓΡΟΤΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ OΛΙΚΟ CAMEBACK ΣΟΥ ME TEOIEΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΔΙΚΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΟΥ.

  ΜΕ ΦΙΛΙΑ

  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ