"Αλλιώς! - Διαφανείς Τρόποι Χρηματοδότησης. Η απόφασή μας είναι ότι θα στηριχτούμε στην αυτοχρηματοδότηση μας.
  •  
    Συμπολίτισες και συμπολίτες,

    Από σήμερα και κάθε εβδομάδα στο blog της κίνησης μας (allios-karystos.blogspot.gr) θα δημοσιεύουμε αναλυτικά όλα τα έσοδα και έξοδα που αφορούν την προεκλογική περίοδο.



    Με τον τρόπο αυτό η ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ αλλιώς! θέλει να δείξει ότι οι δημοτικές εκλογές είναι δυνατό να γίνουν όχι μόνο με λίγα έξοδα, αλλά και με διάφανους τρόπους χρηματοδότησης.
     
    Τονίζουμε ότι η κίνησή μας, ως μη δημαρχο-κεντρική, είναι μια κοινή προσπάθεια συμπολιτών που μετέχουν με ισοτιμία, συναποφασίζουν και μοιράζονται τα όποια βάρη. Ειδικά για την χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας, η απόφασή μας είναι ότι θα στηριχτούμε στην αυτοχρηματοδότηση μας. Δηλαδή, όλοι θα συνεισφέρουν ανάλογα με τη δυνατότητά τους. Το κόστος των κινήσεών μας και γενικά τα έξοδά μας, θα καθορίζονται από την συνεισφορά των μελών και των φίλων της Κίνησης. Θα έρθουμε σ’ επαφή με τον πολίτη με την φυσική μας παρουσία και όχι με επικοινωνιακά/διαφημιστικά τρικ.
     
    Η πρακτική μας δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την διαφανή διαχείριση των οικονομικών της κίνησης, πρακτική που σηματοδοτεί τον τρόπο με τον οποίο θεωρούμε οτι πρέπει να γίνεται η διαχείρηση των οικονομικών του Δήμου. Η Επιτροπή Οικονομικών που έχει συσταθεί, κατά τακτά χρονικά διαστήματα θα ανακοινώνει δημοσίως την πορεία των οικονομικών μας.
     
    Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
     
    Χ. ΜΗΤΡΟΣ
    Γ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ